Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΞΥΠΝΗΣΤΕ


ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΠΆΡΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ» ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ BLOG  «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ»

1ον) Ο ανώνυμος συκοφάντης γράφει ψευδώς ότι δήθεν αποφάσισα να δώσω στον κ. Σέκερη χρήματα για ταινίες. Στην έγκριση των ταινιών του κ. Σέκερη δεν είχα καμία ανάμειξη γιατί αυτή έγινε από την προηγούμενη διοίκηση και την προηγούμενη επιτροπή του 1,5% πολύ προτού γίνω μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ.

2ον) Ο ανώνυμος συκοφάντης γράφει ψευδώς ότι διαχειρίζομαι εγώ μαζί με τον....
κ. Σέκερη το ποσόν των 700.000€. Η αναφορά είναι ψευδέστατη ανυπόστατη και συκοφαντική. Καμία διαχείριση κανενός ποσού δεν γίνεται από κανέναν, ούτε από εμένα ούτε από τον κ. Σέκερη.

3ον) Ο ανώνυμος συκοφάντης γράφει ψευδώς ότι η σειρά ντοκιμαντέρ «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ» δήθεν κοστίζει 16.580 ευρώ ανά επεισόδιο ενώ στην πραγματικότητα κοστίζει 14.570 και είναι αποτέλεσμα της 20ετούς και πλέον συνεργασίας της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών με τη Δημόσια Τηλεόραση, συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το 1985, επί πολλών δηλαδή διοικήσεων, όταν ακόμα δεν ήμουν πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων και αυτή η σειρά έχει εγκριθεί από την προηγούμενη διοίκηση. Η συγκεκριμένη σειρά υλοποιείται μάλιστα από την μη κερδοσκοπική εταιρεία SEE-Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών με σκοπό να δίνει την δυνατότητα στους νέους και παλαιούς σκηνοθέτες να προβάλλουν την δουλειά τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γίνονται περισσότερες ελληνικές παραγωγές, (που τόσο έχουμε ανάγκη κόντρα στις ξένες και τούρκικες σειρές που κατακλύζουν τα κανάλια), αναδεικνύοντας σημαντικά θέματα της χώρας μας. Αυτές οι εκπομπές χαίρουν καλής κριτικής και ακροαματικότητας. Τέλος, Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας δεν είμαι εγώ αλλά ο αναγνωρισμένος πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Τώνης Λυκουρέσης.

 4ον) Ο ανώνυμος συκοφάντης φτάνει στο σημείο να γράφει ψευδέστατα ότι ο κ. Γεωργανδρέας Ζάννος δήθεν παρενέβη ώστε να εγκριθεί η εκπομπή «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ», (εκπομπή που είχε εγκριθεί από το 2007!!!) αλλά δεν λέει πώς ήταν δυνατόν να έχει αναμιχθεί ο κ. Ζάννος αφού απλούστατα τότε δεν ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ.  Όσον αφορά στο κόστος της προηγούμενης σειράς «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ» (επίσης εγκρίσεως της παλαιότερης διοίκησης) ψευδώς γράφει ότι έχει κοστίσει 400.000 ευρώ ενώ το πραγματικό της κόστος είναι 208.278€.

5ον) Όσον αφορά στην ταινία «Άδικος Κόσμος» ενημερώνω τον ανώνυμο συκοφάντη ότι και αυτή είχε εγκριθεί από την προηγούμενη Διοίκηση στα πλαίσια του 1,5%, ότι είναι ταινία βραβευμένου δημιουργού, ότι έχει παιχτεί σε πολλά Φεστιβάλ του Εξωτερικού και επίσης ότι είναι πρόταση για υποψηφιότητα ξενόγλωσσης ταινίας στα Όσκαρ, εκπροσωπώντας έτσι την Ελλάδα. Το ποσόν αυτό ήταν απόφαση της προηγούμενης επιτροπής και είχε καθυστερήσει να αποδοθεί.

Είναι τέτοια η διαστροφή  αυτού του ανώνυμου συκοφάντη που εμπλέκει ακόμη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Νίκο Σίμο και τον κ. Μάνο Καμπανέλλη στις φανταστικές θεωρίες συνωμοσίας του.

Όλα αυτά τα ψεύδη του ανώνυμου συκοφάντη διοχετεύονται, υποκινούνται και προέρχονται από ένα πεπαλαιωμένο σύστημα διαφθοράς που λυμαινόταν επί χρόνια την ΕΡΤ ακριβώς για να καταπολεμηθεί η προσπάθεια που κάνει η τωρινή Διοίκηση της ΕΡΤ για να το ξεριζώσει και να επιβάλλει κανόνες δικαίου, αντικειμενικότητας και διαφάνειας.

Τέλος, το blog σας πολύ κακώς ανάρτησε την συγκεκριμένη ανυπόγραφη ψευδή και συκοφαντική επιστολή σε βάρος μου χωρίς να ελέγξει την ακρίβεια του περιεχομένου της και να ζητήσει και τις δικιές μου απόψεις

Ζητώ την  άμεση αφαίρεση του δημοσιεύματος αυτού από τον διαδικτυακό σας τόπο και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.                                                                             Χάρης Παπαδόπουλος
10 σχόλια :

 1. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ. ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι θα πει δε φταίμε εμείς
   τι θα πει πως φταίγαν οι άλλοι
   τι θα πει πως φταίνε αυτοί
   τι θα πει ρε σεις τι θα πει;

   Θα πει πως φταίμε κι εμείς,
   φταίτε κι εσείς, ναι, φταίνε κι οι άλλοι.
   Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,
   φταίει κι ο Χατζηπετρής.


   Θα πει πως φταίμε κι εμείς,
   φταίτε κι εσείς, ναι, φταίνε κι οι άλλοι.
   Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,
   να σου κι ο Χατζηπετρής.

   Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,
   ναι, φταίνε κι οι άλλοι.
   Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,
   ναι, φταίει κι ο Χατζηπετρής.

   Τι θα πει θα φάτε καλά
   τι θα πει δεν έχουμε μία
   τι θα πει χρωστάγαν πολλά
   ήτανε στημένο αλλά...

   Θα πει πως φταίμε κι εμείς
   φταίτε κι εσείς, ναι, φταίνε κι οι άλλοι.
   Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,
   φταίει κι ο Χατζηπετρής.

   Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,
   ναι, φταίνε κι οι άλλοι.
   Φταίμε κι οι τρεις, φταίμε κι οι τρεις,
   άντε κι ο Χατζηπετρής

   XA...XA...XA... XAIBANIA TOY MPOMPO-ΛΗΣΤΑΝ...

   Διαγραφή

 2. ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΟ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 14.570,00 ΚΑΙ ΟΧΙ 16.58Ο,Ο
  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ. ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Η ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ … ΔΙΟΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ , ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ , ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

  ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΤΑ ΕΧΤΡΑ, ΤΑ BONUS, ΟΙ ΜΙΖΕΣ , ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΑ KAI ΥΨΟΣ.

  ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,OI ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ , ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , OI ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ OI ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. O κ. Χάρης Παπαδόπουλος με το ΑΣΕΠ διορίστηκε στην ΕΡΤ , η μεσω κομματικών επιδόσεων
  Μήπως με την ερωτησή μου θεωρηθώ και εγώ συκοφάντης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εγώ βλέπω ότι έχουμε ένα ανυπόγραφο ανώνυμο κείμενο κατηγορίας και μια ενυπόγραφη-επώνυμη απάντηση. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορουμε κάποιον ανώνυμα. Αν και εφόσον όλα αυτά είναι αλήθεια, τι φοβάται ο ανωνυμος συντάκτης του κειμένου και δεν μας αποκαλύπτει την ταυτότητά του; Μήπως απλά θέλει να ρίξει λάσπη; Μήπως του κόπηκαν οι χάρες από την ΕΡΤ; Δεν ξέρω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εγώ βλέπω ότι έχουμε ένα ανυπόγραφο κείμενο κατηγορίας και μια ενυπόγραφη απάντηση. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορουμε κάποιον ανώνυμα. Αν και εφόσον όλα αυτά είναι αλήθεια, τι φοβάται ο ανωνυμος συντάκτης του κειμένου και δεν μας αποκαλύπτει την ταυτοτητά του; Μήπως απλά θέλει να ρίξει λάσπη; Μήπως του κόπηκαν οι χάρες από την ΕΡΤ; Δεν ξέρω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ο οποιος τωνης λυκουρεσης βραβευτηκε για την αθλια τηλεταινια του, χαρη στη διαπλοκομενη σχεση του με τον χαρη απαδοπουλο!! Αλλωστε παραγωγος της ταινιας ηταν ο κολλητος του παπαδοπουλου, ο σεκερης. Στησανε τα κρατικα βραβεια με τα υπολοιπα σωματεια του χωρου και αυτη ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι με αποτελεσμα να γινει τοτε χαμός και να φυγουν οι σοβαροι σκηνοθετες απο την εταιρεια ελληνων σκηνοθετων.
  Ο Χαρης Παπαδοπουλος για οσους δεν γνωριζουν, ειναι ενας αμορφωτος ημιτρελος, εγωπαθης, αταλαντος σκηνοθετης της μιας ταινιας της πλακας, που χαρη στις ικανοτητες του στη διαπλοκη, διαχειριζεται εδω και 15 χρονια δημοσιο χρημα. Πρωτα την κρατικη επιχορηγηση της ΕΕΣ και εσχατως τα χρηματα της ΕΡΤ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή