Δες πως θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου με αυτό το έξυπνο κόλπο

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ένα ζήτημα ομορφιάς που θίγει κυρίως τις γυναίκες. Οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι μπορεί να φαίνονται ως σημάδι κούρασης και έλλειψης ύπνου αλλά υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες.

Μπορεί να εμφανιστούν στην παιδική ηλικία και αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη κληρονομικότητας. Οι μαύροι κύκλοι έχουν επίσης αποδοθεί σε αλλεργίες και σε ρινική συμφόρηση που διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία γύρω από τα μάτια και τους προκαλεί να σκουρύνουν. Άλλες αιτίες συμπεριλαμβάνουν την πίεση, αναιμία, υπερβολικό ύπνο, έκζεμα, κλάμα, υπερβολικό αλάτι στη διατροφή, γήρανση, και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, κάπνισμα, και έκθεση στον ήλιο.

Επιπλέον, μπορούν επίσης να είναι ένα σύμπτωμα μιας πιο σοβαρής κατάστασης, όπως ηπατική νόσος ή υποθυρεοειδισμός. Πολλά προϊόντα και θεραπείες υπόσχονται αποκατάσταση των μαύρων κύκλων. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά είναι αναποτελεσματικά και δεν κάνουν τίποτα και μερικά μπορεί ακόμη και να βλάψουν το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια μας.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα προσιτό, απλό και φυσικό τρόπο για να εξαλείψετε τους μαύρους κύκλους, δοκιμάστε αυτό το σπιτικό γιατροσόφι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαγειρική σόδα, ζεστό νερό ή τσάι, και λίγο βαμβάκι. Πάρτε ένα ποτήρι ζεστό νερό και ανακατέψτε καλά ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια, μουλιάστε δύο κομμάτια από βαμβάκι στο διάλυμα και τοποθετήστε τα απαλά κάτω από τα μάτια σας για διάστημα 15 λεπτών. Αφού αφαιρέσετε το βαμβάκι, πλύνετε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε ενυδατική κρέμα.

Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται σε μια πληθώρα προϊόντων ομορφιάς. Καθαρίζει σε βάθος και βοηθάει στην μείωση των σημαδιών από ακμή. Για την ακμή, προσθέστε λίγες σταγόνες νερό σε ένα κουταλάκι μαγειρικής σόδας και κάντε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο. Αφήστε να στεγνώσει για μερικά λεπτά και πλύντε καλά το πρόσωπο. Με τον καιρό σημάδια από ακμή θα ελαττωθούν και επίσης καθαρίζει τους πόρους σε βάθος. Μπορεί να εφαρμοστεί πριν τον ύπνο.

Δοκιμάστε αυτά τα μυστικά ομορφιάς και μόνοι σας και δείτε τα αποτελέσματα. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες για τους μαύρους κύκλους.

loading...