ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ (VIDEO)

Αυτά τα στοιχεία είναι από τη μετάφραση ενός άρθρου σε φινλανδική εφημερίδα που ονομάζεται «Ammennusatia». Μετά από όλα,αυτά υπάρχει κόλαση ή όχι;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ναι, ότι η κόλαση υπάρχει και μπορεί να είναι υπόγειο, άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κόλαση μπορεί να είναι σε ένα πνευματικό κόσμο μακριά από τη Γη, και άλλοι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Γη είναι ήδη κόλαση η ίδια.

Δεν μπορούμε να πούμε αν υπάρχει ή όχι κόλαση, αλλά υπάρχει μια φοβερή ιστορία που έκανε ορισμένους επιστήμονες να πιστεύουν ότι υπάρχει κόλαση. Στα μέσα Δεκεμβρίου του 1989, μια ομάδα Ρώσων γεωλόγων είπαν ότι άκουσαν από 14.000 μ-βάθους διάτρητου πηγαδιού στη Σιβηρία τη λύπη του που προέρχεται από το κέντρο της γης, ζητώντας για το νερό και το έλεος. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, σε βάθος αρκετά χιλιόμετρα, ο εξοπλισμός άρχισε να λειτουργεί άγρια, δίνοντας την εντύπωση ότι το κέντρο της Γης είναι κούφιο .

Πήραν μόνο περίπου 25 δευτερόλεπτα ήχου πριν λιώσει το μικρόφωνο, αλλά τα 17 δευτερόλεπτα ήταν τρομακτικά από τις κραυγές των κολασμένων.

loading...

1 thought on “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ (VIDEO)

  1. AMA ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΟΣΘΟΓΡΟΘΙΔΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΚΡΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ.

Comments are closed.