ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΜΕ ΧΑΠΙ!!! ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ!!!

ΒΙΝΤΕΟ

O Albert Bourla ΔΣ της Pfizer, παρουσιάζει το α’ ηλεκτρονικό τσιπάκι χάπι προς κατάποση στο World Economic Forum! Συνωμοσιολογίες! 

Το FDA ενέκρινε το α ηλεκτρονικό χάπι. Πρόκειται απλά για ένα βιολογικό τσιπάκι τοποθετημένο σ’ ένα δισκίο κι όταν το καταπιείτε θα διαλυθεί στο στομάχι και θα στείλει ένα σήμα ότι πήρατε το χάπι…Το FDA ενέκρινε το α ηλεκτρονικό χάπι” όπως λέει ο ίδιος. Συνωμοσιολογίες είναι όλα.

Ο Albert Bourla ο Φύλακας Άγγελος μας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, συζητά για το μικροτσίπ σε κάψουλα κατάποσης χάπι στο “World Economic Forum”.

Κατά τη διάρκεια του πολύ διάσημου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τον Ιανουάριο του 2018, ο Albert Bourlat απάντησε σε ερώτηση του κοινού σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής του ασθενούς σε τεχνολογικό επίπεδο; 

Η απάντηση του διευθυντή της Pfizer είναι : «Η FDA (Food and Drug Administration) ενέκρινε το πρώτο ηλεκτρονικό χάπι. Είναι απλώς ένα βιοτσίπ που τοποθετείται σε ένα δισκίο και μόλις καταποθεί αυτό το δισκίο θα διαλυθεί στο στομάχι και θα στείλει ένα σήμα ότι το πήρατε. “

Αυτό συμβαίνει γιατί η ασφαλιστική εταιρεία θα γνωρίζει ότι το φάρμακο έχει πάρει. Ο δισεκατομμυριούχος μας είναι πολύ καλά ενημερωμένος αφού, στον ιστότοπό του, η FDA ενέκρινε ένα χάπι με αισθητήρα που παρακολουθεί ψηφιακά εάν οι ασθενείς έχουν καταπιεί τα φάρμακά τους. (Δείτε κάτω από το βίντεο)

Ανακοίνωση στον ιστότοπο του FDA που εγκρίνει το τσιπ παρακολούθησης:

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε σήμερα το πρώτο φάρμακο στις Ηνωμένες Πολιτείες με ψηφιακό σύστημα παρακολούθησης κατάποσης.

 Το Abilify MyCite (δισκία αριπιπραζόλης με αισθητήρα) έχει ενσωματωμένο στο χάπι έναν απορροφήσιμο αισθητήρα που καταγράφεται όταν λαμβάνεται το φάρμακο. 

Το προϊόν είναι εγκεκριμένο για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας, την οξεία θεραπεία μανιακών και μικτών επεισοδίων που σχετίζονται με διπολική διαταραχή Ι και για χρήση ως συμπλήρωμα στην κατάθλιψη σε ενήλικες.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...