Πενς σε Τσίπρα: Ιστορική ευκαιρία για επίλυση του Σκοπιανού…Για ποιον είναι ευκαιρία όμως δεν μας λέει.

Προφανώς όχι για την Ελλάδα. Κατά τα άλλα αυτή είναι η λεγόμενη σοβαρή ανάλυση και σοβαρή πολιτική. Έλληνες αντισταθειτε, μας πιπιλανε το μυαλό μέχρι να χωνέψουμε αμασητο το όνομα. Μην τους ακούτε, κάνουν προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου.
Ποιο είναι το όφελος από το να δεχτούμε εθνική οντότητα δίπλα μας με αλυτρωτικές βλέψεις και με απώτερο στόχο την υφαρπαγή εδαφών στο μελλον; Σκεφτείτε ότι το κρατίδιο αυτό στηρίζεται αφειδώς επί 30 περίπου χρόνια από τα πιο ‘εγκυρα’ διεθνή ΜΜΕ, δεν είναι αυτοί ο εχθρός υπάρχει συνέχεια και βάθος στην ιστορία αυτή.
Ναι, φυσικά, ο χρόνος μέχρι τις εκλογές πιέζει, τώρα που βρήκαμε τον καλύτερο σεριβιτόρο-νεκροθάφτη να θάψουμε πέντε-έξι. Έχει πλέον αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η κυβέρνηση-έκτρωμα, η οποία περιποιεί μιαν αθλιότητα για τον Ελληνικό λαό, βρίσκεται στην θέση της μέχρι σήμερα με τις ευλογίες της διεθνούς στρατηγικής και των πάγιων ανθελληνικών συμφερόντων. Με λίγα λόγια, όλοι κέρδισαν εις βάρος μας κι εμείς, ως πολίτες, εξευτελιστηκαμε στο ρόλο του παθητικού ρεμαλιού που ονειρευόταν τόσα χρόνια στις γιάφκες του ο συριζα. Δεν αρκεί η λέξη γελοιότητα πλέον, πρόκειται πεντακάθαρα για εσχάτη προδοσία που δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη.

αναγνωστης

loading...