«Πήρατε χρήματα και είστε υπέρ των εμβολίων, είμαστε ηλίθιοι οι υπόλοιποι;» – Χαμός στον «αέρα» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Κοκκινάκης…

Όπως είδαμε νωρίτερα, ο αθλητής Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε ότι είναι αντίθετος με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τόνισε ότι δεν έχει πειστεί ακόμη ότι κινδενεύει από κορωνοϊό.

«Είμαι αντίθετος με το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει κιόλας, χωρίς να το ξέρω. Για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει. Βλέπουμε να το κάνει ο πρωθυπουργός και γιατροί χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο, δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι. Έτσι δεν πείθουν» τόνισε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή στο OPEN.

Εν συνεχεία βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA όπου και αναρωτήθηκε γιατί οι δημοσιογράφοι είναι φανατικά υπέρ των εμβολίων: «Τι παραπάνω γνωρίζετε από εμάς. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;;;», ρώτησε τον οικοδεσπότη.

«Την μία μέρα λένε το ένα, την άλλη το άλλο. Να σας ρωτήσω εγώ κάτι: Για ποιόν λόγο δώσανε τόσα χρήματα στα κανάλια, για να περνούν τα μηνύματα αυτά που μπορεί να είναι σωστά; Γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι, από την στιγμή που πήρατε τα χρήματα, είσαστε όλοι υπέρ του κορωνοϊού, ότι είναι πολύ επικίνδυνος; Γιατί είστε υπέρ των εμβολίων και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι που λέμε ‘μήπως δεν είναι έτσι’;;; Δεν θα έπρεπε να το κάνετε δωρεάν;;;», δήλωσε και συνέχισε σε άλλο σημείο:

«Σε διάφορα κανάλια βλέπουμε στιγμιότυπα από πάρτυ όπου ο ένας χορεύει πάνω στον άλλον χωρίς μάσκε,ς την ώρα που άλλοι φορούν μάσκες, δεν δουλεύουν ή πεινάνε».

Δείτε την κουβέντα, η οποία «φουντώνει» από το 7ο λεπτό:

loading...