Δεν μπορούν να εισπράξουν τους φόρους και φέρνουν κι άλλους!


Όσο μεγαλώνει η «τρύπα» στις εισπράξεις φόρων, τόσο πιο πιθανό φαντάζει το να χρειαστεί η κυβέρνηση να καταφύγει στον «κόφτη» δαπανών ή σε περικοπές που «προληπτικά» θα επιβάλει η ίδια το φθινόπωρο, πριν καταθέσει το νέο κρατικό προϋπολογισμό για το 2017


«Στο βρόντο» πάνε οι αυξήσεις άμεσων και έμμεσων φόρων, αφού όχι μόνον δεν εισέπραξε όσα υπολόγιζε απ' όσες επιβλήθηκαν πέρυσι, αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, το Δημόσιο έχασε και σε σχέση με όσα εισέπραττε πριν τις αυξήσεις. Μόνον στους τέσσερις πρώτους μήνες του 2016 έπεσε έξω περίπου 650 εκατ. ευρώ στις εισπράξεις άμεσων και έμμεσων φόρων.

Συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να εισπράξει

- 150 εκατ. ευρώ από άμεσους φόρους εισοδήματος

- 101 εκατ. ευρώ από ΕΝΦΙΑ

- 399 εκατ. ευρώ από ΦΠΑ, έμμεσους και ειδικούς φόρους κατανάλωσης.

Θεωρητικά, αν συνεχιζόταν αμείωτη αυτή η τάση, στο τέλος του 2016 η υστέρηση από την είσπραξη των φόρων της χρονιάς θα έφτανε στα δύο δισ. ευρώ! Ίσως αυτό εξηγεί εν μέρει γιατί το ΔΝΤ προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% του ΑΕΠ το 2018 και όχι 3,5%, που υποστηρίζουν κυβέρνηση και ευρωπαϊκοί θεσμοί -εκτός βέβαια αν είναι σκοπός της κυβέρνησης να πέσει έξω ο προϋπολογισμός, για να... σιγουρέψει ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος με τα μέτρα που παίρνει!

Παρά ταύτα, το υπουργείο Οικονομικών προχωρά και σε νέες αυξήσεις φόρων, χωρίς να μπορεί να εισπράξει καν αυτούς που ήδη ισχύουν. Ειδικά από φόρους κατανάλωσης που αυξάνονται ξανά, το Δημόσιο εισέπραξε λιγότερα στο α' τετράμηνο φέτος και από όσα είχε εισπράξει την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου του 2015 (2,3 δισ. έναντι 2,4 δισ. πέρυσι). Άλλα τόσα χάνει και από τους φόρους εισοδήματος των φυσικών προσώπων, που αυξάνονται ξανά και πάλι από φέτος.

Ανοίγει έτσι σταδιακά μια «τρύπα» για τα έσοδα από τους τρέχοντες φόρους του 2016, που δύσκολα  καλύπτεται ούτε από τις μεγάλες αυξήσεις στις εισπράξεις των παλαιών φόρων που έμεναν απλήρωτοι (+350 εκατ. ευρώ ως τον Απρίλιο) δηλ. έσοδα από ρυθμίσεις, κατασχέσεις κλπ.

Ενώ όμως η κυβέρνηση υπολογίζει να εισπράττει ετησίως ένα δισ. επιπλέον ως το 2018 από τους άμεσους φόρους που επέβαλε στις 8 Μαΐου, αλλά και ακόμη 1,8 δισ. από τους έμμεσους φόρους που ψήφισε την περασμένη εβδομάδα, τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν μπορεί να εισπράξει ούτε τους τρέχοντες φόρους του 2016.

Όσο μεγαλώνει η «τρύπα» στις εισπράξεις φόρων, τόσο πιο πολύ φαντάζει πιθανό να αποδειχτούν αναποτελεσματικές οι αυξήσεις που επέβαλε και, τελικά να χρειαστεί να καταφύγει στον «κόφτη» δαπανών ή σε περικοπές που «προληπτικά» θα επιβάλει η ίδια το φθινόπωρο, πριν καταθέσει το νέο κρατικό προϋπολογισμό για το 2017.

Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού για το τετράμηνο ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2016 που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών:

- Από τις αυξήσεις στον ΦΠΑ η κυβέρνηση υπολογίζει να εισπράξει 437 εκατ. ευρώ επιπλέον κάθε χρόνο. Αντ’αυτού όμως, έχοντας καλύψει το 1/3 του 2016, οι εισπράξεις από ΦΠΑ ήταν 147 εκατ. ευρώ λιγότερες σε σχέση με το στόχο τετραμήνου. Αν δεν άλλαζε κάτι ως το τέλος του χρόνου, το Δημόσιο θα εισέπραττε έτσι 440 εκατ. ευρώ λιγότερα από όσα υπολόγιζε. Σε σχέση όμως με το α' τετράμηνο του 2015, εισέπραξε 283 εκατ. ευρώ περισσότερα, καθώς από το καλοκαίρι πέρυσι αυξήθηκε στο 23% ο ΦΠΑ σε σωρεία προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και σε νησιά του Αιγαίου.

- Από αυξήσεις Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα καύσιμα (από 1.1.2017)  η κυβέρνηση υπολογίζει επιπλέον έσοδα 460 εκατ. ευρώ το χρόνο, σε σχέση με φέτος. Από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του 2016 όμως, εισέπραξε 62 εκατ. ευρώ λιγότερα από τον στόχο τετραμήνου και 121 εκατ. ευρώ λιγότερα από το αναμενόμενο από ΦΠΑ πετρελαιοειδών, δηλαδή συνολικά 183 εκατ. ευρώ λιγότερα από όσα υπολόγιζε (θα είχε δηλαδή περίπου 550 εκατ. ευρώ σε 12 μήνες αν δεν αποφάσιζε να αυξήσει ξανά τον ΦΠΑ από φέτος και τον ΕΦΚ στα καύσιμα από 1.1.2017). Σε σχέση με το α' τετράμηνο πέρυσι μάλιστα, το Δημόσιο  εισέπραξε 67 εκατ. ευρώ λιγότερα από Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (επειδή μειώθηκε ο όγκος των πωλήσεων και παρά τα μέτρα για το λαθρεμπόριο) ενώ από ΦΠΑ στα πετρελοειδή χάνει 122 εκατ. ευρώ (λόγω πτώσης και της κατανάλωσης αλλά και των διεθνών τιμών των καυσίμων) άρα συνολικά έχασε 184 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2015!

- Από αυξήσεις ειδικούς φόρους στον καπνό το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει επιπλέον έσοδα 240 εκατ. ευρώ το χρόνο. Φέτος όμως, χωρίς να αυξηθούν καν οι τιμές είχε μείωση εσόδων 30 εκατ. ευρώ από ειδικούς φόρους κατανάλωσης (άρα πουλήθηκαν λιγότερα τσιγάρα) αλλά και 10 εκατ. ευρώ λιγότερα από ΦΠΑ στα τσιγάρα, δηλαδή έπεσε έξω 45 εκατ. ευρώ σε 4 μήνες ή, όπως πάνε τα πράγματα, περίπου 135 εκατ. ευρώ ως το τέλος του χρόνου. Σε σχέση με πέρυσι, στο α΄τετράμηνο φέτος εισέπραξε 25 εκατ. ευρώ λιγότερα, χωρίς καν να αυξηθούν οι φόροι (εκτός από τον ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου).

- Οι εισπράξεις από άμεσους φόροι εισοδήματος (φυσικών προσώπων και μόνον ) σημείωσαν καθίζηση, κατά 127 εκατ. σε σχέση με τον στόχο για το α΄ τετράμηνο, αλλά και κατά 112  εκατ. ευρώ  σε σχέση με όσα είχαν εισπραχθεί πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο.
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

21 σχόλια :

 1. Go, D, shave the coo inn
  https://youtu.be/ddYZGHQ3Iwg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΝΙΣΑΦΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΝΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΑΜΩΤΟ?????? ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ????
  ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ Ή ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΩΝ;
  ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.!

  ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ 99+ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ, ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, ΕΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ?

  ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.!!

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΧΕΡΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.!!

  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΙΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ..!
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
  ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??

  ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.? https://goo.gl/c3ls4x

  Το ερώτημα που τίθεται πλέον επιτακτικά, είναι: Εμείς τι κάνουμε;
  Α. Καθόμαστε και κοιτάμε τους πολιτικούς μας να μας ξεπουλάνε ασύστολα και τον κάθε «τεχνοκράτη» να μας πετσοκόβει κι άλλο; Μέχρι να μη μας μείνει καθόλου αίμα;
  Ή
  Β. Το παίρνουμε απόφαση να στείλουμε από εκεί που ήλθαν τους «δανειστές» και τους «εταίρους» μαζί με τους κόφτες τους και τους ελληνόφωνους υπηρέτες τους και παίρνουμε την Πατρίδα και τις ζωές μας πίσω;
  Το Ε.ΠΑ.Μ. και εγώ, επιλέγουμε ξεκάθαρα το Β. Εσύ φίλε τι επιλέγεις; http://goo.gl/OaBEQ6

  Μετά από το πολυνομοσχέδιο καταλύθηκε στην Ελλάδα η έννοια του κράτους..
  "Με δύο ατομικές βόμβες η Ιαπωνία έδωσε λιγότερα από εμάς κατά την συνθηκολόγηση".
  https://www.youtube.com/watch?v=OEOqVLpHaPY
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΠΑΤΑ?

  ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ?
  ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ?
  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.!
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΩΝ..!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ???
   Ο Αγώνας συνεχιζεται.

   Κυριακή, 29 Μαΐου στις 12:00 μ.μ Στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη Σύνταγμα
   Θελετε την Ελληνικη σημαια η την Γερμανική ???
   Στην μεγάλη διαδηλωση της Επαναστασης να εισαι εκει.!
   Σε μας έπεσε ο κλήρος για να σώσουμε την Ελλαδα.!
   Όπλο μας η Ελληνικη σημαια.!
   Εναντια σε ολα τα κομματα.!
   Ολοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ΕΛΛΑΔΑ.!!!

   Γιατι τιποτα μεγαλο δεν επετευχθη ποτε χωρις ρισκο, και τιποτα υπεροχο δεν επετευχθη ποτε χωρις κουραγιο..!!
   https://www.facebook.com/events/1109287895777461/

   Διαγραφή
  2. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ..

   ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ taxalia

   Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα «απομονώνουμε» συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.

   Όπως βλέπουμε, αποκαλεί «μακεδονικές εθνότητες» (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι…κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

   Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για…λαούς και «ιμπεριαλιστές», ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

   Όχι «κύριε»! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για…ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!

   ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, «εθνοσωτήρα» Καζάκη!
   Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην…προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την «θέση» ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

   Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
   Όλα τ’ άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!

   Πηγή: taxalia

   Διαγραφή
  3. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ..!!!

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...

   ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...

   ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

   ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

   Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
   Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

   Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

   Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

   Διαγραφή
  4. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

   ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
   ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ..!!!

   Διαγραφή
  5. ΟΧΙΙΙΙΙ
   ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

   ΟΧΙ ΟΧΙ,ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ,ΟΧΙ ΕΙΠΑ,ΝΑΙ ΕΙΠΑ ΡΕ,ΟΧΙ ΟΧΙ,ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ,ΟΧΙΙΙΙ...

   ΑΠΑΝΤΗΣΑ,ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ...!!!

   ΛΙΓΗ ΤΡΕΛΑ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΖΑΚΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ...

   http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   Διαγραφή
  6. ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  7. ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  8. ο πσωρρας κατουρακης ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  9. ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  10. ολοι πσωρρα να ξεδεσουμε τη χωρα
   ολοι πσωρρα σημανε της λευτεριας η ωρα
   ολοι πσωρρα θα γιορτασουμε τωρα
   ολοι πψωρρα τελος των εβραιων η ωρα
   ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  11. ΑΚΟΜΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΕΛΑΤΕ??

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ,ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ...

   ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...
   ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..!!!!

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΦΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΞΗΓΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

   ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΚΡΙΒΩΣ...

   ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ...!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=5lG2GxxRjns

   Διαγραφή
 3. #
  Giannis Paterakis28 Μαΐου 2016 - 3:53 μ.μ.

  ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΔΙ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΩ ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΘΑ ΤΟ ΦΤΥΣΩ...

  ΜΕΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΖΑΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ..

  ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ..
  Διαγραφή
  # http://www.ksipnistere.com/2016/05/15_68.html#comment-form
  Ανώνυμος28 Μαΐου 2016 - 4:40 μ.μ.

  ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΠΥΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙΜΩΡΗΗΗΗ ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΩ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ,ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ...!!

   ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ..!!!

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...

   ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...

   ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

   ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

   Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
   Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

   Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

   Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

   Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαρτεμης

   Διαγραφή
  4. Giannis Paterakis28 Μαΐου 2016 - 3:53 μ.μ.

   ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΔΙ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΩ ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΘΑ ΤΟ ΦΤΥΣΩ...

   ΜΕΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΖΑΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ..

   ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ..
   Διαγραφή
   # http://www.ksipnistere.com/2016/05/15_68.html#comment-form

   Ανώνυμος28 Μαΐου 2016 - 4:40 μ.μ.

   ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΠΥΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙΜΩΡΗΗΗΗ ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  5. Μη φοβόσαστε Έλληνες .....Ενας θα μας σώσει.... ο Σωτήρας ΨΩΡΡΑΣ ΠΑΠΑΡΑΚΗΣ αυτός ο ηγέτης.... ο άνθρωπος λάστιχο..... η ασώματος κεφάλα....ο αραιοδονταρας...το μουσι σκορπια διαδήλωση...ο άνθρωπος που ο κώλος του έχεζε εκατομμύρια...αυτός που θα σας βάλει στο Α.Φ.Μ σας 20.000 ΕΥΡΩ στον καθένα...αυτος που μιλάει με εξωγήινους και έχει το 70% του αιματός του τον Ι Χ Ω Ρ.αυτος που με το διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα διακτινιζεται στον ουρανό και πιάνει τον καυγά με συμπατικές προσωπικότητες......ΝΑΙ δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει τίποτα....περί τίνος πρόκειται....Είναι ένας ηλίθιο κατασκεύασμα που ποντάρει σε ανίδεους ανθρώπους...και τους εκμεταλεύεται με τη συμμορία του 5-6 ομοιούς του...

   Διαγραφή
  6. Μη φοβόσαστε Έλληνες .....Ενας θα μας σώσει.... ο Σωτήρας ΨΩΡΡΑΣ ΠΑΠΑΡΑΚΗΣ αυτός ο ηγέτης.... ο άνθρωπος λάστιχο..... η ασώματος κεφάλα....ο αραιοδονταρας...το μουσι σκορπια διαδήλωση...ο άνθρωπος που ο κώλος του έχεζε εκατομμύρια...αυτός που θα σας βάλει στο Α.Φ.Μ σας 20.000 ΕΥΡΩ στον καθένα...αυτος που μιλάει με εξωγήινους και έχει το 70% του αιματός του τον Ι Χ Ω Ρ.αυτος που με το διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα διακτινιζεται στον ουρανό και πιάνει τον καυγά με συμπατικές προσωπικότητες......ΝΑΙ δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει τίποτα....περί τίνος πρόκειται....Είναι ένας ηλίθιο κατασκεύασμα που ποντάρει σε ανίδεους ανθρώπους...και τους εκμεταλεύεται με τη συμμορία του 5-6 ομοιούς του...

   Διαγραφή
 4. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαρτεμης

  ΑπάντησηΔιαγραφή