Κρίμα!, κρίμα!, Περιφερειάρχα, κ. Σπανέ!. Με τη δήλωση σας αυτή, πέσατε πολύ χαμηλά στην εκτίμηση μου, ως Πολιτικού άνδρα!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας   
Μαθηματικός-Τσόκας*

Κύριε Περιφερειάρχα!..
Στην ομιλία σας, στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που είχε θέμα τις πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, επικαλεστήκατε τις θέσεις, που έχουν πολλοί κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, για “Εντολή μη κατάσβεσης!” των πυρκαγιών!.
Όμως, κ. Περιφερειάρχα, όταν επικαλούμαι κάτι, για να ενισχύσω την επιχειρηματολογία μου, σημαίνει ότι αυτό το ασπάζομαι (το αποδέχομαι).
Γιατί, εάν δεν το ασπάζομαι, δεν το επικαλούμαι καν, στην επιχειρηματολογία μου!!!!.
Σε συνδυασμό δε με τη φράση που είπατε στην εν λόγω ομιλία σας ” μας άφησαν χωρίς αεροπλάνα και ελικόπτερα πυρόσβεσης”!.
Αυτό από τον ακροατή που έχει ακούσει ολόκληρη την ομιλία σας, ερμηνεύεται ως εξής : “Μας άφησαν αβοήθητους, για να καούμε”.
Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα κ. Περιφερειάρχα, ότι εσείς ταυτίζεστε με τις θέσεις των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας, που ισχυρίζονται ότι “υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης!”.
Ένας απ’αυτούς τους Έλληνες πολίτες, που άκουσαν την ομιλία σας από βίντεο, είμαι και εγώ κ. Σπανέ!(https://www.youtube.com/watch?v=dElM3Q7_80k)
Και χθες έσπευσα περιχαρής, να σας συγχαρώ δημόσια, με ανάρτηση μου, που έκανα στη σελίδα μου, στο fb. ( https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3114997592117350&id=100008214188223 )
Σήμερα όμως στο Sait της Ευβοϊκής Γνώμης ( https://www.egnomi.gr/…/fanis_spanos_ayta_eipa_ki_ayta…) με πολύ θλίψη και μεγάλη μου έκπληξη, διάβασα δήλωση σας, που αναιρείτε τα όσα είπατε ξεκάθαρα στην ομιλία σας, για τις πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια!
Με τη δήλωση σας αυτή, κατά την ταπεινή μου άποψη, κ. Περιφερειάρχα, διαψεύσατε τον ίδιο σας τον εαυτό και χάσετε το κύρος σας, ως ενός αγνού και ασυμβίβαστου πολιτικού άνδρα που δείχνατε μέχρι σήμερα, ότι είστε!.
Υπακούσατε δυστυχώς, κ. Περιφερειάρχα, στις συστάσεις του κόμματος (που σας έχρισε υποψήφιο Περιφερειάρχη) να κάνετε μια ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΨΕΥΣΗ!.
Κρίμα!, κρίμα!, κ. Σπανέ!. Με τη δήλωση σας αυτή, πέσατε πολύ χαμηλά στην εκτίμηση μου ως Πολιτικού άνδρα!
Κρίμα!, κρίμα!, κ. Σπανέ!. Γιατί, σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές, που εκλεχτήκατε Περιφερειάρχης, σας είχα τιμήσει με τη ψήφο μου!.
Κρίμα, κρίμα!, κ. Σπανέ!. Που μέχρι χθες, ήμουν υπερήφανος για εσάς ως Πολιτικού άνδρα!.
Ενώ από εδώ και πέρα, δεν θα είμαι!!!.
Αντιθέτως, ως τον απλό Φίλο, Κύριο Φάνη Σπανό, θα σας τρέφω συμπάθεια και πολύ αγάπη και θα μπορώ να πιώ μαζί σας ένα καφεδάκι και θα το χαρώ πολύ, γιατί μου είστε πολύ συμπαθής ως άνθρωπος, κ. Σπανέ!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
loading...