Φώφη Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. σφάζονται για την εξουσία και όχι για την ουσία

«Ζητάμε άμεσα εκλογές, όσο γρηγορότερα γίνουν, τόσο καλύτερα για τον τόπο» δηλώνει η Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι «πανέτοιμο» για την εκλογική μάχη.

Όπως δηλώνει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή της στη RealNews, το δίλημμα των εκλογών θα είναι: «προοδευτική ανατροπή ή διχασμός και νέα κρίση». «Δεν είναι το ψευτοδίλημμα Μητσοτάκης ή χάος που προσπαθεί να περάσει καθημερινά το διχαστικό δίπολο. Που τροφοδότησε ο κ.Τσίπρας όταν αρνήθηκε την πρόταση μας για αναλογικότερο σύστημα και μείωση του bonus και ψήφισε την απλή αναλογική για λόγους δικής του επιβίωσης. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που θα του δώσει ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του» σημειώνει. Τονίζει παράλληλα ότι το Κίνημα Αλλαγής στέκεται απέναντι στον διχασμό, που οδηγεί σε νέα αδιέξοδα.

Η κ. Γεννηματά κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ., ότι «σφάζονται για την εξουσία και όχι για την ουσία» και ζητεί από τους πολίτες «καθαρή εντολή», για να γίνει το Κίνημα καταλύτης των εξελίξεων, επιμένοντας ότι «μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να επιβάλει τη συνεννόηση, με την αλλαγή των συσχετισμών».

Ερωτηθείσα για τα περί «πολιτικού φλερτ εκατέρωθεν» που δέχεται το Κίνημα Αλλαγής εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών, η κ. Γεννηματά σχολιάζει: «Στηρίζουν σε πολλές περιοχές δικούς μας υποψηφίους για να κρύψουν τη γύμνια τους.

loading...

1 thought on “Φώφη Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. σφάζονται για την εξουσία και όχι για την ουσία

  1. NA AMΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 270 ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ…

Comments are closed.