Βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αν δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην γενικού διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θόδωρου Παπαδημητρίου την προσεχή Τρίτη εφόσον δεν προσέλθει να καταθέσει αποφάσισε η Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης είπε ότι ο διευθυντής της νευροχειρουργικής του Γεννηματά Νίκος Γεωργακούλιας έστειλε την γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του μάρτυρα. Όπως σημείωσε, «κατηγορηματικά ο κ. καθηγητής αφού περιγράφει τους τρόπους εξέτασης και τα ευρήματα βεβαιώνει ότι δεν εμφανίζει κανένα έλλειμμα, δεν έχει επηρεασμό μνήμης ή κρίσης και ότι η νευρολογική του κατάσταση του επιτρέπε να διάγει μία πλήρως κανονική καθημερινότητα»».

Η απόφαση ελήφθη μετά την άρνηση επί τρεις φορές του κ. Παπαδημητρίου να προσέλθει στην επιτροπή επικαλούμενος θέματα υγείας.

“Η μόνη και η έσχατη επιλογή που έχουμε είναι να του απευθύνουμε πρόσκληση εμφάνισης συγκεκριμένη μέρα και ώρα συνοδευόμενη όμως από παραγγελία βίαιης προσαγωγής, όπως ορίζουν οι κανόνες του κώδικα ποινικής δικονομίας” επεσήμανε ο κ. Μπαλωμενάκης.

loading...