ΠΑΓΙΔΕΨΕ τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ με ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ και ένα ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ

Θα εκπλαγείτε από το ποσοστό της αρνητικής ενέργειας που ζει στο σπίτι μας. Όσο περισσότερο δεν το ψάχνετε αλλά το αφήνετε να υπάρχει και δεν την απομακρύνετε, τόσο χειρότερα θα νιώθετε. Όμως, υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε εύκολα.

Όταν το σπίτι μας «βομβαρδίζεται» από αρνητικές ενέργειες, θα νιώθουμε ολοένα και περισσότερο άγχος και αγωνία σε πολύ βαθύτερο επίπεδο από το κανονικό. Ωστόσο, η αφαίρεση αυτών των αρνητικών ενεργειών είναι πολύ απλούστερη και ευκολότερη από όσο νομίζει ο καθένας, αν και δεν είναι εύκολο να τις αποτρέψουμε να μπαίνουν στο σπίτι μας.
Καθώς υπάρχουν αρκετές παραλλαγές για το ίδιο περίπου θέμα, με διαφορετικές προσεγγίσει η κάθε μία, παρακάτω θα διαβάσετε την καλύτερη μέθοδο που βρήκα πρόσφατα όσον αφορά την αφαίρεση αρνητικών ενεργειών.

Αν μετά την πρώτη ημέρα δεν παρατηρήσετε κάποια αλλαγή, στο χώρος σας αλλά και στο πως αισθάνεστε, τότε, ενδέχεται οι αρνητικές ενέργειες να μην είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι θα τα αμφισβητήσουν όλα αυτά, όμως, εάν είστε κάποιος που πιστεύει έντονα στην ύπαρξη τέτοιων ενεργειών γύρω μας, τότε θα ωφεληθείτε από αυτή τη συνταγή.

Θα χρειαστούμε:

2 κουταλιές της σούπας ξύδι
2/3 της κουταλιάς θαλασσινό αλάτι
1 ποτήρι νερό
4 σταγόνες αιθέριου ελαίου φασκόμηλο (ή λιβάνι, ή γαρίφαλο εάν χρειάζεται)
Οδηγίες:

Αρχικά, ρίχνετε το θαλασσινό αλάτι στο άδειο ποτήρι το οποίο στην συνέχεια γεμίζετε με νερό. Μόλις το κάνετε, προσθέστε το ξύδι και στη συνέχεια το έλαιο φασκόμηλου. Δεν χρειάζεται καθόλου να τα ανακατέψετε. Απλά αφήστε τα όπως είναι και βάλτε το ποτήρι στο δωμάτιό σας ή κάντε το ίδιο σε πολλά ποτήρια και τοποθετήστε από ένα σε κάθε δωμάτιο. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν θα αγγίξει αλλά ούτε και θα μετακινήσει τα ποτήρια από την θέση τους. Αφήστε τα για 24 ώρες και στη συνέχεια ελέγξτε τα για να δείτε αν παρατηρείτε μια διαφορά στην εμφάνιση.

Εάν το νερό δεν έχει αλλάξει καθόλου, τότε αυτό το δωμάτιο είναι απαλλαγμένο από αρνητική ενέργεια, Εάν παρατηρήσετε κάποια αλλαγή στο χρώμα, είτε στην διαύγεια, είτε μία οποιαδήποτε ελαφρά διαφορά στην υφή τότε πάρτε το ποτήρι και πετάξτε το περιεχόμενό του μακριά από το σπίτι σας.

Είναι σημαντικό ότι δεν χύνουμε το νερό στον νεροχύτη, στην τουαλέτα ή οπουδήποτε αλλού μέσα στο σπίτι, αλλά ούτε και το ξεπλένουμε σε αυτά τα σημεία ή αλλού μέσα στο χώρο όπου διαμένουμε και ζούμε.

Αδειάστε το ποτήρι σας μακριά από το σπίτι. Καλό είναι προτιμήσουμε να το αδειάσουμε στο χώμα, στην άκρη του κήπου, ή της αυλής, κι αν δεν έχουμε τότε σε κάποιο κοντινό άλσος, αρκεί να υπάρχει χώμα.

Ο λόγος για τον οποίο δεν χύνουμε αυτό το νερό ή δεν ξεπλένουμε το ποτήρι στο νεροχύτη και γενικότερα μέσα στο σπίτι -ακόμα κι αν νομίζουμε ότι είναι καθαρό από αρνητικές ενέργειες- είναι επειδή όταν το κάνουμε, οι ενέργειες αποδεσμεύονται και επανακυκλοφορούν ξανά μέσα στο σπίτι που ζούμε.

Αδειάζοντας το ποτήρι στο χώμα, μακριά από το σπίτι μας, επιστρέφουμε τις ενέργειες πίσω στη Μητέρα Γη η οποία μπορεί να τις μετατρέψει σε κάτι άλλο ή σε κάτι θετικότερο, στον δικό της χρόνο. Θα ήταν μάλιστα εξαιρετικό εάν στο σημείο ρίχναμε επιπλέον ένα ποτήρι φρέσκου ​​καθαρού νερού με θετική ενέργεια προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η επεξεργασία και η μετατροπή τους γρηγορότερα.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται τρελά, όμως σας εγγυώμαι ότι όλη αυτή η διαδικασία έχει κάνει θαύματα στο δικό μου σπίτι. Την έκανα για μία ολόκληρη εβδομάδα και άλλαζα καθημερινά ποτήρια, συνεχώς. Τώρα αισθάνομαι το σπίτι μου πιο «ανοιχτό» και λιγότερο «έντονο», αλλά και από εμένα έφυγε αρκετό άγχος και άλλα αρνητικά συναισθήματα.

Όλη αυτή η διαδικασία λειτουργεί παγιδεύοντας τις αρνητικές ενέργειες, καθώς το έλαιο φασκόμηλου τις διαλύει, το θαλασσινό αλάτι τις απορροφά και τις συγκεντρώνει, ενώ το ξύδι ενισχύει την όλη διαδικασία και όλα μαζί αποτελούν μια θαυμάσια ομάδα κατά της αρνητικής ενέργειας.

Σας συνιστώ να το κάνετε μία φορά το μήνα, ώστε να συνεχίσετε να απομακρύνετε τις αρνητικές ενέργειες και να μην μαζεύονται. Τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε;

loading...