Ομιλία-ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ σε όσους ταυτίζουν την παράνομη μετανάστευση με τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ της Σμύρνης (Βίντεο)

Ο αντιδημάρχου πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης, κατά την τοποθέτησή του για την νέα κλειστή δομή φιλοξενίας στη Λέσβο, είπε τα πράγματα όπως έχουν.

Αρχικά αναφέρθηκε στον όρο λαθρομετανάστης, και εξήγησε με λογικό τρόπο πως είναι ορθός παρά τις δεισιδαιμονίες που προωθεί η αριστερά.

Κατόπιν, είπε απευθυνόμενος στους αριστερούς, που διαρκώς ταυτίζουν την παράνομη μετανάστευση με τους Έλληνες πρόσφυγες της Σμύρνης: «Δεν θα ξαναβάλετε στο στόμα σας, τους παππούδες μου, που ήρθαν πρόσφυγες, γιατί ήρθαν κρατώντας την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού από ΕΛΛΗΝΙΚΗ γή», προκαλώντας το χειροκρότημα της πλειψοηφίας των παρευρισκομένων.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην μάχη των πολιτισμών και στο πως το Ισλαμ αποτελεί το μεγαλύτερο εχθρό του δυτικού πολιτισμού. Αν θέλουμε να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, ένα μέρος του προβλήματος είναι κανονίσουμε το θέμα με τους επαγγελματίες ανθρωπιστές, τόνισε.

Ο γνήσιος ανθρωπιστής, δίνει από το υστέρημά του, δεν περιμένει να επιδοτηθεί για να βοηθήσει.

Ο γνήσιος ανθρωπιστής δεν δημιουργεί πρόβλημα στον συνάνθρωπό του και δεν διχάζει την κοινωνία. Έχει δημιουργηθεί μια κάστα, συνέχισε, των επαγγελματιών ανθρωπιστών, που ονομάζονται Μ.Κ.Ο.

Δείτε την συνέχεια αυτής της εκρηκτικής ομιλίας παρακάτω.

loading...