Άνοιξε το "μαύρο κουτί" του s24! Προσχεδιασμένη η κατάρριψη...


Ο αναπληρωτής επικεφαλής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας Sergei Dronov
σύμφωνα με το voicenews.gr δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, πώς το “μαύρο κουτί” αποκαλύπτει και αποδεικνύει πώς το Su-24 που καταρρίφθηκε από πυραύλους αέρος-αέρος που εκτόξευσε τουρκικό F-16 δεν είχε περάσει τα τουρκικά σύνορα.
"Σε κάθε περίπτωση, το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 δεν συνιστούσε απειλή για την Τουρκία και τους πολίτες της», δήλωσε ο Σεργκέι Dronov. "Προς το παρόν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη διάθεσή μας: έχουμε την απόδειξη ότι το ρωσικό Su-24 δεν παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο."
Από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν οι Ρώσοι εμμένουν πώς τα τουρκικά ραντάρ σε καμία περίπτωση δεν προειδοποίησαν του Ρώσους χειριστές και ότι αιφνιδιαστικά το τουρκικό F-16 παραβίασε τον εναέριο χώρο της Συρίας και εξαπέλυσε τον πύραυλο του Su-24. Τα ευρήματα πάντως του “μαύρου κουτιού” θα παρουσιαστούν αναλυτικά τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ενώ η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων θα γίνεται παρουσία ειδικών από την Μεγάλη Βρετανία και την Κίνα.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :