ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Φίλοι μου, κακά τα ψέμματα. Ο μοναδικός κίνδυνος της Ελλάδας, με τον οποίο ως “μπαμπούλα” μας απειλούν διπλωματικά όλοι οι υπόλοιποι για τα δικά τους συμφέροντα (Γερμανοί, Αμερικανοί, Σκοπιανοί, Αλβανοί κ.λ.π.) είναι
η θρασύτατη Τουρκία.
Κανένας άλλος γείτονας δεν είναι σε θέση να μας απειλήσει. Και επομένως, κανένας άλλος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εμμέσως ως “μπαμπούλας” για να μας τρομάζουν. Όλοι αυτοί όμως, γνωρίζουν ότι η ελληνική ελίτ τρέμει μπροστά σ΄ αυτόν τον κίνδυνο.

Όσο λοιπόν φοβόμαστε, υποχωρούμε και δεν κοιτάζουμε κατάματα (διπλωματικά και στρατιωτικά) τον πραγματικό εχθρό μας, όσο δεν θωρακίζουμε την άμυνά μας απέναντι σ’ αυτόν το απειλητικό, πλην όμως προβλέψιμο γείτονα, τόσο θα δεχόμαστε πιέσεις, εκβιασμούς, διπλωματικά και οικονομικά “χαστούκια” από όλους, ακόμα και από Σκοπιανούς και Αλβανούς. Και τόσο θα μειώνεται συνεχώς η άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας και θα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε κίνδυνο η ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Δυστυχώς η ελληνική παρασιτική ελίτ, τρέμοντας μπροστά στον κίνδυνο ενός πολέμου με την Τουρκία, που σε περίπτωση ήττας, κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει στην αφύπνιση του λαού και στην απώλεια της εξουσίας της ελίτ και της νομής του δημοσίου πλούτου, κάνει συνεχώς υποχωρήσεις, βάζοντας όμως έτσι σε θανάσιμο κίνδυνο όλους μας. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.

Πέτρος Χασάπης
http://hassapis-peter.blogspot.com/

loading...

1 thought on “ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  1. Πραγματι αυτο ειναι το μειζον προβλημα της Ελληνικης εξωτερικης πολιτικης.Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχαν για αιωνες οι Αρχαιοι Ελληνες με τους Περσες.Οι νικηφοροι πολεμοι που διεξηγαγαν ΔΕΝ ηταν αρκετοι για την εξαλειψη του μεγιστου (για Ελληνες ιδιως) κινδυνου.Η Ασιατικη δουλεια παραμονευε!!!Η Ελλας αντιμετωπισε το προβλημα καταλυτικα ΜΟΝΟ με την εκστρατεια του Μ.Αλεξανδρου.Σημερα ουσιαστικα αντιμετωπιζουμε μια απο τα ιδια.Η Ελλαδα δεν μπορει να ζησει με ενα τετοιο γειτονα διπλα της.Αυτο ειναι κατι περισσοτερο απο σαφες.Προσθετω οτι ο μονος δρομος ειναι η επιθεση!!και η διαλυση του σαπιου και καταραμενου αυτου κρατους!ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!Μπορουμε να το κανουμε και μονοι μας και σε συνεργασια με τους εχθρους της χωρας αυτης.Εξωτερικους και ιδιως εσωτερικους!!Η αναλογια πληθυσμου και δυνατοτητων ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τα διαχρονικα δεδομενα.Θυμηθειτε μονο με ποσους ανδρες και τι μεσα πολεμουσαν οι οπλαρχηγοι το '21.

Comments are closed.