Kαθηγητής Γ.Ζουγανέλης: Εμβόλια με απόδοση ΜΗΔΕΝ στη Δέλτα επιβάλλει η κυβέρνηση. Απόδειξη.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Είναι σωστό να ποσοστοποιεί κανείς τον αριθμό θανάτων απο κορωναϊό βάσει του λόγου εμβολιασμένων προς ανεμβολίαστους (δεν είναι νέα ιδέα, απλά έτσι πρέπει να το κάνει). Είναι λάθος όμως να μη διορθώσεις το αποτέλεσμα αυτό, λαμβάνοντας υπόψη πως η ανοσία απο ένα εμβόλιο είναι κατά μέσο όρο 4 μήνες (και για τη Δέλτα πολύ λιγότερο).

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Οι Εμβολιασμένοι κυβέρνησης είναι 63 στους 100. Αρα 47 οι ανεμβολίαστοι στους 100. Απο τους 63, οι 20 πάνε στη ΜΕΘ όπως λέει η κ. Γκαγκά. Αρα απο τους 63, οι 43 δεν πήγαν ΜΕΘ. Η Μέγιστη Απόδοση του Εμβολίου είναι ίση με 43/63 = 68%

Και τώρα

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Aν λάβεις υπόψη πως η ανοσία κρατάει 4 μήνες, τότε υπολογίζεται πως οι 20 στους 100 είναι οι πραγματικά εμβολιασμένοι και ότι οι 80 στους 100 είναι οι πραγματικά ανεμβολίαστοι. Εδώ έχουμω πως και στους 20 εμβολιασμένους και οι 20 πάνε στις ΜΕΘ, όπως λέει η ίδια η κ. Γκαγκά. Σε αυτή τη περίπτωση η Μέγιστη Απόδοση του Εμβολίου είναι 0/20 = MΗΔΕΝ.

Το πώς προκύπτει, πως το 20% είναι οι πραγματικά εμβολιασμένοι το έχω εξηγήσει σε άρθρα μου εδώ στο zcode-gr.blogspot.com και εδώ στο ksipnistere.com. Αυτό το 20% μειώνεται καθημερινά, αφού ο εμβολιασμός γίνεται πολύ αργά.

Είναι προφανές πώς η κυβέρνηση δεν έχει αφήγημα πλέον και ότι η επιτροπή πρέπει να παραιτηθεί. Είναι άσχετοι και επικίνδυνοι. Δεν έχουν αντίληψη της κατάστασης.

loading...