Πενταροδεκαρες για να ξεχναμε την πεινα

 

Και ενω ο Κουλης περιοδευει την προεκλογικη Ελλαδα νομιζοντας οτι εχει την ελαχιστη πιθανοτητα να επανεκλεγει και ανακοινωνει καλυτερους μισθους και εργα που δεν θα γινουν ποτέ..εμεις περιοδευουμε τα κοντινα μας Σουπερ μαρκετ τα οποια αποτομα ακυρωσαν πριν ακομα δοθει το νεο καταπληκτικο επιδομα του Κουλη η αλλοιως της μητερας Τερεζας των πτωχων.

Το Market pass.

Πως το ακυρωσαν?

Αυξησαν τα τροφιμα σε ποσοστο τουλαχιστον 10%

Οποτε το Μarket pass παει για τα σκουπιδια,αλλα ο Κουλης δεν το ξερει γιατι δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα οπως δεν ειχε ποτέ.

Δεν ξερω αν εσεις το καταλαβατε,αλλα δεν ειναι δυσκολο να το παρει ειδηση καποιος,απλα κανετε συγκριση τροφιμων που αγοραζατε πριν απο την αρχη του 2023 με σημερα.

Φυσικα το επομενο κολπο ειναι οι μικροτερες συσκευασιες,το λαδι απο 5 λιτρα εγινε 4 και τωρα 3,απο τα 3 το μακρυτερο….. γιατι  η τιμη αγορας αυξηθηκε η εμεινε στα ιδια επιπεδα,δηλαδη οσο εκανε το λαδι 5 λιτρων κανει τωρα αυτο των 3 λιτρων.

Θα εχετε παρατηρησει επισης οτι ολα τα Σουπερ Μαρκετ εχουν τις ιδιες τιμες οποτε παει περιπατο και ο υποτιθεμενος ανταγωνισμος και η υπευθυνη επιτροπη ανταγωνισμου καθεται και ξυνεται οπως αλλωστε ολες σχεδον οι ανεξαρτητες αρχες στην χωρα,οσο για τον υπευθυνο υπουργο παιζει τενις για να μειωσει την μπακα του απο το πολυ φαι.

Κανεις επισης δεν αναφερει οτι φυσικο αεριο και ρευμα εχουν χαμηλοτερες τιμες αλλα τα τροφιμα που αυξηθηκαν παραμενουν στις ιδιες που δειχνει οτι εχουμε να κανουμε με απατεωνες και μαυραγοριτες διοτι δεν μπορει να αυξανεις αμεσα ενα προιον που μπορει να το εχεις αγορασει με χαμηλοτερη τιμη οταν αυξανεται το κοστος του πετρελαιου η της ενεργειας αλλα να μην το μειωνεις οταν αυτα πεφτουν.

Ετσι παει χαμενη η προσπαθεια της Μητερας Τερεζας των πτωχων να φανει φιλευσπλαχνη και μαζι με αυτο και οι ελαχιστες ελπιδες να ξανακερδισει την εξουσια,εγω πιστευω οτι και χωρις αυτο το γεγονος δεν ειχε καμια ελπιδα στις επομενες εκλογες,εκτος της νοθειας στην οποια ειναι ειδικευμενος.

Και πηγε το κοτοπουλο απο 1,90 προ ακριβειας στα 2.99 μετα ακριβειας και τωρα στα 3.15,παντα το παρουσιαζουν σαν προσφορα ασχετα αν τωρα ειναι 60% ακριβοτερο.

Και γιατι δεν αγοραζω χαβιαρι θα με ρωτησετε?

Γιατι δεν μ αρεσει.

Την ιδια ωρα ο Οαεδ η Δυπα ανακοινωνει προγραμματα καταρτισης με 400-600 ευρω για 120 ωρες η δουλειες με μισθο χωρας καπου στην Αφρικη,ο διοικητης του οπως ξερετε αγορασε με κρατικο χρημα bluetooth που κοστιζε 200 ευρω,και να ηταν μονο αυτο…..

Αυτοι ολοι με τους παχυλους μισθους που δεν κανουν απολυτως τιποτα εχουν την εντυπωση οτι βοηθουν με το να μοιραζουν επιδοματα ξεφτιλας και pass πεινας,και φυσικα συνιστω να τα παρει οποιος τα δικαιουται,αλλα στις εκλογες να τους μαυρισει οπως δεν εχει μαυρισει ποτε αλλη συμμορια σε αλλες εκλογες.

Ο Σταικουρας επισης ανακοινωσε οτι υπαρχει πιθανοτητα να δοθουν και αλλα pass οικονομικης βοηθειας οποτε οτι μπορειτε αρπαξτε,αλλωστε κι αυτοι το ιδιο κανουν,και τωρα προεκλογικα θα δωσουν μεχρι πισινες….χωρις νερο για να επανεκλεγουν,μετα τις εκλογες ετοιμαστειτε για τα χειροτερα,αν γινει συγκυβερνηση αντι για εναν τελειως ανικανο θα εχουμε να μας κυβερναει ολοκληρο το ανικανο πολιτικο συστημα των εγκληματιων που βιοποριζονται απο την πολιτικη.

Καλο κουραγιο οπως ελεγε και ο Ολι Ρεν.

https://harrytsopanos.blogspot.com/

loading...