ΚΕΕΡΦΑ – Να τιμωρηθούν οι φασίστες που επιτέθηκαν κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Να τιμωρηθούν οι φασίστες που επιτέθηκαν κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη

Η φασιστική επίθεση με την απόπειρα λιντσαρίσματος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη στις εκδηλώσεις που οργάνωσαν Ποντιακές οργανώσεις, στις 19 του Μάη είναι μια
απειλή για τις ελευθερίες όλων μας.
Καμιά πολιτική διαφορά με τη στάση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη δεν μπορεί να δικαιολογήσει την οποιαδήποτε ομάδα φασιστών να φοράει την μάσκα του «Πόντιου πατριώτη», να φοράει μαύρες κουκούλες και να επιτίθεται δολοφονικά.
Τα φασιστοειδή που παρέμειναν ατιμώρητα και ασύλληπτα από την Αστυνομία, όταν ενθαρρυμένα από τα εθνικιστικά συλλαλητήρια έκαψαν την κατάληψη Libertatia στο φως της μέρας, αποθρασύνονται και επιτίθενται ξανά. Ηδη, από το πρωί απειλούσαν για την παρουσία του Radikal Pride στην πόλη.
Στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη, η ακροδεξιά έβαλε στο στόχαστρο δικαιώματα και ελευθερίες, επιχειρώντας να εκτρέψει σε φασιστική σύναξη τις εκδηλώσεις των Ποντίων.
Η Θεσσαλονίκη γνωρίζει καλά από τη δράση του φασιστικού παρακράτους, το οποίο δολοφόνησε τον βουλευτή της αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη.
Αυτή η ακροδεξιά έχει στο ιστορικό της τη ρατσιστική καταδίωξη των Ποντίων των προσφύγων που έφτασαν κατατρεγμένοι στην Ελλάδα σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και αντιμετωπίστηκαν ως «τουρκόσποροι» ενώ ούτε ένα χωράφι δεν τους άφηναν να οργώσουν για να ζήσουν.
Οι πρόεδροι τριών  Ποντιακών οργανώσεων έχουν καταδικάσει την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη. Καμία οργάνωση δεν μπορεί να δίνει στέγη και κάλυψη σε φασίστες, χρυσαυγίτες και συμμορίες που οργανώνουν δολοφονικές επιθέσεις.
Καλούμε την αριστερά, τα συνδικάτα, τις δημοτικές κινήσεις να καταδικάσουν την φασιστική επίθεση και να απαιτήσουν τη σύλληψη των φασιστών δολοφόνων.

Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

loading...

7 thoughts on “ΚΕΕΡΦΑ – Να τιμωρηθούν οι φασίστες που επιτέθηκαν κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη

  1. ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ……….ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ

  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ Η ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ [ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥ] ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΙΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.

  3. Καλά του κάναν του παλιοπουστα και λίγα έπαθε ο παλιοκαριολης έρχετε η ώρα σας τσογλανια αρκετά πουλήστε τη χώρα γάμω το Μουνι που σας πέταγε προδότες ανθέλληνες αριστεροί

  4. Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας :
    Ακόμη ένας λαθρολάγνος αναρχο-άπλυτος προδότης υποστηρικτής των σάπιων των προδοτών και των πισωγλέντηδων…..
    Το αγγούρι και τα καρότα δεν είναι για τον κόλο που τα βάζεις εσύ και αισθάνεσαι υπερήφανος και απο πάνω !!!
    Ακόμη και να σε φτύσουμε τζάμπα σάλιο θα χαλάσουμε ρε γύφτουλα !!!

    Και λίγα του έκαναν του μεθύστακα, έπρεπε να τον εχουν στείλει όχι σε νοσοκομείο αλλά στον τάφο να ξεβρωμισει ο τόπος !!!

  5. ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΕ. ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΜΕΝΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣΟΥ ΠΟΡΝΗΣ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΥΛΟ. ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΜΕΜΕΙΝΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΡΧΕΤΕ…….

  6. μωρη καριολοπουτανα Κωσταντινου μην το τραβας αλλο ερχεται η σειρα σου κουφαλα,το καταλαβες οτι εχουμε πολεμο ανοιχτο πλεον?

  7. ΚΑΡΦΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΕΛΕΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ….

Comments are closed.