Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Kλιμακούμενη ρατσιστική και αντιδημοκρατική η πολιτική της Χρυσής Αυγής

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

Η οργάνωση Χρυσή Αυγή, εκμεταλλευομένη τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργαζόμενη οικογένεια και η ελληνική κοινωνία εξ αιτίας της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης, προσπαθεί να ρήξη το δηλητήριο του ρατσισμού και του νεοναζισμού στην κοινωνία. Ιδιαίτερα στα τμήματα εκείνα που κτυπιούνται περισσότερο από την βάρβαρη πολιτική των μνημονίων του Δ.Ν.Τ. και της Τρόικας.

Ξεκίνησε κυνηγώντας τους αλλοδαπούς μικροπωλητές από τα πανηγύρια, συνέχισε μοιράζοντας τρόφιμα και οργανώνοντας αιμοδοσία μόνο για Έλληνες, στη.....
συνέχεια δημιουργεί γραφεία ευρέσεως φτηνής προσωρινής εργασία (ΟΑΕΔ για Έλληνες ). Πριν λίγες ημέρες αξιοποιώντας την παρουσία της στη βουλή, βουλευτής της, κατέθεσε ερώτηση και ζητά στοιχεία για το πόσα παιδιά και ποιων εθνικοτήτων φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Προφανείς ο ρατσιστικός σκοπός της.

Πρόκειται για μια κλιμακούμενη ρατσιστική και αντιδημοκρατική πολιτική που δεν πρέπει να περάσει. Ο Ελληνικός λαός που έχει εκατομμύρια παιδιά του να ζουν σε όλες τις χώρες του κόσμου δεν πρέπει να δεχθεί αυτή την νεοναζιστική πολιτική και πρέπει να γυρίσει την πλάτη στη Χρυσή Αυγή. Είναι κατάκτηση του Ελληνικού λαού και κατοχυρωμένο συνταγματικό δικαίωμα τα παιδιά που ζουν στη χώρα μας να μπορούν ισότιμα να φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και να φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Η νομοθεσία και πρότυπος κανονισμός λειτουργίας για τους Δημοτικούς Παιδικούς σταθμούς, δεν κάνει διάκριση σε κανένα παιδί που ζει στην ελληνική επικράτεια. Σύμφωνα και με τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (άρθρο 214, παράγραφος 2) Οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές διασφαλίζουν το δικαίωμα πρόσβασης όλων των δημοτών και κατοίκων, χωρίς διάκριση, στη χρήση των υπηρεσιών που παρέχουν, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, γλώσσας, φυλετικής ή κοινωνικής ομάδας στην οποία ανήκουν.

Τα στοιχεία που ζητά το υπουργείο εσωτερικών από τις διευθύνσεις των Δημοτικών Παιδικών σταθμών για τα παιδιά και την εθνικότητα τους δεν πρέπει να δοθούν και δεν πρέπει το υπουργείο να απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής που υποκρύπτουν ρατσιστικές πολιτικές, καλλιεργούν την μισαλλοδοξία μεταξύ των πολιτών που ζουν στη χώρα μας.

Καλούμε το υπουργείο εσωτερικών να αποσύρει το έγγραφο αυτό από τους Δήμους. Να μην δόση τέτοια στοιχεία στη Χρυσή Αυγή. Να ενισχύσει οικονομικά τους Παιδικούς σταθμούς για να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία τους. Καλούμε τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς να ορθώσουν το ανάστημα τους και να μην δώσουν ανάλογα στοιχεία από όποιον και εάν ζητηθούν και να προασπιστούν τα κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα, την εύρυθμη δημοκρατική παιδαγωγική λειτουργία και το δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα των σταθμών. Καλούμε τη Διοίκηση του Ν. Π. των Δ.Π. Σταθμών όχι μόνο να μην απαντήσει στο έγγραφο αυτό αλλά να το επιστρέψει στο υπουργείο εσωτερικών ως απαράδεκτο.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να δημιουργηθούν καινούργιοι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και να γίνουν και οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται τα παιδιά όλων των εργαζομένων οικογενειών χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Κοιν: Υπ. Εσωτερικών, Υπ. Δ. Μεταρρύθμισης, Δήμαρχο Βύρωνα, Πρόεδρο Ν.Π. Δ. Π. Σταθμών, Συμπαραστάτη του Δημότη, Δημοτικό Συμβούλιο, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ ΟΤΑ, Συνήγορο του παιδιού.

66 σχόλια :

 1. αντε γαμηθειτε ολοι λαμογια, αρχισατε να τρεμετε με την ανοδο της Χ.Α. και χεστικατε πανω σας. ανθελληνες λαμογια και χαραμοφαηδες τις πασοκονεοδημοκατοκρατιας και αναρχοκουμουνα ερχεται η ωρα σας. η Ελλαδα ΜΟΝΟ στους Ελληνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ. ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…..!
   Ο Μαύρος ΦΑΣΙΜΟΣ, το μαύρο ΧΡΗΜΑ και όλη η εμπορία των σκληρών ναρκωτικών , το εμπόριο των όπλων, το εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο βρεφών, εκεί ανθίζει. Στη κεντρική Μακεδονία και Θράκη. Φαντάσου τι «άλλα» συμβαίνουν και δεν τα μαθαίνουμε! Τώρα που τα σύνορα ‘’έπεσαν’’! Οι ΧΙΤΕΣ ανεξέλεγκτοι «ΟΡΓΩΝΟΥΝ» ! ξανά την περιοχή. Οι χρυσαλήτες οργιάζουν, το κράτος, αδρανεί , ο Αντώνης χαμογελά. «Η δεξιά του ..ξαναζεί !» Κι όμως τα αστυνομικά δελτίο είναι τόσο..φτωχό! Τι γίνεται ; Δεν καταγράφονται οι επεμβάσεις της αστυνομίας ;΄Η, μήπως δεν..συμβαίνουν;
   Όλα τα ανθρώπινα θύματα, των γυναικών που έρχονται να «βρούνε» την τύχη τους Ελλάδα, από εκεί «τακτοποιούνται"! Εκεί οι έμποροι λευκής σάρκας και ναρκωτικών κάνουν «ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» !
   Η χρυσή αυλή...που είναι; Έξω ΄η, μέσα από τα σύνορα; Δεν άκουσε..τίποτε"; Κι όμως όλα τα μπουρδέλα λειτουργούν χωρίς ΑΔΕΙΕΣ! ……
   Υπάρχουν «προστάτες» της νύχτας που ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ του νόμου και της..Χρυσής αυλής της υπερδύναμης των αεριτζήδων; Μήπως δόξα τιμή ΧΡΥΣΟΙ Ναζί;
   Γι αυτό υπάρχει μεγάλη ανεργία την… ημέρα;
   Κι όμως τόσα χρήματα στοιχίζει η «επιστράτευση» του..Ορφανοτροφείου !
   ΜΗΠΩΣ ; «μπάτσοι και ναζί δουλεύουνε μαζί» που γράφουν τα πανό;

   Διαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Το ξεσκέπασμα
   http://www.youtube.com/watch?v=1qhM3_axMCE

   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:TO ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
   http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU&feature=related

   Διαγραφή
  3. 1488 σας έχει τρελάνει στο γαμομυάλι η Χρυσή Αυγή, παραμιλάτε που ξύπνησε ο Έλληνας, περαστικά.

   Διαγραφή
 2. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ17 Οκτωβρίου 2012 - 10:24 π.μ.

  σωστά όσα αναφέρεις για την δράση τους.
  Φαντάσου νά έκαιγαν και τις σβαστικες στο Σύνταγμα και να αναφωνούσαν 'απεταξάμην τον Βασιλέα" ....ίσαμε 40% στις επόμενες και θα ,εμεναν τα 'δημοκρατικά' κόμματα με το πουλί στο χέρι! ευτυχώς έχουν και αυτοί εμμονές και κωλλύματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΣΥ ΣΟΥΦΡΟΠΟΥΠΟΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ?

   Διαγραφή
  2. Δηλαδή αμα δε προσκυνήσει τον παγκόσμιο εβραίο ένα κόμμα δεν είναι καλό για σας έ;
   χαχαχαχαχχα...
   ο πόνος σας είναι ποιούς θαυμάζουν απο το παρελθόν;

   Διαγραφή
 3. εσεις οι 'εργαζομενοι' ειστε ανθελληνες και πουληταρια. πατριδα δεν εχετε, μονο καλοπεραση.

  κοιταχτε λιγο πισω πριν την επανασταση του 21 αντιστοιχες εκφανσεις υποδουλων προς τον Σουλτανο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λίγο μετά το Πολυτεχνείο, π.χ., το ζεύγος Ρουφογάλη τρώει στο σπίτι του με το Λάτση. Αρχηγός της ΚΥΠ κι εφοπλιστής «συζητούν για τα διϋλιστήρια και τα προβλήματα που έχει». Μετά το τέλος της κουβέντας, ο δεύτερος προθυμοποιείται να συνοδεύσει τη γυναίκα του πρώτου στο Λονδίνο, για κάποιες ιατρικές εξετάσεις (σ.100).
   *Μια στιχομυθία του Ρουφογάλη φωτίζει, τέλος, καλύτερα την τυχοδιωκτική διαχείριση του δημόσιου πλούτου από τα ηγετικά στελέχη της χούντας:
   *«Ενα βράδυ ο Χρήστος Μίχαλος, !!!!(ΝΑΙ ο πατέρας του…γνωστού μας)
   τότε υπουργός, μισοαστειευόμενος, του λέει ότι τώρα που παντρεύτηκε θα πρέπει να κάνουν καμιά δουλειά να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
   *Ο Μιχάλης, ατάραχος, του λέει να μην ανησυχεί. ‘Οσο είμαστε στα πράγματα δεν μας χρειάζονται λεφτά και, αν πέσουμε, τα λεφτά δεν θα μας σώσουν’. Ξεσπάει σε γέλια. Εγώ παγώνω, μαζί μου κι ο Μίχαλος» (σ.98).

   Διαγραφή
  2. Λίγο μετά το Πολυτεχνείο, π.χ., το ζεύγος Ρουφογάλη τρώει στο σπίτι του με το Λάτση. Αρχηγός της ΚΥΠ κι εφοπλιστής «συζητούν για τα διϋλιστήρια και τα προβλήματα που έχει». Μετά το τέλος της κουβέντας, ο δεύτερος προθυμοποιείται να συνοδεύσει τη γυναίκα του πρώτου στο Λονδίνο, για κάποιες ιατρικές εξετάσεις (σ.100).
   *Μια στιχομυθία του Ρουφογάλη φωτίζει, τέλος, καλύτερα την τυχοδιωκτική διαχείριση του δημόσιου πλούτου από τα ηγετικά στελέχη της χούντας:
   *«Ενα βράδυ ο Χρήστος Μίχαλος, !!!!(ΝΑΙ ο πατέρας του…γνωστού μας)
   τότε υπουργός, μισοαστειευόμενος, του λέει ότι τώρα που παντρεύτηκε θα πρέπει να κάνουν καμιά δουλειά να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
   *Ο Μιχάλης, ατάραχος, του λέει να μην ανησυχεί. ‘Οσο είμαστε στα πράγματα δεν μας χρειάζονται λεφτά και, αν πέσουμε, τα λεφτά δεν θα μας σώσουν’. Ξεσπάει σε γέλια. Εγώ παγώνω, μαζί μου κι ο Μίχαλος» (σ.98).

   Διαγραφή
 4. Πέστε τώρα ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Ή ΚΚΕ και αφήστε τα περί δημοτικής παρέμβασης Βύρωνα. Χιλιάδες σωματεία σφραγίδες υπάρχουν στην Ελλάδα που έχουν στο αρχείο τους τα αποκόμματα της διαπλοκής και παρακμής, όμως η κοινωνία τι λέει? Ας κάνουν τίμιες εκλογές αυτά τα σωματεία και μετά τα λέμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 450 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με το μυαλο που κουβαλας εσυ, σε περιπτωση πολεμου θα τη φας πρωτος πριν τον Τουρκο, απο "στρατοκαυλο", γιαυτο τρεχα αυτοκτονα οσο ειναι νωρις. Εκτος και αν θελεις να γνωρισεις το οθωμανικο δικαιο, δικαιωμα σου ειναι, δεν λεω, γουστα ειναι αυτα!

   Διαγραφή
 6. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ?????ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΙ??????????????????ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. θα πουλάμε σαπούνια απο ανθέλληνες να πλένονται οι τούρκοι φίλοι τους στα απόκρυφα τους.

   Διαγραφή
 7. ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΘΛΛΗΝΕΣ ΤΣΠΡΕΟΙ ΠΑΣΟΚΟΥΜΟΝΙΑ,,,,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,,,ΔΥΝΑΜΗ,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δημιουργηθηκε εμβολιο εναντιον του ιου της
   Χρυσης Αυγης.Ο εμβολιασμος θα ξεκινησει εντος
   των προσεχων ημερων.Καλυπτεται απο τα Ταμεια

   Διαγραφή
 8. ΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ !! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΕΠΆΥΤΟΥ?? ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ !! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΆΥΤΟΥ ?? ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ...ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΕΠΆΥΤΟΥ?? ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ !!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΆΥΤΟΥ ?? ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ , ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?? !!! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΕΠΆΥΤΟΥ ?? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ "ΚΛΕΨΕΙ ΧΕΡΙ ΚΟΨΕΙ ΧΕΡΙ" !! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΆΥΤΟΥ ??????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ. ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…..!
   Ο Μαύρος ΦΑΣΙΜΟΣ, το μαύρο ΧΡΗΜΑ και όλη η εμπορία των σκληρών ναρκωτικών , το εμπόριο των όπλων, το εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο βρεφών, εκεί ανθίζει. Στη κεντρική Μακεδονία και Θράκη. Φαντάσου τι «άλλα» συμβαίνουν και δεν τα μαθαίνουμε! Τώρα που τα σύνορα ‘’έπεσαν’’! Οι ΧΙΤΕΣ ανεξέλεγκτοι «ΟΡΓΩΝΟΥΝ» ! ξανά την περιοχή. Οι χρυσαλήτες οργιάζουν, το κράτος, αδρανεί , ο Αντώνης χαμογελά. «Η δεξιά του ..ξαναζεί !» Κι όμως τα αστυνομικά δελτίο είναι τόσο..φτωχό! Τι γίνεται ; Δεν καταγράφονται οι επεμβάσεις της αστυνομίας ;΄Η, μήπως δεν..συμβαίνουν;
   Όλα τα ανθρώπινα θύματα, των γυναικών που έρχονται να «βρούνε» την τύχη τους Ελλάδα, από εκεί «τακτοποιούνται"! Εκεί οι έμποροι λευκής σάρκας και ναρκωτικών κάνουν «ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» !
   Η χρυσή αυλή...που είναι; Έξω ΄η, μέσα από τα σύνορα; Δεν άκουσε..τίποτε"; Κι όμως όλα τα μπουρδέλα λειτουργούν χωρίς ΑΔΕΙΕΣ! ……
   Υπάρχουν «προστάτες» της νύχτας που ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ του νόμου και της..Χρυσής αυλής της υπερδύναμης των αεριτζήδων; Μήπως δόξα τιμή ΧΡΥΣΟΙ Ναζί;
   Γι αυτό υπάρχει μεγάλη ανεργία την… ημέρα;
   Κι όμως τόσα χρήματα στοιχίζει η «επιστράτευση» του..Ορφανοτροφείου !
   ΜΗΠΩΣ ; «μπάτσοι και ναζί δουλεύουνε μαζί» που γράφουν τα πανό;

   Διαγραφή
 9. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ Η ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ , ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΝΗΘΗΚΑΜΕ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ? Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ? ΓΙΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΩ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πες μου, αυτα που κανουν και λενε τα αλλα κομματα, τα βρισκεις να ειναι για το συμφερον της Ελλαδος και του λαου της;

   Διαγραφή
 10. Ανεξαρτητη Αγωνιστικη Παρεμβαση Εργαζομενων Δημου Βυρωνα = ολη η μουργα που παρασιτει καλοβολεμενη αφου εγλειψε παγκαλικα και βενιζελικα π@π@ρια για να βολευτει στο δημο, να δουλευει 4ωρο (οποτε και αν παρουσιαστει στη δουλεια) ανεβοκατεβαζοντας τηλεφωνα, σκοτωνει την ωρα της πουλωντας υψηλη θεωρια και δημοκρατια.Ετσι ρε μπασταρδα να ερθει η τροικα να σας πεταξει στο δρομο ολους που τολματε να μιλατε για Ελλαδα εσεις που πρωτοι τη ρημαξατε. Αντε τωρα για 48ωρη απεργια (χωρις στερηση αποδοχων) πλαι στο Τσυριζα, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, φυγαμε και ολο το κακο συναπαντημα,ολο το κατακαθι της κοινωνιας μαζεμενο, να σας δω ολους στην πορεια χαμογελαστους με καφεδακι στο χερι. Στην επιστροφη περαστε και απο το πολιτικο γραφειο του νταβατζη σας για στησιμο, γλυψιμο και δηλωσεις κατα της Χ.Α. που φταιει για ολα, παρασιτα ε παρασιτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΝΕΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ...
   • Χρυσή αυλή: Ο..πολιτισμός μας!!!
   • Χρυσή αυλή: Το...μέλον των παιδιών μας; !
   Χρυσή αυλή: Ο..δρόμος της επιτυχίας; !!!
   • Χρυσή αυλή: Μια ..νέα όψη της Ελλάδας;..!
   • Χρυσή αυλή: Ο νεός ΕΜΦΥΛΙΟΣ ; ..!!!
   • Χρυσή αυλή: Μία ..όαση της γλώσσας μας;...!
   • Χρυσή αυγή: Η..Ελλάδα μετά τα μεσάνυχτα; !!!
   Ψηφίζοντας τους Ναζί, κλείνεις την πόρτα της Ελλάδας στην ανάπτυξη, στη ειρήνη, στην πρόοδο και ανοίγεις την πόρτα του ΕΜΦΥΛΙΟΥ!

   Διαγραφή
  2. Ενω ψηφιζοντας ΣΥΡΙΖΑ ανοιγω την πορτα της αναπτυξης, της ειρηνης της προοδου και κλεινω την πορτα του εμφυλιου....δε μου λες φιλαρακο, εσυ γεννηθηκες πριν το 2010 και δεν ακουσες τιποτα για κατι νεκρους σε μια τραπεζα μαρφιν;;

   Διαγραφή
 11. ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ . ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ? ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ !!! ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΡΙΑ....

   Διαγραφή
  2. ΘΕΑΤΗ ΑΜΑ ΕΣΥ ΜΕ 30000 ΕΥΡΩ ΤΑΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΑΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΗ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΟΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

   Διαγραφή
  3. ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΟΝΤΡΙΚΗΣ....ΔΕΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ....

   Διαγραφή
 12. ΝΑ ΜΗΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. «ΧΕΡΙ--ΧΕΡΙ» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και...ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ...!!!
  ΩΣ... «ΟΜΟΑΙΜΗ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η Χ.Α....!!!

  «Συνοδοιπόρους» στη άλλη άκρη του Ατλαντικού βρήκε η Χρυσή Αυγή, αφού στην επίσημη ιστοσελίδα των «Ιπποτών» της Κου Κλουξ Κλαν, γίνεται μνεία στον... Ελληνικό Σύνδεσμο Χρυση Αυγή...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Στην ιστοσελίδα του «The Knights Party» φιλοξενείται εδώ και λίγες μέρες αναφορά στη Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της στη Νέα Υόρκη, με την Αμερικανική ακροδεξιά οργάνωση να τονίζει ότι η «υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την Ελληνική διασπορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. «Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε το εθνικιστικό όραμα», αναφέρουν οι «Ιππότες» που δεν παραλείπουν να κάνουν αναφορά στη δημοσκοπική άνοδο του Συνδέσμου.
  -- *********--
  «Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε στην ελληνική διασπορά το εθνικιστικό όραμα της Χρυσής Αυγής.
  Πρέπει να αντισταθούμε στην πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων», γράφουν οι Νεοϋορκέζοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. INΔΙΑΝΟΣ

  ''ΠΑΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ'' ΘΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΜΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΗ Η ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''ΣΩΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΥΘΗΣΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ..
  ΑΜΟΛΥΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΚΑΝΑΛΛΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΗ..
  ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΗ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..
  ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΣΕΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΛΑΙΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΟΥΤΕ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ''ΦΟΡΑ'' ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΗ ΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ..
  ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ..
  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ..
  ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ''ΤΡΙΒΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ''..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εκτός νόμου νεοναζιστική ομάδα στη Γερμανία
   Οι γερμανικές αρχές έθεσαν εκτός νόμου την Τρίτη μια νεοναζιστική ομάδα, την Μπέσερες Χανόβερ (Besseres Hannover), αφού έστειλε ένα ....
   απειλητικό μήνυμα σε μια υπουργό της περιφερειακής κυβέρνησης του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας, η οποία είναι τουρκικής καταγωγής. Η νεοναζιστική ομάδα, το όνομα της οποίας σημαίνει «ένα καλύτερο Ανόβερο», δημιουργήθηκε το 2008 στην πόλη αυτή της Γερμανίας και μετρά περίπου 40 μέλη. Στη δράση της περιλαμβάνεται η διανομή περιοδικών ρατσιστικού περιεχομένου στα σχολεία της πόλης, ενώ υποκινούσε μέσω Διαδικτύου σε βία εναντίον των μεταναστών.

   Διαγραφή
 17. ΜΑΛΛΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αν δεν εγραφες την 'απορια' με ΕΙ και τα 'τροφιμα' με Η ισως να γνωριζες κι εσυ

   Διαγραφή
  2. και το "μαλλον" με ω

   Διαγραφή
 18. Αλλες κουφαλες η χρυσαλητες ούτε αυτοί δεν ξέρουν τη πιστεύουν.
  Θα μας πουν που βρίσκουν τα χρήματα και κάνουν όλους αυτούς τους θεατρινησμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΥΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ?
  ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ?
  ΑΝΤΕ ΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
  ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΙ ---ΠΡΩΗΝ ΑΥΓΟΥΛΟΠΕΤΑΧΤΕΣ--ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΕΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ? ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ--
  ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΕΜΕΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?
  ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ? ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ--
  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝ==
  ΚΑΙ ΠΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ?

  ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕΤΑΝΝΟΗΤΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ?

  ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΝΑ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ?/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ . ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΙΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ - ΤΡΟΦΗΜΑ - ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ .ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ?

   Διαγραφή
  2. ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ. ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…..!
   Ο Μαύρος ΦΑΣΙΜΟΣ, το μαύρο ΧΡΗΜΑ και όλη η εμπορία των σκληρών ναρκωτικών , το εμπόριο των όπλων, το εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο βρεφών, εκεί ανθίζει. Στη κεντρική Μακεδονία και Θράκη. Φαντάσου τι «άλλα» συμβαίνουν και δεν τα μαθαίνουμε! Τώρα που τα σύνορα ‘’έπεσαν’’! Οι ΧΙΤΕΣ ανεξέλεγκτοι «ΟΡΓΩΝΟΥΝ» ! ξανά την περιοχή. Οι χρυσαλήτες οργιάζουν, το κράτος, αδρανεί , ο Αντώνης χαμογελά. «Η δεξιά του ..ξαναζεί !» Κι όμως τα αστυνομικά δελτίο είναι τόσο..φτωχό! Τι γίνεται ; Δεν καταγράφονται οι επεμβάσεις της αστυνομίας ;΄Η, μήπως δεν..συμβαίνουν;
   Όλα τα ανθρώπινα θύματα, των γυναικών που έρχονται να «βρούνε» την τύχη τους Ελλάδα, από εκεί «τακτοποιούνται"! Εκεί οι έμποροι λευκής σάρκας και ναρκωτικών κάνουν «ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» !
   Η χρυσή αυλή...που είναι; Έξω ΄η, μέσα από τα σύνορα; Δεν άκουσε..τίποτε"; Κι όμως όλα τα μπουρδέλα λειτουργούν χωρίς ΑΔΕΙΕΣ! ……
   Υπάρχουν «προστάτες» της νύχτας που ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ του νόμου και της..Χρυσής αυλής της υπερδύναμης των αεριτζήδων; Μήπως δόξα τιμή ΧΡΥΣΟΙ Ναζί;
   Γι αυτό υπάρχει μεγάλη ανεργία την… ημέρα;
   Κι όμως τόσα χρήματα στοιχίζει η «επιστράτευση» του..Ορφανοτροφείου !
   ΜΗΠΩΣ ; «μπάτσοι και ναζί δουλεύουνε μαζί» που γράφουν τα πανό;

   Διαγραφή
  3. Δεν καταγράφονται οι επεμβάσεις της αστυνομίας ;΄Η, μήπως δεν..συμβαίνουν;
   Όλα τα ανθρώπινα θύματα, των γυναικών που έρχονται να «βρούνε» την τύχη τους Ελλάδα, από εκεί «τακτοποιούνται"! Εκεί οι έμποροι λευκής σάρκας και ναρκωτικών κάνουν «ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» !
   Η χρυσή αυλή...που είναι; Έξω ΄η, μέσα από τα σύνορα; Δεν άκουσε..τίποτε"; Κι όμως όλα τα μπουρδέλα λειτουργούν χωρίς ΑΔΕΙΕΣ! ……
   Υπάρχουν «προστάτες» της νύχτας που ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ του νόμου και της..Χρυσής αυλής της υπερδύναμης των αεριτζήδων; Μήπως δόξα τιμή ΧΡΥΣΟΙ Ναζί;
   Γι αυτό υπάρχει μεγάλη ανεργία την… ημέρα;
   Κι όμως τόσα χρήματα στοιχίζει η «επιστράτευση» του..Ορφανοτροφείου !
   ΜΗΠΩΣ ; «μπάτσοι και ναζί δουλεύουνε μαζί» που γράφουν τα πανό;

   Διαγραφή
 20. Το ΚΚΕ είναι το πιό πλούσιο κόμμα του κόσμου.Και τα άλλα κόμματα δεν πάνε πίσω.Κανείς δεν τους εμποδίζει να μοιράσουν λίγα τρόφιμα σε άπορες οικογένειες.Ας το κάνοιν οι τσιγγούνιδες,αφού όλοι,ειδικά τα αριστερά κόμματα κόπτονται γιά τα δίκαια του λαού,και την στήριξή τους,αλλά μόνο με τα λόγια,γιά να τους ψηφίζουν τα κορόιδα και αυτοί να πλουτίζουν.Η Χ.Α.τα κάνει πράξη και υλοποιεί αυτά που υποσχέθηκε στον λαό.Και αυτό ενοχλεί;Αντε μου στο διάολο,που σας χαλάει την σούπα η Χ.Α.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΙΑ, ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ , ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ .ΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ . ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΕΙΣ

   Διαγραφή
 21. Η μεγάλη νίκη της Ελλάδας επισκιάστηκε από τη φασιστική-ρατσιστική χειρονομία του
  σκόρερ Σαλπιγγίδη, ο οποίος μετά το γκολ έκανε το σταυρό του, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα έψελνε και τον Εθνικό Ύμνο!!!!

  Η απαράδεκτη αυτή κίνηση προσβάλλει την ανεξιθρησκεία και τους μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ υποκρύπτει εθνικιστικά και φασιστικά μηνύματα.

  Αναμένονται ανακοινώσεις των επιτροπών ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ , της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δειτε ρε παιδια ενα ορθιο βοδι , ρε 12.07 ποσο στοκος μπορει να εισαι ? μα ποσο στοκος ρε φιλε , τραβα αυτοκτονα καλυτερα να μην υποφερεις αλλο

   Διαγραφή
 22. ΣΩΣΤΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Συνταξιούχε έλληνα και ελληνίδα θέλεις να δεις ΞΑΝΑ εμφύλιο;

  Θέλεις να δεις τα παιδιά σου σκοτωμένα, πληγωμένα, ανάπηρα γεμάτα μίσος για τα αδέλφια μας; Διώξτε από την αυλή σας τους φονιάδες, τους αγροίκους, τους πράκτορες , τους ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ!
  Έχεις εγγόνια; Τα αγαπάς ; Τα σκέπτεσαι; Διώξε τα καθάρματα τις νύχτας , τους Χρυσαλήτες, από την πόρτα σου.

  Φτύστε στα μούτρα τους πληρωμένους δολοφόνους της Πατρίδας μας και...
  των παιδιών μας.
  Διψούν για αίμα, θα τους δώσεις το αίμα των παιδιών σου;
  Κοίταξε τα αγρίμια που μπήκαν στην βουλή. ...ΣΚΕΤΟΙ ΛΥΚΟΙ!
  Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Τι μπορεί να σουν προσφέρουν μια εγκληματική ομάδα από άτομα της νύχτας και των αναμορφωτηρίων;

  Θέλεις τα παιδιά σου στη φυλακή; Θέλεις τα παιδιά σου εμπόρους ναρκωτικών; Θέλεις τα παιδιά σου ανώμαλους, ψυχοπαθείς, νταβατζήδες και προδότες;
  Μυαλομένε Έλληνα. Διώξε τα φίδια από την πόρτα σου. Ψάχνουν για ΑΙΜΑ!
  Μόνο με αγάπη για τα αδέλφια μας θα σώσουμε την πατρίδα μας. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συνταξιούχο σε κόβω με Αλτσχάιμερ!
   Πάρε τα χαπάκια σου και άσε αυτούς που καταλαβαίνουν να κάνουν αυτό που θέλουν!

   "Προοδευτικέ" δημοκράτη, τρομολάγνε! ΔΕΝ περνούν αυτά!

   Εσύ και οι όμοιοι σου είστε οι μπαμπούλες!

   Διαγραφή
  2. Δεν καταγράφονται οι επεμβάσεις της αστυνομίας ;΄Η, μήπως δεν..συμβαίνουν;
   Όλα τα ανθρώπινα θύματα, των γυναικών που έρχονται να «βρούνε» την τύχη τους Ελλάδα, από εκεί «τακτοποιούνται"! Εκεί οι έμποροι λευκής σάρκας και ναρκωτικών κάνουν «ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» !
   Η χρυσή αυλή...που είναι; Έξω ΄η, μέσα από τα σύνορα; Δεν άκουσε..τίποτε"; Κι όμως όλα τα μπουρδέλα λειτουργούν χωρίς ΑΔΕΙΕΣ! ……
   Υπάρχουν «προστάτες» της νύχτας που ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ του νόμου και της..Χρυσής αυλής της υπερδύναμης των αεριτζήδων; Μήπως δόξα τιμή ΧΡΥΣΟΙ Ναζί;
   Γι αυτό υπάρχει μεγάλη ανεργία την… ημέρα;
   Κι όμως τόσα χρήματα στοιχίζει η «επιστράτευση» του..Ορφανοτροφείου !
   ΜΗΠΩΣ ; «μπάτσοι και ναζί δουλεύουνε μαζί» που γράφουν τα πανό;

   Διαγραφή
 24. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΗΝΑ? ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και ο καθε ελληνας αυτη την αποψη και απορια εχει

   Διαγραφή
 25. Καλα.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ!
  ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!!!!!
  ΟΙ ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ????
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ?????
  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΡΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
   ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.
   Μηχαλώπετρας Παναγιώτις του κόστα
   Κάτικως δραπαιτσονίας περάμα.
   Θέλο δουλία γατή έχο γινέκα και δοίο πεδία να θρέψο. Το προή δεν μπωρό να σικοθώ κε έτση όλη με διόχνουν μετά μερηκές μέρες.

   Διαγραφή
 26. Ημε ψειφοφώρος της χρυσής αυλής και πηστέυο στο σατανά.
  Η γονοίς μου μου λένε να είμε καλώς και κάπηος θα βρεθύ να με παραλείψοι.
  Εγκητικι επηστωλι παρέχο.
  * "Η πατριοτες Ελλινες τοιμουν την γλώσσα τους ."
  * «Τα κώματα γαυγίζουν για μη χασουν το φαί τους (οικονόμα)»
  * «»Εγώ δεν εχω που την κεφαλην πλύνειν ! ! !»
  * «Ειμαστε πολοιτισμένοι !..
  * ..ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΜΕ ΑΠΩΔΥΜΟΣ................ .!!!!!!!!!!!!!!!
  ΝΙΚΟΛΑ ΠΡΩΧΟΡΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΕΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στους Έλληνες μία μοναδική παράσταση.
  OI XIMPATZHDES TOY >DIASTHMATOS… TH NYXTA!!!
  "ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ"….
  ============================ =
  Διαβάστε τι ανέβασαν στο site της Χρυσής Αυλής στη Νίκαια και αποθανατίστε το περιεχόμενο και την ορθογραφία των ανθρώπων που «επιμένουν» να μας ..σώσουν.
  Τα λόγια περιττεύουν:
  ===================
  * "Η πατριοτες Ελλινες τοιμουν την γλώσσα τους ."
  * «ΤΑ ΚΩΜΑΤΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΊ ΤΟΥΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΑ)»
  * «»ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΛΥΝΕΙΝ ! ! !»
  * «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙΤΙΣΜΕΝΟΙ»

  * «»Πρέπει οποσδιποτε η Χρηση Αυγη να κάνει μια λίστα, με ολλους οσους είναι από το μέρος τους.
  Για να έχει αποδεικτικά στοιχια αργότερα, γιαόοσους δεν σεβάστηκαν την ελληνική Δημοκρατία,
  ----------------------------------------
  * να τους κάνει πακέτο και να τους στείλει στα βρωμερά ανοιτα συχαμερα πλασματα, που διστοιχος λεγονται και ανθρωποι.»»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. * "Η πατριοτες Ελλινες τοιμουν την γλώσσα τους ."
   * «ΤΑ ΚΩΜΑΤΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΊ ΤΟΥΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΑ)»
   * «»ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΛΥΝΕΙΝ ! ! !»
   * «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙΤΙΣΜΕΝΟΙ»

   * «»Πρέπει οποσδιποτε η Χρηση Αυγη να κάνει μια λίστα, με ολλους οσους είναι από το μέρος τους.
   Για να έχει αποδεικτικά στοιχια αργότερα, γιαόοσους δεν σεβάστηκαν την ελληνική Δημοκρατία,
   ----------------------------------------
   * να τους κάνει πακέτο και να τους στείλει στα βρωμερά ανοιτα συχαμερα πλασματα, που διστοιχος λεγονται και ανθρωποι.»»

   Διαγραφή
 28. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Το ξεσκέπασμα
  http://www.youtube.com/watch?v=1qhM3_axMCE

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:TO ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
  http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. 12.10,12.48,12.40.,Καταλαβαίνω τον πόνο σου,να ξεσπάς στην αναστημένη Χ.Α.,επειδή πεθαίνει η αριστερά,αλλά δεν φταίμε εμείς οι Εθνικιστές,αν ξεσκεπάστηκαν τα ψέμματά σας και ο λαός ξαναβρήκε την ταυτότητά του και δεν σας φοβάται πλέον να λέει,ότι είναι υπερήφανοι ΕΛΛΗΝΕΣ.Αριστερή τρομοκρατία τέλος.Μόνοι σας βάλατε την ταφόπλακα στην προδοτική Αριστερά.Ζητώ ταπεινά συγγνώμη,γιά τυχόν λάθη μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ego ime pakistani. irta sto elada horis harti kai tora eho giatro kai dulia.den kano foro ke ine kati siritza pu agapane ke dosi lefta.afti agapane emena ke aresi antres gia sex. ine ke kaki apo krisi abgi pu barane ke theli dioxei emena pakistan.ego omos den fegi edo kala ke jamba ola.ke ama klebi ke erthi astinomiko kani tilefono to proedro ke bkeni ekxo pali.ego den pinai ke agapo elada ohi krisi abki ke fonaksi filo mu apo pakistan na erti edo fai ke ama teli elinas figi apo do
  Allahu Akbar
  Allahu Akbar
  Allahu Akbar

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΑΤΖΙΣΤΗΣ ΕΓΙΝΑ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ.
  ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΦΕΡΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ.
  ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΩΣΑΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ.
  ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ.
  ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΗΝ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ.
  ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑ ΕΓΩ.
  ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΛΕΦΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΟΥΤΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑ.
  ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΓΗ ΑΥΓΗ, ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ 500000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 1.000,000 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. οταν λες εσεις ποιους εννοεις?

   Διαγραφή
 32. ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
  ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!

  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. na pane na gamithoune afti oloi apo tin xrisi augi
  afto to pseftokoma na paei na xathi oust apo edo
  bastarda tsoglania tis kinonias

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. AYTOI POY MAS KYBERNOYN EINAI XEIROTEROI APO THN XRYSH AYGH EINAI XOYNTA KAI FOBOYNTAI GIATI TOYS XALAEI TO MAGAZI POY TO EIXAN MONOPOLEIO

  ΑπάντησηΔιαγραφή