Με αυτά τα 3 πρωινά βήματα θα χάσεις τα κιλά που θέλεις μέχρι το καλοκαίρι…

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε και στο σημείο αυτό εμείς
θα προσθέσουμε…
πως το ίδιο ισχύει και για το σώμα. Τι εννοούμε; Μα φυσικά πως οι πρωινές σου συνήθειες διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στη μάχη σου με τα περιττά κιλά. Αν θες να αδυνατίσεις πιο γρήγορα, τότε πολύ απλά ακολούθησε τις παρακάτω συνήθειες:

1. Πρώτη και βασικότερη συνήθεια που πρέπει να αποκτήσεις είναι να μη φεύγεις από το σπίτι σου αν πρώτα δεν απολαμβάνεις ένα πλούσιο και σούπερ θρεπτικό πρωινό. Σίγουρα το έχεις ξαναδιαβάσει, αλλά εμείς θα στο ξαναπούμε: το πρωινό είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας, καθώς βοηθά τον μεταβολισμό σου να δουλεύει ρολόι. Τα δημητριακά ολικής άλεσης, οι ανάλατοι ξηροί καρποί, το γιαούρτι, το τοστ με τυρί και γαλοπούλα χαμηλών λιπαρών είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις.

2. Αν θες να δεις γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα σου, τότε πες ναι στην πρωινή γυμναστική. Θα αναζωογονηθείς και φυσικά θα δώσεις ένα δυνατό boost στον μεταβολισμό σου. Αντί, λοιπόν, να πηγαίνεις γυμναστήριο τις βραδινές ώρες (ναι, τότε που δεν έχεις κουράγιο και αντοχές και που η προπόνησή σου είναι πιο χαλαρή), προτίμησε να ξυπνήσεις νωρίτερα και να γυμναστείς στο ξεκίνημα της ημέρας σου. Φυσικά μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο workout σου ασκήσεις με βάρη που τονώνουν τους μύες και βοηθούν στην καύση του λίπους.

3. Μετά την προπόνηση και αφού έχει περάσει περίπου ένα τρίωρο από το πρωινό σου γεύμα, μην ξεχνάς να καταναλώνεις ένα υγιεινό σνακ. Γιατί; Μα φυσικά γιατί αν θες να κάνεις καύσεις δε θα πρέπει να αφήνεις άδειο το στομάχι σου για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Έχε πάντα στην τσάντα σου κάποιο φρούτο (μήλο, μανταρίνια, μπανάνα), ανάλατους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια), μπάρες ολικής άλεσης ή ένα γιαούρτι με λίγα λιπαρά.

Οι τρεις αυτές συνήθειες θα σε βοηθήσουν να χάσεις πιο γρήγορα τα κιλά που σε βασανίζουν καθώς και να μπεις σε ένα σωστό και προπάντων υγιεινό πρόγραμμα. Δοκίμασέ τις!

loading...