Για ποιο λόγο ο παιδοβιαστής νεοδημοκράτης Η.Μίχος Έλαβε 34 απευθείας αναθέσεις από το κράτος και τον Δήμο Αθηναίων!

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό απευθείας αναθέσεις από υπουργεία, το δήμο Αθηναίων, εταιρείες του Δημοσίου και την Επιτροπή Παιγνίων λάμβανε ο νεοδημοκράτης παιδοβιαστής του Κολωνού Ηλίας Μίχος που σημαίνει πως είχε δεσπόζουσα θέση για να κάνει «χρυσές» δουλειές με το κράτος.

Συγκεκριμένα, 53χρονος  κατηγορούμενος έλαβε την τελευταία δεκαετία  34 απευθείας αναθέσεις από φορείς του Δημοσίου και το δήμο Αθηναίων.

Εδώ τίθεται ένα πολύ σοβαρό ερώτημα. Γιατί η επιχείρηση του συγκεκριμένου λάμβανε τέτοιας εύνοιας από το κράτος από τη στιγμή μάλιστα που επρόκειτο για ένα μικρό μαγαζί. Στην ουσία μιλάμε για το μπακάλικο του «Ζήκου» από τον «Μπακαλόγατο».

Θα μας απαντήσει ποτέ κάποιος για ποιο λόγο επιλέγονταν να έχει τόσο προσοδοφόρες δοσοληψίες την στιγμή μάλιστα που άλλες επιχειρήσεις «φυτοζωούν» ενώ δέχτηκαν καίρια πλήγματα κατά την διάρκεια της πανδημίας;

Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν γιατί δεν υπήρχε η κρατική και δημοτική άφθονη χρηματοδότηση για τις κρατήσεις ζωντανές.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος του δήμου Αθηναίων με την παράταξη του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και μέλος του του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

loading...