ΗΠΑ: ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ: ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΗΝ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”…

Γράφει ο Climate Change Dispatch
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Το KPTM Fox 42 στην Ομάχα της Νεμπράσκα ισχυρίζεται ότι η κλιματική αλλαγή συμβάλλει στην αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων. Αυτό

είναι ψευδές.

Τα πραγματικά δεδομένα και η πιο πρόσφατη έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) δείχνουν ότι τα περιστατικά ακραίων καιρικών φαινομένων ΔΕΝ αυξάνονται, ούτε η διάρκεια ή η σοβαρότητα αυτών των φαινομένων επιδεινώνεται.

Για το άρθρο με τίτλο: “Ο κρατικός κλιματολόγος λέει ότι η κλιματική αλλαγή συμβάλλει στα έντονα καιρικά φαινόμενα” (“State Climatologist says climate change is contributing to severe weather”), το KPTM Omaha παίρνει συνέντευξη από την Martha Shulski, κλιματολόγο της πολιτείας της Νεμπράσκα, σχετικά με τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πολιτεία.

Η Shulski συνδέει τα γεγονότα αυτά με την κλιματική αλλαγή.

“Η κλιματική αλλαγή είναι κάτι που είναι πραγματικό και είναι εδώ τώρα”, δήλωσε η Shulski στο KPTM και συνέχισε: “Πραγματικά επηρεάζει τα πάντα, το ερώτημα δεν είναι αν το προκάλεσε η κλιματική αλλαγή, το ερώτημα είναι περισσότερο πόσο χειρότερο έγινε με την κλιματική αλλαγή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...