Σύντομα θα πάρει «φωτιά» ο κόσμος.


GEWKWN:

Ημερομηνίες δεν υπάρχουν, μπορεί να ξεκινήσουν όλα ανά πάσα στιγμή… Το τέλος της Τουρκίας και του Ερντογὰν είναι κοντά, πολύ κοντά, και όπως είπαν κάποιοι Γέροντες, θα έχουμε εθνική προδοσία, αλλά αυτήν την φορά δεν θα περάσει, διότι οι Έλληνες με την βοήθεια Του Θεού, θα ξεσηκωθούμε και θα διώξουμε από την Ελλάδα όλους τους προδότες πολιτικούς, όλους τους Δεσποτάδες που πρόδωσαν τον Χριστό, όλους τους άθεους και αντίχριστους, τους ανθέλληνες και όλους τους εντεταλμένους Λαθρομετανάστες.

Τα μάτια σας προς το ΒΑΤΙΚΑΝΟ την ΡΩΜΗ, προς την ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ  ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ….

Οι καιροί είναι… πονηροί και πρέπει όχι απλά να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά να έχουμε και έτοιμους κανόνες εμπλοκής σαν χώρα, τα επόμενα χτυπήματα του ασύδοτου Τούρκου θα είναι στο Αιγαίο στην Κύπρο, στην Κρήτη και στην Θράκη….Όλα αυτά τα χρόνια αντέξαμε πολλά και ανεχτήκαμε υπομονετικά την ασέβεια, την προσβολή και την προδοσία σε όλο της το μεγαλείο, εναντίον του Έθνους μας!  Ο Ελληνισμός κουράστηκε πια. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Η προσβολή και η χαμένη αξιοπρέπεια του, έβλαψε και τον ίδιο αλλά και την πατρίδα. Τώρα πρέπει να αποκατασταθεί η τιμή του ΕΛΛΗΝΑ.

ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ :  «Δεν έχετε ιδέα τι θα δείτε ( μετά τα γεγονότα ) κουράγιο να έχετε να ανεβείτε αυτό το βουνό των βασάνων που έρχεται τώρα, όταν θα φτάσετε στην κορυφή και θα δείτε τι έρχεται, η καρδιά σας θα φύγει από το στήθος σας από χαρά, η ψυχή σας θα γίνει γαλήνια και ποιος θα είναι άξιος και δυνατός να κρατήσει το νου του στην θέση του;  Θα δείτε στην πραγματικότητα πως λέγεται αυτό που λέτε εσείς, Ζωή, αυτό έχετε να ζήσετε, δεν σας κρατά Ο Χριστός  με ελπίδες. Θα ζουν σε αυτήν την χώρα πλέον ευτυχισμένοι άνθρωποι ! σε αρμονία Θεϊκή , και τα ζώα θα ‘’μιλούν’’ με τους ανθρώπους… Έτσι θα γίνει η Ελλάδα, μην την βλέπετε τώρα περιφρονημένη»

π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός : «Ακολούθως αυτής της μεγάλης κλίμακας κάθαρσης, θα γίνει τέτοια αναγέννηση της Ορθοδοξίας, όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τέτοια αναλαμπή της Ορθοδοξίας!!!»

π. Σίμων Αρβανίτης: «Η Ελλάς θά δείτε σε λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη. Όχι μόνο θα δείτε, θά έχει εξαίρετο καί λαμπρό παράδειγμα εις όλη την οικουμένη».

π. Εφραίμ Αριζόνας: «Η ζωή αυτών των χρόνων, θα είναι μια παραδεισένια πάνω στη γη από απόψεως αγαθών και από απόψεως πίστεως».

΄Οραμα ηλικιωμένης: «Εσείς θα αρχίσετε να ζείτε ευλογημένη ζωή, τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν! Αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: Η Ελλάδα και η Κύπρος, θα πλημμυρίσουν από ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ!  (μετά από τα γεγονότα ) Και όταν η Ελλάς θα ηγείται από τον άνθρωπο του ΧΡΙΣΤΟΥ , οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν που θα είναι οι ηγέτες τους.  Με γρήγορους θανάτους και με καλπάζοντα πόλεμο θα φτάσουν ως το χάος.  Από εκεί και πέρα βάλτε εσείς την φαντασία σας να δουλέψει για το τι θα δείτε για αυτά τα κράτη….

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: «Θα κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδος…..ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, όχι από άλλους, θα κλείσουν για να μην χαλάσει ο πυρήνας…. Οι Έλληνες θα έχετε προστασία, όχι επειδή είστε οι καλύτεροι, αλλά επειδή Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θέλει, δεν μπορεί να σβήσει τον…ΠΥΡΗΝΑ !!!    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ;  από που θα ξεκινήσει να διαδοθεί πάλι ο Χριστιανισμός;  Θα είσθε, μετά από τα γεγονότα  περιτριγυρισμένοι από φίλους πλέον που δεν θα κάνουν ποτέ ζημία σε σας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: Αλλά οι φίλοι αυτοί για να περάσουν σε εσάς θα πλύνουν τα πόδια τους πρώτα σε ποτάμι και όχι μόνο σε ένα ποτάμι…Όχι παιδιά μου δεν καταλαβαίνετε…τα σύνορα σας, δείχνω, αλλά δεν το καταλαβαίνετε ακόμα…..Που γίνονται παιδιά μου οι σφαγές των αδελφών σας σήμερα;  ( Συρία ) πιο ποτάμι σας χωρίζει από εσάς; Αυτοί θα είναι οι φίλοι που δεν θα σας ενοχλήσουν ποτέ και από την ανατολή αλλά και από την δύση.  Τρεις ποταμοί θα τριγυρνούν την Ελλάδα…που έχουν σκοτώσει τον Άγιο Κοσμά;…ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ!!! Εσείς να ξέρετε μόνον ότι από τρεις ποταμούς θα περάσουν για να έλθουν σε σας!!!»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, και οι Έλληνες είναι αυτοί που θα τρέξουν σε όλο τον κόσμο εν ονόματι Κυρίου να διδάξουν το Ευαγγέλιο του Θεού σε κάθε γωνιά της Γης, θα ευλογούν και θα βαφτίζουν σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη Γη……Δεν πιστεύετε τώρα, αλλά θα τα δείτε με τα μάτια σας όλα αυτά που σας είπα, η Ελληνική Γη θα καρποφορήσει, θα δώσει όλα τα αγαθά της ακόμη και οι πέτρες θα γίνονται ψωμί για να τρώνε οι άνθρωποι, αυτά θα γίνουν διότι θα επέμβει Ο ΚΥΡΙΟΣ, και όλος αυτός ο κόσμος θα γονατίσει μπροστά στο μεγαλείο της Ελλάδος, και των Ελλήνων, αλλά πάνω από όλα θα δουν το Μεγαλείο του Θεού, του Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: Θα ανέβουμε έναν Γολγοθά-μεγάλη εβδομάδα και θα γίνει η Ανάσταση Του Κυρίου μαζί με την Ανάσταση των Ελλήνων, θα ελευθερωθεί όλος ο πλανήτης από την δικτατορία του σατανά που σήμερα κυριαρχεί παντού, είναι οι ‘’τελευταίες’’ ημέρες που ξεγελά τους ανθρώπους, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…Η πρωτεύουσα του Ελληνισμού θα είναι η Κωνσταντινούπολη, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ…δεν αλλάζει αυτό με τίποτα.  Θα ξαφνιαστείτε όταν θα δείτε τις πρωτεύουσες κάποιων χωρών να γίνονται συμπρωτεύουσες της Κωνσταντινούπολης, ένα παράδειγμα, η Αθήνα, θα λέγεται πρωτεύουσα της Ελλάδος και συμπρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…. διότι η πρωτεύουσα του ελληνισμού θα είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, που θα κυριαρχήσει για όσα χρόνια θέλει Ο Θεός….. για 33 χρόνια; Για 40 χρόνια; αυτό το γνωρίζει μόνο Ο Θεός…

loading...