ΤΩΡΑ Ο ISIS απειλει να ανατινάξει την Αγια Σοφιά - Υβρις στο Προφήτη να διαβαζουν το κορανι σε χριστιανικο ναό


Με αναρτηση του σε τουρκικη ιστοσελίδα ο isis απειλει να ανατινάξει στον αερα την Αγια Σοφιά αν συνεχιστεί η αναγνωση του κορανιου καθως θεωρουν υβρι στον Προφήτη την αναγνωση του σε χριστιανικο ναό.


Οι τουρκικες μυστικες υπηρεσίες εριξαν σε ελάχιστα λεπτα την ιστοσελίδα αλλα ηταν πια αργα.


loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

  1. Δεν πανε να φαγωθουνε μεταξυ τους...αυτη ειναι η σχιζοφρενεια του Ισλαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΗ.....Η ΟΜΑΔΑ Δ......ΕΓΡΑΨΕ.....ΓΙΑ ΤΗΝ....Α Γ Ι Α Σ Ο Φ Ι Α.......ΠΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ......ΠΛΗΡΗΣ ΣΙΓΗ.......ΑΥΤΗ Η ΣΙΓΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.......ΟΠΟΙΟΣ Ο Μ Ω Σ......ΤΟΛΜΙΣΗ.......ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ......ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ......Η....Ε Χ Ε Ι......ΠΕΙΡΑΞΕΙ......Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Κ Ο......Ι.....ΝΑΟ.........ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ........Ο ΝΑΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ......Ν Α Ο Σ.......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.......πχ.....ΔΙΑΡΙΚΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΕΞΩΚΛΙΣΙ ΠΑΛΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.......ΒΡΕΙΚΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.......ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΣΙΟΝ Ι.. ΝΑΟΥ...ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕ ΤΟΝ....ΑΓΙΟ......επιτοπου....ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ.......Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΣΕ.ΜΕΤΑ..........ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΜΟΓ(Κ)ΩΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ? ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΜΗΣΟΥΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή