Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ

Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν...
Δόξα σοι ο Θεός ημών, δόξα σοι. Βασιλεύ ουράνιε, παράκλητε, το Πνεύμα της αληθείας, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός, ελθέ και σκήνωσον εν ημίν, και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος, και σώσον, Αγαθέ, τας ψυχάς ημών.

Δόξα Πατρί, και Υιώ και αγίω Πνεύματι. Καί νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς, Κύριε, ιλάσθητι ταίς αμαρτίαις ημών. Δέσποτα, συγχώρησον τας ανομίας ημίν. Άγιε, επισκεψαι και ίασαι τας ασθενείας ημών, ένεκεν του ονόματός σου, Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον.

Δόξα Πατρί, και Υιώ και αγίω Πνεύματι. Καί νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά σου, έλθετω η βασιλεία σου, γενηθήτω το θέλημά σου, ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον, και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών, και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.

Δι’ ευχών των άγιων Πατέρων ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών, ελέησον ημάς. Αμήν.

agioritikovima.gr

10 σχόλια :

 1. ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!!ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΕΔΩ!
  ---------------------
  http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/01/blog-post_401.html#.UyG5rqxadX8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ....

   Διαγραφή
  2. φιλε θΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΩΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑς ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ Σ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ

   Διαγραφή
 2. ΣΟΚ! Εικόνα που δάκρυζε έπαθε γρίπη!
  http://theblob.gr/eidhseis/koinwnia/item/2164-h1-n1.html

  Με καταρροή, υψηλό πυρετό και συμπτώματα ψύξης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας εικόνα αγίου, που επί πέντε ημέρες δάκρυζε για όσα συμβαίνουν στον κόσμο μας.

  «Δεκάδες πιστοί προσκυνούσαν την εικόνα όταν ένα μικρό παιδί άρχισε να φωνάζει και να τσιρίζει "δεν θέλω δεν θέλω, έχει μύξες, μύξες, ΜΥΞΕΣ» εξομολογείται ο νεωκόρος του ναού.

  «Στην αρχή νομίσαμε πως ήταν δαιμονισμένο, όταν όμως πλησιάσαμε την εικόνα είδαμε οτι το παιδί είχε δίκιο. Εκτός από δάκρυα η μύτη του αγίου είχε αρχίσει να τρέχει».

  Σύμφωνα με πληροφορίες του theblob.gr, κάτοικοι των διπλανών χωριών προσφέρθηκαν να καθαρίζουν σε βάρδιες τη μύτη του αγίου με χαρτομάντιλα προκειμένου να μη διακοπεί το προσκύνημα. Ωστόσο, καθώς οι πόρτες της εκκλησίας ήταν ανοιχτές η εικόνα πούντιασε και άρχισε να τρέμει.

  «Θαύμα! Θαύμα! αναφώνησαν δύο γέροντες, αλλά καθώς το τρέμουλο γινόταν ανεξέλεγκτο βάλαμε στην εικόνα θερμόμετρο και έδειξε 39,8» λέει ο νεωκόρος.

  Η εικόνα μεταφέρθηκε επειγόντως με Ι.Χ. στο πλησιέστερο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι θεράποντες ιατροί εκτιμούν πως θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντά της σε 3-4 μέρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και όμως, όταν σύντομα θα έχεις ανάγκη να γιατρέψεις το σαρκίο σου και τη ψυχή σου, ΠΑΝΑΓΙΑ μου και ΧΡΙΣΤΕ μου θα φωνάξεις. Και να είσαι σίγουρος πως θα έρθουν στο πλάι σου για παρηγοριά σου. Γιατί " ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ". Βοήθεια σου...

   Διαγραφή
 3. Η Παναγιά η Χρυσαυγίτισσα
  Η Παναγία είναι το πιο αγαπημένο ιερό πρόσωπο για τους Έλληνες επειδή είναι η μόνη που δέχεται δωροδοκίες
  Η αγάπη των Ελλήνων για την Παναγία οφείλεται και στο ότι η Παναγία είναι Παρθένα, αφού όλες οι Ελληνίδες κάνουν τις παρθένες -αν και οι περισσότερες κυκλοφορούν με το βρακί στην τσέπη-, ενώ οι Έλληνες ψάχνουν κάποια παρθένα για να την παντρευτούν αν και σε γενικές γραμμές προτιμάνε τα ξέκωλα.
  ------------------------------------------
  http://pitsirikos.net/2012/08/%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
  Δηλαδή, οι παπάδες που ανοίγουν τα μαγαζιά τους τις Κυριακές δεν είναι άνθρωποι;
  ------------------------------
  http://pitsirikos.net/2013/11/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82/
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

  Ας ανοίξουμε όμως την Αγία Γραφή.

  «Πλην τους εχθρούς μου εκείνους, τους μη θελήσαντάς με βασιλεύσαι επ’ αυτούς, αγάγετε ώδε και κατασφάξατε αυτούς έμπροσθέν μου» (Κατά Λουκάν 19: 27).

  15. Αλλά, αν δεν υπακούσεις στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντλές του, και τα διατάγματά του, που εγώ σήμερα σε προστάζω, όλες οι κατάρες αυτές θάρθουν επάνω σου, και θα σε βρουν.
  16. Καταραμένος θα είσαι στην πόλη, και καταραμένος θα είσαι στο χωράφι.
  17. Καταραμένο το καλάθι σου, και η σκάφη σου.
  18. Καταραμένος ο καρπός τής κοιλιάς σου, και τα γεννήματα της γης σου, οι αγέλες των βοδιών σου, και τα κοπάδια των προβάτων σου.
  19. Καταραμένος θα είσαι όταν μπαίνεις μέσα, και καταραμένος θα είσαι όταν βγαίνεις έξω.
  20. Ο Κύριος θα στείλει επάνω σου την κατάρα, τη θλίψη, και τη φθορά, σε όλα όσα βάλεις επάνω το χέρι σου για να κάνεις, μέχρις ότου εξολοθρευτείς, και μέχρις ότου γρήγορα αφανιστείς........(Δευτερονόμιο 28:15-20)

  "Καὶ λέγει Κύριος πρὸς τὸν Ἰησοῦ τοῦ Ναυῆ : Πᾶς ἄνθρωπος ὅστις ἐναντιωθῆ εἰς τὰς προσταγᾶς σου καὶ δὲν ὑπακούση εἰς τοὺς λόγους σου κατὰ πάντα ὅσα προστάξης αὐτὸν ἂς θανατώνηται" (Ἰησοῦς τοῦ Ναυῆ ἃ΄18)".

  Ο "προφήτης" Ζαχαρίας είπεν, «Εξεγερώ τα τέκνα σου
  Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων». (Ζαχαρίας θ΄13).

  Και κάτι από τους ψαλμούς:
  "Οι μισούντες Σιών….Συγκόψει γαρ Χριστός αυχένας αυτών…….."
  Δηλαδή ο Χριστός θα μας κόψει τα κεφάλια, εάν μισούμε την Σιών (τους Εβραίους του δηλαδή!!!)
  (Κανών Όρθρου, αναβαθμοί, πλ.Δ! Ήχου).

  Τα παραπάνω είναι ένα μικρό μόνο δείγμα που αποδεικνύει την ανυπαρξία πνευματικότητας του Χριστιανισμού.

  Μίσος κατά των ανθρώπων και ιδιαίτερα κατά των Ελλήνων και Σιωνισμός.
  Αυτή είναι η αλήθεια. Με ψέματα μας κοιμίζουν από μικρά παιδιά. Μια τεράστια επιχείρηση έχει στηθεί αιώνες τώρα.
  Αν προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την πλύση εγκεφάλου των Εβραίων, σε λίγα χρόνια οι αδίστακτοι ψεύτες ρασοφόροι και οι αυλικοί τους θα μείνουν άνεργοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ"
  ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. o kathe lalhs ston pagko toy mexri kai oi xlemponiarides iaxovades mphkan edw kai pane na mas aforhsoyn akoma kai ta koimena
  Den kserw an to katalavate alla h vaskania exei na kanei me aprosklhtoys kai exthrikoys typoys poy doyleyoyn panta ypoxthonia oloythe.
  Ante rixte ena ksematiasma mpas kai paroyn dromo kai apo edw mesa
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή