Βελόπουλος: Δεν θα συνεργαστώ με τη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

«Αν ήθελα εγώ να χαρακτηρίσω την Ελληνική Λύση έπρεπε να δω αυτούς που συνθέτουν την Ελληνική Λύση. Αν βλέπατε από που πήρε το κόμμα μας, πήραμε απ’ όλους τους χώρους.
Ποσοστιαία, βέβαια, πήραμε περισσότερο από τους ΑΝΕΛ, την Ένωση Κεντρώων και από την Χρυσή Αυγή ένα μικρό κομμάτι, αλλά πήραμε και από τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον ΑΝΤ1 για την πολιτική ταυτότητα της Ελληνικής Λύσης. «Είμαι συντηρητικός, δεν είμαι προοδευτικός. Και κυρίως είμαι υπέρ μίας Ελλάδας που θα είναι κράτος – έθνος. Αυτή είναι η αντίληψή μου», πρόσθεσε.

Ερωτώμενος αν ανήκει στην ίδια ευρωπαϊκή «οικογένεια» που ανήκουν η Λεπέν, ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε: «Ψηλαφίζοντας λίγο δημοσιογραφικά τις απόψεις των ανθρώπων αυτών συμφωνώ στα περί λαθρομεταναστών. Διαφωνώ με την κυρία Λεπέν σε πολλά περί των ναζιστών, άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν θα πάμε εκεί θα δούμε τι πρεσβεύει ο καθένας. Υπάρχει και η ομάδα των Ευρωσκεπτικιστών από την Αγγλία. Το βλέπω πιο θετικά. Αυτά τα πολύ ναζιστικά εμένα με βρίσκουν κάθετα αντίθετο».

Όταν ζητήθηκε από τον κ. Βελόπουλο να εξηγήσει για την φράση «πολύ ναζιστικά» είπε: «Ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν δεν κατηγορήθηκαν για ναζιστική συμπεριφορά. Η Λεπέν ναι. Να είμαστε δημοσιογραφικά συνεπείς».

«Αν εγώ ήμουν ο ηθικός και φυσικός αυτουργός που θα εξαφάνιζα τους ναζί από τη χώρα μου θα ήμουν περήφανος», είπε επίσης ο Κυριάκος Βελόπουλος και τόνισε ότι το κόμμα του ανήκει στο δημοκρατικό τόξο.

«Ο στόχος μου είναι οι εθνικές εκλογές», πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος, ο οποίος τόνισε «δεν το βλέπω να μένω στο ευρωκοινοβούλιο» και ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.

loading...

1 thought on “Βελόπουλος: Δεν θα συνεργαστώ με τη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ.ΔΟΡΥΦΟΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ.ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ.ΤΩΡΑ Η ΑΜΟΙΒΗ…

Comments are closed.