ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΝΩΣ ΦΟΒΙΚΗ. ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ

2 ΒΙΝΤΕΟ
Άρθρο του Dr. Mercola
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η μαζική ψύχωση ορίζεται ως «μια επιδημία τρέλας» που συμβαίνει όταν ένα «μεγάλο μέρος της κοινωνίας χάνει την επαφή με την

πραγματικότητα και βυθίζεται σε ψευδαισθήσεις». Οι δίκες των μαγισσών του 16ου και 17ου αιώνα είναι ένα κλασικό παράδειγμα.

Βρισκόμαστε τώρα στη μέση μιας άλλης μαζικής ψύχωσης, που προκαλείται από την αδυσώπητη κινδυνολογία σε συνδυασμό με την καταστολή των δεδομένων και τις τακτικές εκφοβισμού κάθε είδους. Η μαζική αυταπάτη μας οδηγεί στη δουλεία. Οι ενήλικες πρέπει να θεραπευτούν για να σωθούν τα παιδιά…

Το παρακάτω 20λεπτο βίντεο με τίτλο «Μαζική ψύχωση – Πώς ένας ολόκληρος πληθυσμός γίνεται ψυχικά άρρωστος», που δημιουργήθηκε από το After Skool και την Ακαδημία Ιδεών [1] , εξηγεί τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για τη σπορά και την καλλιέργεια ψυχικών ασθενειών σε μεγάλη κλίμακα.

# Η τρομολαγνεία γεννά την παραφροσύνη

Ορισμένοι ειδικοί σε θέματα ψυχικής υγείας εξέφρασαν την ανησυχία τους για την απροκάλυπτη κινδυνολογία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, προειδοποιώντας ότι μπορεί να έχει σοβαρές ψυχιατρικές επιπτώσεις. Για παράδειγμα, σε ένα άρθρο [2] στις 22 Δεκεμβρίου 2020 στο περιοδικό Evie Magazine, ο S.G. Cheah συζήτησε την εμφάνιση μαζικής παραφροσύνης που προκαλείται από τον “παραληρηματικό φόβο για το COVID-19”.

“Ακόμη και όταν οι στατιστικές δείχνουν το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών και των νεαρών ενηλίκων (που μετράει 0,002% στην ηλικία των 10 ετών και 0,01% στα 25 έτη), οι νέοι και οι υγιείς εξακολουθούν να τρομοκρατούνται από τον ασφυκτικό κλοιό του παράλογου φόβου όταν έρχονται αντιμέτωποι με τον κοροναϊό”, έγραψε ο Cheah, προσθέτοντας: [3]

“Αντί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, το παραληρηματικό άτομο προτιμά να ζει στον κόσμο της φαντασίας του. Αλλά για να συνεχίσουν να προσποιούνται την πραγματικότητα, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι όλοι οι άλλοι γύρω τους προσποιούνται επίσης ότι ζουν στον φανταστικό τους κόσμο.

Με πιο απλά λόγια, το παραληρηματικό άτομο απορρίπτει την πραγματικότητα. Και σε αυτή την απόρριψη της πραγματικότητας, οι άλλοι πρέπει να παίξουν μαζί με τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο, διαφορετικά, ο κόσμος τους δεν θα έχει νόημα γι’ αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το παραληρηματικό άτομο θα θυμώσει όταν αντιμετωπίσει κάποιον που δεν συμμορφώνεται με την κοσμοθεωρία του …

Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους βλέπετε τόσους πολλούς ανθρώπους που ευχαρίστως θα ενέκριναν τη φίμωση οποιουδήποτε ειδικού ιατρού του οποίου οι απόψεις έρχονται σε αντίθεση με τις οδηγίες του ΠΟΥ ή του EOΔΥ. Το ‘υπακούστε στους κανόνες!’ γίνεται πιο σημαντικό από το να αμφισβητείται αν οι κανόνες ήταν εξ αρχής νόμιμοι”.

Σε μια συνέντευξη τον Δεκέμβριο του 2020 (παρακάτω), ο ψυχίατρος και ειδικός σε θέματα ιατρικού δικαίου Dr. Mark McDonald [4] δήλωσε επίσης επίσημα ότι “η πραγματική κρίση της δημόσιας υγείας έγκειται στον ευρέως διαδεδομένο φόβο που μεταμορφώθηκε και εξελίχθηκε σε μια μορφή μαζικής παραληρηματικής ψύχωσης”.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...