Τζανακόπουλος για ΝΔ: Δεν περιμένουμε να ξέρουν από διαχωρισμό εξουσιών αυτοί που μπερδεύουν τον Μοντεσκιέ με τον Ρουσώ

Απάντηση στην ΝΔ έδωσε μέσω facebook Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατηγορώντας την για άγνοια στο τι σημαίνει διάκριση εξουσιών. Μάλιστα με ένα καυστικό σχόλιο αναφέρει πως δεν περίμενε κάτι καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος “μπερδεύει τον Μοντεσκιέ με τον Ρουσώ”

Ο κ. Τζανακόπουλος με την ανάρτησή του υποστηρίζει πως η κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να παρέμβει στην απόφαση παροχής ασύλου σε έναν από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην χώρα μας μετά το πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016.

Όπως αναφέρει, οι δευτεροβάθμιες επιτροπές ασύλου είναι διοικητικά όργανα και κάνει λόγο για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

«Η ΝΔ προφανώς αγνοεί ότι οι δευτεροβάθμιες επιτροπές ασύλου ειναι διοικητικά όργανα και κάνει λόγο για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

Τη στιγμή μάλιστα που η αίτηση ακύρωσης παραπέμπει το θέμα ακριβώς στην κρίση της Δικαιοσύνης.

Πώς να τα πάει όμως καλά με τη διάκριση των εξουσιών όταν ο κος Μητσοτάκης μπερδεύει τον Μοντεσκιέ με το Ρουσώ…»




Τι είχε αναφέρει η ΝΔ

Νωρίτερα η ΝΔ έθετε ερωτήματα σχετικά με την αίτηση της κυβέρνησης να ακυρωθεί η απόφαση για χορήγηση ασύλου.

«“Ως κράτος δικαίου η Ελλάδα σέβεται την διάκριση των εξουσιών” και “πράττει τα δέοντα για να έχουν δίκαιη δίκη” οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί δήλωσε προσφάτως ο κ. Αλ. Τσίπρας και μάλιστα παρουσία του Τούρκου Προέδρου κ. Ταγίπ Ερντογάν», υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Για να καταλήξει, «κατόπιν τούτου το ερώτημα που έχουν οι πολίτες και οφείλει να απαντήσει ο πρωθυπουργός είναι αυτονόητο: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση υπέβαλε σήμερα αίτηση ακύρωσης κατά της χορήγησης πολιτικού ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Προσφυγών για τον πρώτο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς;

loading...

4 thoughts on “Τζανακόπουλος για ΝΔ: Δεν περιμένουμε να ξέρουν από διαχωρισμό εξουσιών αυτοί που μπερδεύουν τον Μοντεσκιέ με τον Ρουσώ

  1. Όπα οι ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ μίλησαν περί άγνοιας εξουσιών όταν οι ίδιοι τις συνταγματικές εξουσίες τις έχουν γράψει στα παλιά τους παπούτσια , στα αλήθεια το να μπερδεύεις τον ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ με ΤΟΝ ΡΟΥΣΏ είναι ένα λογοτεχνικό λάθος , το να μπερδέει ο Πρωθυπουργός της χώρας ή μάλλον να έχει άγνοια της γεωγραφίας της πατρίδος του και να ονοματίζει την Λέσβος ως Μυτιλήνη είναι επικίνδυνος και ΑΝΙΚΑΝΟΣ

  2. ANTE GA!!!!SOU KOLOPEDO PROTOXRONIATIKA SKILAS GENA.

  3. Ρε όργιο που παριστάνεις τον ξερόλα αντε συμαζέψτε εκείνον τον ανεκδιήγητο κόντε με το μούσι πού παριστάνει τον υπουργό διώκτη δικαιοσύνης και εφαρμόστε καμιά τελεσίδικη απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου κι αφήστε αυτά τα εμετικά ψέματα που μόνο αηδία προκαλούν και κινδυνεύετε να πνιγείτε στα ξερατά του λαού που σας ακούει.

  4. Εσείς οι Συριζαίοι ρε τζανακοπουλε μπερδέψατε τη βούρτσα με την πούτσα, όποτε καλύτερα μη μιλάς, γιατί σας βάρεσε η μαλακια στο κεφάλι.

Comments are closed.