Η Ελλάδα θα βουλιάξει στα κύματα των προσφύγων που την κατακλύζουν


H ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΕνώ η Ελλάδα βυθίζεται μέσα στα κύματα των προσφύγων που έρχονται καθημερινά κατά χιλιάδες από την Τουρκία, η Ευρώπη με την Γερμανία μπροστά κλείνει βασικά τα σύνορά της στους μετανάστες. Έτσι η Ελλάδα μεταβάλλεται σ΄ ένα απέραντο στρατόπεδο συγκεντρώσεως, που θα δέχεται όσους μετανάστες θα στέλνουν η Γερμανία και οι άλλες χώρες πίσω, στην πρώτη χώρα της ΕΕ όπου εισήλθαν. Και αυτή είναι η Ελλάδα


Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης επιθεώρησης „Informationen zur Deutschen Außenpolitik“/“Ειδήσεις για την γερμανική εξωτερική πολιτική“ (german-foreign-policy.com) „η Ευρώπη, ουσιαστικά η Γερμανία, αποφάσισε με νέα στρατόπεδα („κέντρα επεξεργασίας“) που δημιουργούνται ήδη κατά μήκος των οδών προσπελάσεως των προσφύγων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, να επιταχύνει την καταγράφηση και, ενδεχομένως, την απέλαση των προσφύγων που κινούνται προς την δυτική Ευρώπη, βασικά προς την Γερμανία.

Οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ συμφώνησαν τη Δευτέρα το βράδυ για την δημιουργία αυτών των λεγόμενων κέντρων επεξεργασίας, στα οποία όσοι έχουν καταφέρει να εισέλθουν στην ΕΕ θα υπόκεινται στις συνήθεις εξετάσεις και διαδικασίες διοικητικής φύσεως και ασύλου. Παράλληλη το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες επισπεύδουν την δημιουργία στρατοπέδων „Hotspots“ („Καυτών Σημείων“) τα οποία στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ στην Ιταλία και την Ελλάδα, τα οποία θα καταγράφουν τους πρόσφυγες από την Βόρεια Αφρική και την Τουρκία, για να τους εμποδίσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Γερμανία.

Εκτός από αυτά τα σχέδια για δημιουργία στρατοπέδων, πολλές χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Σλοβενίας, σχεδιάζουν να κατασκευάσουν εμπόδια με αγκαθωτό σύρμα κατά μήκος των συνόρων τους. Διάφορα σενάρια καταστροφής κάνουν τον γύρο και οι γερμανικές αρχές ασφαλείας δεν αποκλείουν την βίαιη εξόρμηση τέτοιων συνόρων απο πρόσφυγες, στη Σλοβενία εξετάζουν σε περίπτωση που η Γερμανία κλείσει τα σύνορά της να „πολεμήσουν για την σωτηρία της ΕΕ „. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας έχει θέσει για τους πρόσφυγες από τη Συρία την συνθήκη „Δουβλίνο ΙΙΙ“ εκ νέου σε ισχύ. Σύμφωνα με την συνθήκη αυτή, όλοι οι πρόσφυγες που ήρθαν στη Γερμανία μπορούν ανά πάσα στιγμή να απελαθούν σε εκείνα τα κράτη μέλη της ΕΕ, στα οποία εισήρθαν για πρώτη φορά στο έδαφος της ΕΕ“ (Μετάφραση απο τα γερμανικά: Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

5 σχόλια :

 1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έλληνες και Ελληνίδες,
  όπως στρώσετε, θα κοιμηθείτε !!!
  Τα γεγονότα είναι αδιάψευστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ουτε αγκαθωτα σύρματα ούτε "περαστε και απέλαση" ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ, 5,10.20 και θα σου πώ εγώ αν ξανατολμήσει κανας λαθροπίθηκος να έρθει να εισβάλει στη Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΒΓΗΚΕ Η ΣΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΣΒΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΝ ΣΑΠΙΑ ΕΙΠΕ ΡΙΞΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΜΕΙΝΕΙ Ο ΔΕ ΑΣΒΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΧΑΣΙΚΛΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ. ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΒΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ.
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΑΠΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ,ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 1945-1949.

  ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή