«ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ»

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 27/6/2021

Παιδιά μου είναι όλα στο χέρι του Θεού, θα υπάρξει ένα πολύ δυνατό κτύπημα, όχι φυσικό αλλά ανθρώπινο κτύπημα.

Στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν θα περάσετε ανώδυνα, θα έχετε ξεσηκωμό, πείνα και γεγονότα πολιτικά, ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ, ΘΑ ΒΓΟΥΝΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΦΟΒΕΡΑ, 

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣΠΑΝΩ ΣΕ ‘’ΒΡΑΧΟΥΣ’’ οι βράχοι είναι ο Λαός, θα είναι υποκινούμενα αυτά αλλά στο τέλος θα είναι προς το καλό του κόσμου.

Θα δείτε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, θα είναι πολύ σοβαρός και βαρύς, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ

ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ συμβούν κάποια γεγονότα, ίσως εξέγερση πολιτών για τις αδικίες που έχουν γίνει, και έχουν γίνει πολλές, αυτό θα προκαλέσει σοβαρές εξελίξεις και σε άλλες χώρες, θα είναι ένα ντόμινο, θα ξεκινήσουν, και η μπάλα θα πάρει πολλούς, πολιτικούς, Ιεράρχες και πολλούς άλλους που σε οποιονδήποτε τομέα έχουν λερώσει τα χέρια τους με χρήματα των αντίχριστων, όποιος άγγιξε τέτοιο χρήμα θα το πληρώσει με πολύ μεγάλο κόστος.

Το καλοκαίρι θα είναι ΙΣΩΣ πολύ θερμό, όχι μόνο λογω θερμοκρασίας αλλά λογω ΙΣΩΣ γεγονότων, και καταστάσεων, …..

Ο Ταξιάρχης Μιχαήλ θα φέρει μεγάλη ταραχή και θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, θα τα βάλει με ΝΟΜΟ ΘΕΟΥ, και όταν αναλάβει Ο Ταξιάρχης …ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ, στην Ελλάδα θα ενεργοποιηθεί Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ….. ΕΩΣ ΤΗΝ ……στην Ελλάδα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα

Σε κάθε γιορτή σε εσάς τους εορταζόμενους, υπάρχει μια έκπληξη, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ, αυτά τα γνωρίζει μόνο αυτός που δίνει το δώρο και αυτός που το λαμβάνει το δώρο, αλλά τη τελευταία στιγμή.

Σύντομα παιδιά μου θα δείτε να μπαίνει Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ …. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ……… ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ, θα δείτε θα γευτείτε θα χαρείτε, και άλλοι θα κλαίνε…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ]



loading...