Κορωνοϊός, Αφγανιστάν και μουσουλμάνοι: Θέλουν το ΧΑΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα» για όσα γίνονται

 Έβαλαν τον Κίσινγκερ να κάνει δήθεν «γεωστρατηγική ανάλυση» – Αμεριακανός αναλυτής βάζει τα πράγματα στην θέση τους…

Τους λόγους για τους οποίους οι ΗΠΑ οδηγήθηκαν σε ταπεινωτική ήττα στο Αφγανιστάν με αποτέλεσμα να επιστρέψουν οι Ταλιμπάν στην εξουσία, επιχειρεί να εξηγήσει δήθεν ο Χένρι Κίσινγκερ.

Ο 98χρονος διεθνιστής πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και ΥΠΕΞ των ΗΠΑ επί Ρίτσαρντ Νίξον, σε άρθρο του στον Economist, υποστηρίζει ότι ήταν εξαρχής ανέφικτος ο στόχος μετατροπής του Αφγανιστάν σε μια σύγχρονη δημοκρατία, αλλά οι ΗΠΑ θα μπορούσαν με δημιουργική διπλωματία και ισχύ να αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη της τρομοκρατίας.

Ο Κίσινγκερ χαρακτηρίζει εσφαλμένη την απόφαση της ηγεσίας των ΗΠΑ να αποχωρήσει εσπευσμένα από το Αφγανιστάν.

Τι συνέβη όμως πραγματικά;;;

Ο Μπράιαν Τ. Κένεντι, πρόεδρος της «Αμερικανικής Ομάδας Στρατηγικής» και πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Claremont, είναι άλλης άποψης, συνδέοντας το Αφγανιστάν με την Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) που θα εφαρμοστεί στον πλανήτη, καθώς παράλληλα με την μετακίνηση ορδών αλλοδαπών στην Δύση, προωθείται, εκ των πραγμάτων, η γεωπολιτική της υποβάθμιση, η οποία θα συμβάλλει στην οικονομική της εξαθλίωση και θα αποδεχτεί πιο εύκολα την χούντα που ήδη εφαρμόζεται στον δυτικό κόσμο και όχι μόνο. Επιπλέον, οι διεθνιστές ίσως αποσύρουν στρατεύματα, στο πλαίσιο καλής θελήσεως, προκειμένου να επιτευχθεί η περιβόητη παγκόσμια «ειρήνη» μεταξύ Δύσης και Ανατολής.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αυτό δεν ήταν μια βιαστική απόφαση που πήρε ξαφνικά ο Μπάιντεν και στην συνέχεια όλοι αποφάσισαν να το σκάσουν από το Αφγανιστάν.

Ολόκληρος ο στρατιωτικός μηχανισμός, ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών έδωσαν το πράσινο φως για να ταπεινωθούν οι ΗΠΑ.

Το Great Reset απομακρύνει την Αμερική από την παγκόσμια σκηνή με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο. Κάνει μέρη όπως το Αφγανιστάν να ανατιναχτούν με εκατομμύρια μετανάστες να μεταφέρονται σε όλη την Ευρώπη, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου πανδημίας όπου επικρατεί χάος παντού».

Δείτε το βίντεο:

loading...