2 χρόνια μετά την εξαφάνιση του: Η αλλαγή του Νότη Σφακιανάκη που τρόμαξε και τους δικούς του ανθρώπους

 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο τραγουδιστής

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης απέχει από τις πίστες καθώς βρίσκεται σε μία φάση «αυτοακύρωσης» και έχει ανθρωποφοβία, αγοραφοβία και παλεύει μόνος τα «σκοτάδια» του, μετά και το διαζύγιο από τη σύζυγό του, Κίλι, ενώ δεν βλέπει συχνά ούτε τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 27 ετών σήμερα.
Προς το παρόν έχει αποχωρήσει από το καλλιτεχνικό στερέωμα, έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και μάλιστα, σε αυτό το γεγονός συνέβαλε και ο πρόσφατος «χαμός» ενός στενού του συνεργάτη. Παρά το γεγονός ότι δέχεται συνέχεια προτάσεις από νυχτερινά κέντρα και επιχειρηματίες, ο Νότης Σφακιανάκης δεν επιθυμεί, όπως φαίνεται, να επιστρέψει, σύμφωνα με το «Πρωινό».
Στην εκπομπή μίλησαν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι φίλος του, αλλά και ο συνεργάτης του, Άκης Ψαρρής που εξήγησαν γιατί απέχει ο Νότης Σφακιανάκης από τις πίστες. «Είμαι και δικηγόρος και φίλος. Έχω επικοινωνία μαζί του. Θέλω λοιπόν να σας πω ότι ο Νότης χαίρει άκρας υγείας ευθέως γιατί τον συναντώ. Είναι επιλογή του να μην εμφανίζεται στις πίστες. Θεωρεί ότι ο τρόπος πια που συμπεριφέρονται οι τραγουδιστές, δεν εκφράζει τους πραγματικούς λαϊκούς τραγουδιστές με ελάχιστες εξαιρέσεις, που πραγματικά πηγαίνεις σε ένα μαγαζί που είναι λαϊκό μαγαζί πια και τα λαϊκά μαγαζιά έχουν μια άλλη εικόνα. Είναι περισσότερο σόου, δεν ενδιαφέρει τόσο η φωνή των τραγουδιστών και είναι ένα σημείο κυρίως με προβολείς νεοπλουτισμού και ακραίων καταστάσεων.
Αυτό δεν τον εκφράζει και για αυτόν τον λόγο δεν έχει δεχτεί και την πρόταση τη σωστή, για να κάνει μια παράσταση που την περιμένει όλη η Ελλάδα. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή ο Νότης Σφακιανάκης και νομίζω θα είναι και το γεγονός της χρονιάς. Μπορεί να εμφανιστεί και φέτος. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα στέλνουν γράμματα και τον παρακαλούν να εμφανιστεί. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως δεν πάνε καν στα μαγαζιά αυτά, γιατί δεν εμφανίζεται ο Νότης. Ο άνθρωπος αυτός έχει αποδείξει στη ζωή του ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Δεν τον κρατάει κανείς από πουθενά. Μόνος του αποφασίζει για όλα και πολλές φορές δεν τα εκμυστηρεύεται σε κανέναν», δήλωσε στο «Πρωινό» ο Αλέξης Κουγιάς.
Από πλευράς του, ο συνεργάτης του τραγουδιστή, Άκης Ψαρρής, τόνισε στην εκπομπή ότι «Ήταν καθαρά δική του επιθυμία αυτό που έκανε και έχει απομακρυνθεί. Δεν έχει πει κανείς ότι έχει αποχωρήσει, διότι ο ίδιος δεν έχει πει κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει λεπτομέρειες. Ούτε οι συγγενείς του, ούτε οι παιδικοί του φίλοι από την Κω, σε κανέναν δε μιλάει για αυτά τα θέματα».
loading...