Αυστραλία: Βιτσιόζοι ΝτεΣαντιστές ”Αστυνομικοί” κακοποιούν και βασανίζουν 12χρονα κορίτσια τα έχουν καθηλώσει στα γόνατα με χειροπέδες γιατί δεν φορούν μάσκα! Υγειονομιστές πνίγουν άτομο γιατί δεν φέρει μάσκα! Αυστραλία ΧΟΥΝΤΑ Στρατός παντού!! ΒΙΝΤΕΟ

Αυστραλία…Βιτσιόζοι ΝτεΣαντιστές Ανώμαλοι Σαδομαζοχιστές Παιδεραστές Βασανιστές Ανηλίκων που εμφανίζονται ως όργανα της Τάξης υπηρετώντας κατ΄ουσίαν το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Σχέδιο Πολιτικής Ανωμαλίας από καταβολής κόσμου κακοποιούν και βασανίζουν ταπεινώνουν 12χρονα κορίτσια τα έχουν καθηλώσει στα γόνατα με χειροπέδες και τα συλλαμβάνουν γιατί δεν φορούν το διακριτικό της υγειονομικής Ναζιστοκρατίας τη μάσκα προσώπου, το υγειονομικό πέπλο και σκανδαλίζουν με το πρόσωπο τους τους υγειονομικά καθαρούς κι αμόλυντους πουριτάνες. υγειονομικός ηθικισμός χειρίστου είδους. Παραβγαίνουν πλέον με τους Ταλιμπάν στην κακομεταχείρηση ανήλικων κοριτσιών στη Νέα Νότια Ουαλία στην Αυστραλία. Στην ίδια περιοχή οι αρχές του Τριγώνου του Διαβόλου θέλουν να εμβολιάσουν υποχρεωτικά πάνω από 24.000 παιδιά χωρίς την φυσική παρουσία και συγκατάθεση γονιών.

Υγειονομιστές Ταλιμπάν Αυστραλοί πνίγουν άτομο σε μαγαζί εστίασης γιατί δεν φορά μάσκα Tο στραγγαλίζουν και μετά διακομίζεται στο νοσοκομείο που σύμφωνα με στοιχεία ανάρτησης εξέπνευσε….Γυναικοκτονία από υγειονομιστές!!!

Το Σίδνεϊ της Αυστραλίας βιώνει αυτή τη στιγμή το πιο σοβαρό lockdown από την έναρξη της πανδημίας. Ένας πολίτης μας λέει ότι δεν επιτρέπεται να βγουν από τα σπίτια τους πέρα ​​από τα 5 χιλιόμετρα εκτός κι αν είναι να πάνε στη δουλειά ή να αγοράσουν τρόφιμα. Ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για να μπεις στην εργασία.

Οι πολίτες παραγγέλνουν μαζικά τα ψώνια τους onlineΕπιτρέπεται σε ένα άτομο να βλέπει μόνο ένα άλλο άτομο που είναι εκτός από την κατοικία του σε απόσταση 5 χιλιομέτρων το ένα από το άλλο.

Οι αρχές της χώρας επικαλούνται «κατάσταση πολέμου» ενώ έχουν μηδενικούς θανάτους και ανακοίνωσαν χθες ότι τα επόμενα μέτρα θα είναι ακόμη πιο περιοριστικά. Μια κυρία λέει ότι οι αρχές έχουν ήδη προετοιμάσει τους πολίτες για το “επόμενο lockdown”, το οποίο θα περιλαμβάνει καραντίνα μολυσμένων ατόμων έξω από την οικογενειακή φούσκα τους, σε χώρους απομόνωσης, καθώς η καραντίνα στο σπίτι δεν θα ήταν ασφαλής για άλλα μέλη της οικογένειας. Λέει ότι οι εγκαταστάσεις καραντίνας έχουν ήδη κατασκευαστεί και είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν άτομα που έχουν μολυνθεί. Στρατόπεδα συγκέντρωσης φορέων/θετικών.

Ο Μάικλ Ράιαν, διευθυντής έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ, ο οποίος, πριν από λίγους μήνες, ανακοίνωσε ότι οι άνθρωποι θετικοί στον COVID-19 θα πρέπει να απομονωθούν έξω από το σπίτι της οικογένειάς τους για να αποφύγουν τη μόλυνση των κοντινών τους.

Βλέπουμε εικόνες αστυνομικών με τη βοήθεια στρατιωτών, δίδυμα περίπολα αστυνομικών / στρατιωτών, που πραγματοποιούν ελέγχους υγείας στα σπίτια. Εκατοντάδες στρατιώτες περιπολούν συνεχώς στους δρόμους. ΧΟΥΝΤΑ κανονική…Οι μη βασικές επιχειρήσεις είναι κλειστές.

Οι εμβολιασμένοι περιορίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως και οι μη εμβολιασμένοι. Το μόνο «προνόμιο» των εμβολιασμένων είναι να έχουν δικαίωμα στην εργασία. ‘Οσοι αμφισβητούν τις εντολές δημόσιας υγείας χαρακτηρίζονται ως άτομα που ανήκουν στ’ άκρα κοντά σε τρομοκρατικές ιδεολογίες.

Άλλοι Αυστραλοί πολίτες μαρτυρούν την τρέχουσα τυραννία που λαμβάνει χώρα και πιστεύουν ότι τα στρατόπεδα καραντίνας είναι το επόμενο βήμα σε αυτήν την απίστευτη υγειονομική φρενίτιδα.

https://dimpenews.com

loading...