Σε συναγερμό η αστυνομία . Επιδημία τυφοειδή πυρετού στα Νησιά του Ανατολικού αιγαίου ή κρούσματα Έμπολα ; Αποκαλύπτουμε έγγραφα.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τη υγεία των κατοίκων , των ανθρώπων που εργάζονται στις δομές φιλοξενίας αλλά και των ίδιων των μεταναστών.


Η δραματική κατάσταση με τους μετανάστες στα νησιά ( που θυμίζει το 2015 ) , πρέπει άμεσα να αποσυμπιεστεί με την μεταφορά τους , είτε σε κατάλληλα διαμορφωμένα πλοία , είτε στην ενδοχώρα και δει , κοντά στα Βόρεια σύνορα με την Αλβανία και τα ΣΚΟΠΙΑ .

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουμε ενημερώσει – κυρίως μέσω διαδικτύου –βλεπ τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ: Κρούσμα ΕΜΠΟΛΑ σέ νησί τοῦ Ἀνατολικοῦ Αἰγαίου (;). Νά διαψεύσει τό Ὑπουργεῖο Ὑγείας, μπορεῖ; – ότι άτομο ( μετανάστης ) παρουσίασε αρχικά έντονη συμπτωματολογία ( πυρετός, πονόλαιμος, μυϊκοί πόνοι και πονοκέφαλο) που παραπέμπει σε κρούσμα του ιού ΕΜΠΟΛΑ , ενώ τουλάχιστον σε άλλες δυο περιπτώσεις , πληροφορηθήκαμε ίδια περιστατικά .

Αστυφύλακας μάλιστα που υπηρετεί στη δομή που φιλοξενεί μετανάστες νοσηλεύεται τις τελευταίες τέσσερις-πέντε ημέρες στο νοσοκομείο του νησιού, με ιδιαίτερα υψηλό πυρετού αναγκάζοντας την ΕΛ.ΑΣ να αποστείλει επείγον «σήμα» στις τοπικές αστυνομικές αρχές, με το οποίο προτρέπει το προσωπικό του κέντρου κράτησης να υποβληθεί προληπτικά σε μικροβιολογικές – αιματολογικές εξετάσεις.

Σ όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις οι επίσημες ανακοινώσεις , κάνουν λόγο για τύφο ή τυφοειδή πυρετό , η αιτία του οποίο ως γνωστό είναι η σαλμονέλα του τύφου.

Είναι όμως έτσι ; έχουμε μια επιδημία τυφοειδή πυρετού , τύφου ή κρούσματα Έμπολα ;

Η ζωή τόσων ανθρώπων , δεν αξίζει μια επίσημη τοποθέτηση του υπουργείου υγείας;

Από αρχές καλοκαιριού πάντως , με προφορικές κυρίως διαταγές για να μην προκληθεί θέμα , η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ δεν παύει να επισημαίνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες σε δομές φιλοξενίας .

Σπάστε τη σιωπή σας !

Όχι άλλη υγειονομική ανασφάλεια !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...

1 thought on “Σε συναγερμό η αστυνομία . Επιδημία τυφοειδή πυρετού στα Νησιά του Ανατολικού αιγαίου ή κρούσματα Έμπολα ; Αποκαλύπτουμε έγγραφα.

  1. Ο ΕΜΠΟΛΑ ΩΧΡΕΙΑ ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ
    MAD DOG ΕΚ ΠΑΤΡΩΝ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ
    ΕΥΤΑΞΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comments are closed.