Το μεγάλο θαύμα με την μικρή Έλλη- Οι γονείς ευχαριστούν τον Θεό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η Ellie (Eliora)  Schneider γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 2017, δεν αναμενόταν να ζήσει. Ζύγιζε λιγότερο από μια λίβρα και ήταν περίπου όσο το μέγεθος ενός κουτιού αναψυκτικού.

Γεννήθηκε πρόωρα σε μόλις 22 εβδομάδες στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, κάτω δηλαδή από τις ελάχιστες 24 εβδομάδες κύησης που οι γιατροί πίστευαν ότι ήταν απαραίτητο για να καταστεί η ζωή βιώσιμη έξω από τη μήτρα.

Καθώς οι γονείς της γιόρτασαν πρόσφατα το πρώτο έτος της ζωής της με ένα πάρτι, ευχαρίστησαν τον Θεό για το μωρό «θαύμα».

“Κοιτάζοντας αυτές τις εικόνες πριν από ένα χρόνο με κάνει να συνειδητοποιήσω γιατί οι άνθρωποι είπαν,«δεν ξέρω ΠΩΣ το κάνετε». Δεν ξέρω πώς το κάναμε, αλλά τα μόνο πράγματα που ξέρω είναι 1) κάνεις ό, τι χρειάζεσαι και 2) η πίστη κάνει τα πάντα”, έγραψε η μητέρα της Ellie, Robin, στο Facebook.

“Το μωρό που γεννήθηκε και η Ελιόρα, όπως την γνωρίζουμε τώρα, είναι δύο εντελώς διαφορετικά μωρά.” Αυτό το μικρό κορίτσι ήταν τόσο άρρωστο, με συνεχείς πόνους και μικρό σαν πουλί.  Τώρα είναι χαρούμενη και υγιής, όλοι έχουμε αλλάξει μέσα μας, η καρδιά μου ήταν τόσο αδύναμη, αλλά τώρα ξέρω ότι μπορώ να αντιμετωπίσω οτιδήποτε, εφ ‘όσον έχω τον Θεό και τους καλούς φίλους “, πρόσθεσε.

Λίγο μετά τη γέννηση της Eliora, οι γονείς της περιγράφουν την επιβίωσή της ως θαύμα.

“Αφού χάθηκε κάθε ελπίδα και νόμιζαν ότι είχε χαθεί, ο Θεός την έφερε πίσω σε εμάς όταν αυτοσυντηρήθηκε μετά τη διασωλήνωσή της. Από τότε, έχει εκπλήξει τους γιατρούς της NICU και όλους στη ζωή της”, εξήγησαν.

Η Dr. Barbara Carr, μια νεογνολόγος που εργάζεται στο νοσοκομείο του Αγίου Λουκά και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα πριν από τρία χρόνια για τη θεραπεία μωρών που γεννήθηκαν πριν από την 24ωρη εβδομάδα, δήλωσε στο 41 Action News ότι παρόλο που οι γονείς της Ελιόρα ήξεραν ότι οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν περιορισμένες διατηρησαν την πίστη τους και την εμπιστοσύνη τους.

“Είχε όλες τις πιθανότητες  εναντίον της”, είπε η Carr για την Eliora. “Είχε γονείς που είχαν μια πολύ βαθιά πίστη. Συνέχισαν να πιστεύουν και όλοι συνεχίσαμε να εργαζόμαστε και συνέχιζαν να πιστεύουμε σε αυτήν και έγινε καλά.”

Σε εθνικό επίπεδο, στις ΗΠΑ, μόνο το 6% των μωρών που γεννήθηκαν πριν από το όριο των 24 εβδομάδων επιβιώνουν, δήλωσε ο Carr.

loading...