Το αδιεξοδο – Και θα με ρωτήσετε.και τι να κάνουμε?

 

Αυτη την χρονια θα κληθουμε να αποφασισουμε ποιοι θα κυβερνησουν αυτη την ερημη χωρα στην οποια ζουμε,αν αναλογιστουμε ποσο ασχημα εχουμε φερθει και ποσα λαθη εχουμε κανει με τις προηγουμενες αποφασεις μας ισως αντιδρασουμε λιγο πιο σοφα αυτη την φορα.

Οφειλουμε ομως να ξερουμε μερικα πραγματα πριν το κανουμε αυτο.

Καθενας απο εμας ψηφιζει με διαφορετικο κριτηριο,οι βολεμενοι θα ψηφισουν με αλλο απο αυτο που θα ψηφισει ο μισθοσυντηρητος η ο χαμηλοσυνταξιουχος,φυσικα και σε αυτων την ομαδα θα υπαρξουν ηλιθιοι που ακομα πιστευουν οτι τα πολιτικα κλεφτοκομματα θελουν την ψηφο του γιατι στοχο εχουν να κανουν την ζωη του καλυτερη.

Φυσικα οι βολεμενοι δεν θα ειναι βολεμενοι για πολυ,συμφωνα με το σχεδιο μονο το 10% οσων επιβιωσουν θα εχει προνομια και ελαχιστοι ακομα θα εχουν δυνατοτητες,οι υπολοιποι θα βραζουμε στο ιδιο ζουμι,απλα οι βολεμενοι δεν το ξερουν η δεν το καταλαβαινουν ακομα.

Κανενας Ελληνας δεν ειδε να γινεται η ζωη του καλυτερη απο το 1974 εως σημερα εκτος απο οσους εκλεψαν,καταπατησαν,κοροιδεψαν και εγιναν μερος η κοματι του συστηματος καθε κυβερνησης,κανεις δεν πηγε μπροστα με τιμιο τροπο,με ηθος, και απλα ειδε την ζωη του να συρεται τετραετια μετα τετραετια με υποσχεσεις,φανφαρες και εργα που δεν εγιναν ποτε.

Εχουμε να κανουμε με χειροτερες καταστασεις πλεον,η “παγκοσμιοποιημενη”κατασταση που ζουμε δεν θα επιτρεψει πισωγυρισματα,εχουν βαλει καποιους στοχους αυτοι που θα μας καπελωσουν με την επομενη κυβερνηση,γιατι αν πιστευετε οτι θα αλλαξει κατι οσο εμεις μενουμε απαθεις ειστε πολυ γελασμενοι.

Πρωταρχικος στοχος ειναι να ξεκουμπιστει η παραδουλευτρα του Κλαους Σβαμπ απο την εξουσια,με καθε τροπο,φυσικα θα πρεπει να περιμενουμε μετα να δουμε ποσο πιο πολυ παραδουλευτρα θα ειναι η επομενη μαριονετα που θα κυβερνησει,ποιους απο τους στοχους των νεοταξιτων θα επιβαλλει στον λαο και πως θα αντιδρασει εκεινος.

Ξεχναμε οτι η δυναμη ειναι στα χερια μας και την αφηνουμε σε χερια ανικανων και διεφθαρμενων,εγω δεν θα σας πω τι να ψηφισετε,απλα θυμηθειτε τι εχει συμβει στην χωρα απο το 2015 εως σημερα,οχι οτι πριν ηταν καλυτερα αλλα τωρα πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση,Πρωθυπουργοι που ενεργουν τελειως αντιθετα απο τα συμφεροντα μας,αλαζονες,αδιαφοροι,και ο ενας και ο αλλος κουμπια μιας απυθμενης βλακειας,ποιος δεν θυμαται τι εγινε απο το 2015 εως το 2019?

Επειτα ηρθαν τα πιο χειροτερα αλλα δεν ειναι λογος αυτος να φερουμε τον πρωην αποτυχημενο να κυβερνησει στην θεση του νυν αποτυχημενου,τι πιστευετε οτι θα κανει καλυτερο?

Και θα με ρωτησετε….και τι να κανουμε?

Ετσι οπως εχουν οργανωσει το συστημα και την αμυνα τους δεν εχουμε πολλα περιθωρια,κατ αρχην καταπατουν συστηματικα το Συνταγμα,δεν τηρουν τους νομους,περιφρονουν και χλευαζουν οσους τολμουν και τους λενε οτι αυτο κανουν,θεωρουν τον λαο αναλωσιμο και ηλιθιο χρησιμο μονο να υπακουει να πληρωνει φορους και να υπομενει την κατασταση στην οποια τον εχουν φερει.

Και δεν ειναι μονοι τους

Μαζι τους εχουν τα μιντια,παπαγαλοι γλυφοκωληδες δημοσιοκαφροι,διεφθαρμενους δικαστες και παρατρεχαμενους,ειδικοι καθε κατηγοριας και ομαδες ολων των επαγγελματων που συνηγορουν και δικαιολογουν οσα εγκληματα κανουν.

Η κοινη γνωμη ειναι ηλιθια,το ειδαμε αυτο στην πανδημια,πειστηκε να κανει ενα εμβολιο σαν σωτηρια και τωρα σιωπηλη περιμενει να δει τα αποτελεσματα,οι ειδικοι περιμενουν στις γωνιες προσευχομενοι για θανατηφορες μεταλλαξεις ωστε να βρουν παλι την θεση τους στα καναλια,οι ξαφνικοι θανατοι δεν μας απασχολουν καν μιας και εμεις ειμαστε ακομα ζωντανοι,κανεις δεν ρωταει,δεν ψαχνει,ελαχιστοι που ειναι αποκλεισμενοι απο την μαζικη πληροφορηση προσπαθουν λιγο.

Οσο προχωραμε προς τις χρονιες οροσημο των γεγονοτων που εχουν θεσει οι νεοταξιτες  θα χειροτερευει η κατασταση,τουλαχιστον μαθετε γιατι τον βατραχο δεν τον πετουν σε βραστο νερο για να τον μαγειρεψουν και ισως ετσι καταλαβετε οτι το ιδιο κανουν και σε εμας,οταν ομως αρχισει να βραζει το νερο θα ειναι πλεον πολυ αργα.

Προσωπικα ειμαι σε αδιεξοδο,δεν βλεπω λυσεις,οχι με το πολιτικο προσωπικο που υπαρχει,και με αυτες τις σκεψεις και την απαισιοδοξια να με τυλιγει καταλαβαινω οτι τιποτα δεν θα ειναι καλυτερο μετα απο 4 χρονια στις επομενες εκλογες,η οποτε γινουν αυτες.

Γιατι οσο η σαπιλα απλωνεται τοσο περισσοτερος κοσμος θα αδιαφορει,και αυτο ακριβως θελουν,την αδιαφορια και την απαθεια.

Ομως εδωσα την υποσχεση μου στον Κουλη,οπως την ειχα δωσει στον Αλεξη οτι θα γελαω οταν πεσει και θα παω να ψηφισω ενα τριτο κομμα,οχι του Ανδρουλακη φυσικα,ενα ασχετο για να δω την μουρη του το βραδυ των εκλογων.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/01/blog-post_18.html

loading...