Επίθεση Μουζάλα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης

Επίθεση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που του ασκούν κριτική για τη διαχείριση του προσφυγικού εξαπέλυσε, μιλώντας στον Real FM, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Μάλιστα, ο κ. Μουζάλας, που έμεινε εκτός της διεκδίκησης της θέσης του επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί, σημειώνοντας σιβυλλικά πως «αυτή τη στιγμή παραμένω στη θέση μου»….

Ο κ. Μουζάλας καταφέρθηκε εναντίον των συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων για τους πρόσφυγες και καταγγέλλουν τη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία, χαρακτηρίζοντάς την ουτοπική άποψη, ενώ πρόσθεσε ότι χτυπούν τον ίδιο για να μην χτυπήσουν τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Μουζάλας δήλωσε στον Real:

«Το ένα ζήτημα είναι μία κριτική και πολεμική καμιά φορά η οποία υπήρξε από κάποιους συντρόφους και το δεύτερο είναι αυτό καθεαυτό το πρόβλημα. Όσον αφορά το πρώτο, οποιαδήποτε κριτική είναι καλοδεχούμενη και πρέπει κανείς να την εξετάζει πολύ σοβαρά. Η πολεμική που ασκήθηκε από ένα κομμάτι των συντρόφων μου, παρότι πήρε προσωπικό χαρακτήρα είναι μία πολιτική κριτική. Αφορά δηλαδή μία άποψη που λέει πρακτικά ότι θα πρέπει να μπούμε σε μία λογική ανοικτών συνόρων, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην επιστήμη και στον κόσμο. Αυτή η διαφωνία προσωποποιήθηκε με ένα άσχημο τρόπο, με ενόχλησε πάρα πολύ. Ξέρετε, όταν δεν μπορείς να χτυπήσεις το γαϊδούρι χτυπάς το σαμάρι».

loading...

1 thought on “Επίθεση Μουζάλα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης

  1. φορεσα πενταλφα εβαλα κελεμπια
    φορεσα και ενα κιπα
    και στην βουλη εμπηκα
    βλεπω τον Μουζαλα μαζι του κι η Τασια
    μολις με βλεπουν με βουταν με πανε για την CIA

Comments are closed.