Η κόρη του Ψάλτη αποκαλύπτει: «Δεν άφησε καμία περιουσία – Έδινε τα χρήματα στους φτωχούς»

Για πρώτη φορά η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα: για την περιουσία του πατέρα της, για τους εχθρούς και τους φίλους του και για όσα γράφτηκαν για τη σύζυγό του Χριστίνα.

Μα, πιο πολύ για τις δραματικές ώρες μέσα στο νοσοκομείο και τις τελευταίες του ανάσες προτού «φύγει» για πάντα.

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να δει ποτέ δάκρυα στο πρόσωπό μου. Ομως, πονάω! Ενας χρόνος πέρασε σχεδόν και μου λείπει πολύ. Μου λείπει η φωνή του, η αγκαλιά του, τα αστεία μας, οι βόλτες μας, μα πιο πολύ μου λείπουν τα σ’ αγαπώ του» λέει συγκινημένη στην «Espresso».

Ολο αυτό το διάστημα γράφηκαν δεκάδες άρθρα και έγιναν εκατοντάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο γύρω από το όνομα του Στάθη Ψάλτη. Τόσο για τη χήρα Χριστίνα Ψάλτη όσο και για τις σχέσεις που είχε με την κόρη του.

Πόσο κοντά ήταν με τον πατέρα της. Χαμογελάει! «Αν ζούσε ο πατέρας μου, δεν θα επέτρεπε να ακουστεί καν αυτή η ερώτηση. Τον λάτρευα και με λάτρευε. Ημασταν πολύ κοντά. Καθημερινά τηλεφωνήματα. Τα βράδια, μόλις τελείωνε το θέατρο και τα γυρίσματα, ξανά τηλέφωνο. Αυτό τα λέει όλα» αναφέρει συγκινημένη αλλά και με καμάρι

.«Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου, Κάτια Κυβέλου, παντρεύτηκαν το 1975 και έμειναν μαζί έως το 1981. Ο μπαμπάς και η μαμά με έβαλαν στο καλύτερο κολέγιο: στου Μπαρμπίκα. Εκεί γαλουχήθηκα και στην υποκριτική τέχνη. Θυμάμαι που με έπαιρνε κοντά του στις πρόβες αλλά και στα γυρίσματα στις ταινίες. Ολοι τον αγαπούσαν και όλοι τον σέβονταν από τα πρώτα του βήματα», λέει και συνεχίζει την εξιστόρηση για τη γαλήνια οικογενειακή ζωή που έζησε κοντά του.

«Ο μπαμπάς ήταν τόσο ερωτευμένος με τη μαμά μου, που την “έκλεψε” για να την παντρευτεί. Οταν χώρισαν, μέχρι και τελευταία, οι δυο τους είχαν άριστες σχέσεις. Ηταν φιλαράκια κι εγώ το παιδί τους. Ο ένας λάτρευε τον άλλον, παρόλο που ο μπαμπάς ήταν γυναικοκατακτητής» λέει και χαμογελάει φέρνοντας στο μυαλό της τις αναμνήσεις.

Οπως αναφέρει σήμερα η Μαρία Ψάλτη, ο μπαμπάς της έδινε πάντα προτεραιότητα σε εκείνη που ήταν κόρη του και μετά στις γυναίκες που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. «Ακόμα και έξω που βγαίναμε με τις γυναίκες που ερωτευόταν κατά καιρούς δεν με άφησε ποτέ να αισθανθώ υποτιμητικά. Με είχε πολύ ψηλά στη συνείδησή του και το έδειχνε και μπροστά στις γυναίκες του. Τις περισσότερες φορές εκείνες είχαν πρόβλημα μαζί μου, όχι εγώ» τονίζει με νόημα.

Ενα από τα θέματα που κυριάρχησαν αυτούς τους 11 μήνες όσον αφορά τον Στάθη Ψάλτη ήταν η περιουσία που άφησε, μα και οι κινήσεις της χήρας του, της Χριστίνας Φιτσάκη Ψάλτη. Η κόρη του Μαρία πρώτη φορά νιώθει την ανάγκη να προστατεύσει το όνομα του πατέρα της.

«Ο μπαμπάς μου δεν άφησε καμιά περιουσία, γιατί τα χρήματά του τα έδινε σε φτωχούς, σε ιδρύματα. Δεν σκεφτόταν το μέλλον ούτε τα γηρατειά του. Από τότε που ξεκίνησε ως ηθοποιός έτσι ήταν. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν ευσταθούν και όσα λέγονται για τη διαθήκη και το μοίρασμα της περιουσίας. Δεν είχε κάτι για να αφήσει» τονίζει.

Πηγή: gossip-tv.gr

loading...