Σ.Βούλτεψη: «Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα – Πάντως οι νόμιμοι είναι 1.000.000»!

Ο ελληνικός πληθυσμός αντικαθίσταται με τάχιστους ρυθμούς

Άγνωστος είναι ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα όπως παραδέχτηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, η οποία πρόσθεσε μάλιστα πως οι «νόμιμοι» μετανάστες στην χώρα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο!

Με λίγα λόγια κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι συνολικά οι αλλοδαποί που διαβιούν στην χώρα και με την πάροδο των ετών θα αποκτήσουν πλήρη δικαιώματα… Ελλήνων πολιτών αλλάζοντας ανεπιστρεπτί την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας.

Πρόκειται για κανονική αντικατάσταση των γηγενών Ελλήνων.

«Έχουμε μία νόμιμη μετανάστευση γύρω στο 1 εκατομμύριο. Οι οποίοι ζουν, εργάζονται, με τα χαρτιά τους κανονικά, μιλάμε για νόμιμη μετανάστευση (το πως ήρθαν στην χώρα και έγιναν «νόμιμοι» είναι άλλο ζήτημα)».

Εν συνεχεία απαντώντας στο ερώτημα, πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες (δηλαδή δεν έχουν χαρτιά και δεν ξέρουμε ούτε που βρίσκονται), είπε τα εξής:

«Έχουμε έναν πληθυσμό αιτούντων άσυλο που δεν είναι πια πολλοί, είναι γύρω στις 25.000 και σίγουρα έχουμε ανθρώπους οι οποίοι έχουν πάρει άσυλο και είναι νόμιμοι, αλλά ενδεχομένως να μην μπορούν να καταγραφούν γιατί ζουν σε κάποια σπίτια, αν άνοιξαν και τα λοιπά την πόρτα (τι εννοεί εδώ η υπουργός, ότι μπήκαν από μόνοι τους μέσα;), έχουν πολλοί που έχουν πάρει απορριπτική απόφαση.

Δεν μπορώ να σας πω νούμερο πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα γιατί δεν ξέρουμε πόσοι φεύγουν όταν πάρουν το άσυλο. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι όταν πάρουν το άσυλο φεύγουν για άλλες χώρες, πρέπει να γίνει ένα είδος τσεκαρίσματος. Αλλά δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, ξέρετε γιατί; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν όπου θέλουν για 90 ημέρες. Αλλά μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα που τους έδωσε το άσυλο (δηλαδή στην Ελλάδα).

loading...