Η Disney πιάστηκε να αναγκάζει τα παιδιά να μεταφέρουν το μήνυμα των διακοπών “Σ’ αγαπάμε Σατανά” – ΒΙΝΤΕΟ

 

Η “Νέα Τάξις Πραγμάτων” δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα… Με απύθμενο Θράσος, τα όργανα του Εωσφόρου χρησιμοποιούν ακόμη και τις αθώες παιδικές ψυχές προσπαθώντας να επιβάλλουν στον κόσμο την Σατανική τους Θρησκεία…  

Ακόμη εμπιστεύεστε τις κυβερνήσεις;;;

 Η Disney πιάστηκε για άλλη μια φορά να προωθεί τον σατανισμό στα παιδιά λίγες μέρες αφότου η εταιρεία υπέστη αντιδράσεις για την ιδεολογία της υπέρ της παιδεραστίας .

Η προώθηση του Σατανά εμφανίζεται σε μια νέα σειρά που ονομάζεται «Santa Clauses», μια σειρά στο Disney+ που επανεκκινεί τις προηγούμενες ταινίες μεγάλου μήκους «Santa Clause» του Tim Allen.

Σύμφωνα με αναφορές , «Οι υπερασπιστές της σειράς ισχυρίζονται ότι η σκηνή όπου τα παιδιά κρατούν τα γράμματα που γράφει “We Love You Satan” υποτίθεται ότι λέει “We Love You Santa” και είναι μόνο μία από τις πολλές κωμικές σκηνές στις ταινίες, αλλά οι γονείς δεν γελούν».

 Wnd.com αναφέρει: Η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορήθηκε ότι προωθεί την ατζέντα της: “Δεν κρύβουν πια την ατζέντα τους”.

Η έκθεση σημείωσε ότι το τμήμα της Disney direct-to-consumer ανέφερε ζημίες ύψους περίπου 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου τριμήνου.

Μία από τις αλλαγές που έκανε η εταιρεία είναι η αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου Μπομπ Τσάπεκ με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Μπομπ Ίγκερ.

Το Gateway Pundit ανέφερε: “Πολλοί γονείς ακύρωσαν τη συνδρομή τους στο Disney+, αφού η Disney προχώρησε σε μια “woke” ταξιαρχία και φέρεται να προσέφερε ακόμη και οικονομική βοήθεια στα παιδιά των υπαλλήλων της που ήθελαν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου”.

Διερωτήθηκε αν, “η δημιουργία σειρών που κατηχούν τα παιδιά να αγαπούν τον σατανά βοηθά την εταιρεία να πουλάει συνδρομές”.

loading...