Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;»

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπουργός Aμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος πρόκειται σύντομα να εκδώσει βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Μαθαίνω ότι ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;» και όσοι το έχουν διαβάσει λένε ότι .....
ουσιαστικά πρόκειται για την ελληνική απάντηση στο «Στρατηγικό βάθος» του κ. Αχμέτ Νταβούτογλου. Προεξοφλώ ότι το βιβλίο θα έχει ιδιαίτερη απήχηση στην πατριωτική πτέρυγα όλων των παρατάξεων, αφού ο στρατηγός Φράγκος θεωρείται από πολλούς ως μια από τις ελάχιστες προσωπικότητες που εκφράζουν την πατριωτική αντίληψη για την Ελλάδα με σοβαρότητα, νηφαλιότητα και επιχειρήματα.


http://dailynews24.gr/

23 σχόλια :

 1. Ωστόσο, στις περισσότερες χώρες υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις στο θέμα των ταυτοτήτων. Στη Βρετανία οι ηλεκτρονικές ταυτότητες καταστράφηκαν κατά χιλιάδες, αφότου είχε ήδη ξεκινήσει η έκδοσή τους από τις αρχές, αφού κρίθηκαν ασύμβατες με την νομοθεσία περί προστασίας της ιδιωτικότητας και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (άρθρο 8).
  Η επιτροπή της βρετανικής βουλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα απεφάνθει ότι ο κίνδυνος από την παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών είναι μεγαλύτερος από τα ωφέλη των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.
  Η Δανία αρνήθηκε εξαρχής να επικυρώσει τον εν λόγω κανονισμό της Σένγκεν για τα έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα (τα οποία είναι οι εν λόγω ταυτότητες και τα διαβατήρια με μικροτσιπ). Την ίδια απόφαση πήραν και η Ιρλανδία, η Νορβηγία και η Ισλανδία, αρνούμενες να ενσωματώσουν τον σχετικο κανονισμό στο εθνικό τους δίκαιο και να εκδόσουν ηλεκτρονικές ταυτότητες (βλ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΚ) αριθ. 2252/2004 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 13ης Δεκεμβρίου 2004).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!ΠΑΡΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ...ΓΟΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ...ΓΙΝΕ Η Ρ Ω Α Σ !!!!ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ!!!ΑΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ!!!ΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!

   Διαγραφή
 2. Εμείς θεωρούμε, ότι η αρχή της δημοκρατίας μας είναι ότι οι πολίτες αποφασίζουν για τα κοινά και τα θέματα που τους αφορούν, και κατά συνέπεια το όλο θέμα πρέπει να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Διότι ανακύπτουν σοβαρότατα ζητήματα παραβίασης της ιδιωτικότητας και της ελευθερίας των πολιτών, καθώς επίσης τίθενται θέματα διαφάνειας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θρησκευτικών πεποιθήσεων του Ελληνορθόδοξου λαού μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γερά ρε ΠΑΟΚ!
  (Α! ο αρχηγός είναι ΠΑόκι...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι σχέση έχουν με το άρθρο έχουν τα δύο πρώτα σχόλια;;;
  Ο ΦΦ είναι πράγματι εθνική παρακαταθήκη και τον υπολογίζουν σοβαρά οι Τούρκοι, διότι τους γνωρίζει και αυτός πολύ καλλίτερα από τον καθένα.
  Ελπίζουμε με το βιβλίο αυτό να το απουδείξει σε όλους.
  Ευχομαι καλή επιτυχία και καλό διάβασμα από τους άσχετους της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.
  Δημήτρης ΜΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ Η ΘΑ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣΗ Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ.
  ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΥΡΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εισαι μεγαλοσ μαλακς...................ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΟ..... ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΡΑΔΑ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. παλιοκουμουνι

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ !

   Διαγραφή
 6. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ 17 Σεπτεμβρίου 2012 9:44 μ.μ.ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ;
  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΩ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΡΒΧΠ;
  ΜΑΛΑΚΑ..Ε ΜΑΛΑΚΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ειναι απο τους λιγους σοβαρους ηγετες ο Φ.φραγκουλης που διαθετουμε και φυλακας αγγελος της πατριδος μας...Ευτυχως σε αυτους τους δυσκολους καιρους τον εχουμε εδω και νιωθουμε σιγουρια και ασφαλεια...Στρατηγε μαζι σου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Απαντήσεις
  1. Καλός πατριώτης, μόνο που η κόρη του έκανε τις περίφημες εκπομπές στη ΝΕΤ υπέρ των λαθροεισβολέων για λίγα ευρά (250.000ευρώ /έτος)!!!!

   Διαγραφή
 9. ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΙ 17 Σεπτεμβρίου 2012 10:01 μ.μ.ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΣΚΑΤΑ;
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΑΤΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΟ ΡΑΔΙΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΟΥ.
  ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Στις μέρες μας συνέβη κάτι τραγικό. Κατάφεραν οι σκοτεινές δυνάμεις να περάσουν το προαιώνιο σχέδιό τους χωρίς εμείς να το καταλάβουμε. Πέρασαν την κωδικοποίηση, την αριθμο-ποίηση του ανθρώπου με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, ΑΜΚΑ, που αποτελεί τον προθάλαμο του σφραγίσματος στο σώμα. Διότι ο αριθμός αυτός δεν είναι όπως οι άλλοι. Δεν είναι όπως ο Α.Φ.Μ. ή της αστυνομικής ταυτότητας.  Εκείνοι είναι αριθμοί εγγράφου, ενώ ο ΑΜΚΑείναι αριθμός του ιδίου του ανθρώπου. «...αριθμός γάρ ανθρώπου εστί». (Αποκ. κεφ.13, εδ.18). Και η απόδειξη τούτου βρίσκεται στον ίδιο τον αριθμό, διότι τα πρώτα 6 ψηφία του είναι η ημερομηνία γεννήσεως του κατόχου!

  Παρατηρείστε το στην κάρτα σας ή στον κωδικό ΑΜΚΑ που φέρει το βιβλιάριο υγείας σας στο αυτοκόλλητο της ετησίας θεωρήσεώς του. Και οι αστρολόγοι ζητούν την ημερομηνία γεννήσεως. Δεν πρόκειται λοιπόν εδώ για έναν ακόμη αριθμό, αλλά για Τον αριθμό! Και τώρα που κωδικοποιήθηκε ο πληθυσμός, η επόμενη φάση του σχεδίου είναι ο μοναδικός και ισόβιος αυτός αριθμός να έλθει και στο σώμα, εφόσον οι κάρτες χάνονται ή καταστρέφονται. Το ίδιο θα ισχύσει και για την αναμενόμενη «κάρτα του πολίτη» η οποία θα σας χαρακτηρίζει με έναν και μοναδικό αριθμό παγκοσμίως, όπου χωρίς αυτόν δεν θα υπάρχετε στον ηλεκτρονικό κόσμο,«ώστε μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μή ο έχων τον αριθμόν...»!
  Ο νόμος που καθιστά τον ΑΜΚΑ υποχρεωτικό είναι ο 3655, άρθρο 153 που πέρασε έτσι δικτατορικά, και παρακαλώ, προσέξτε την διατύπωση αυτού του άρθρου:

  1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ο οποίος καθιερώθηκε με το άρθρο 64 του ν. 2084/1992 που συμπληρώθηκε με την παρ. 8 του ... από 1.6.2009 καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της χώρας.

  2. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ο υ δ ε ί ς δ ύ ν α τ α ι να απασχοληθεί ως μισθωτός ή αυτοαπα-σχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές... και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα ε ά ν δ ε ν δ ι α θ έ τ ε ι Α Μ Κ Α, (!) ο οποίος αναγράφεται υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά εφ’ όλων των ως άνω αντιστοίχων παραστατικών.»

  Τι σας θυμίζει η διατύπωση «...ουδείς δύναται να... εάν δεν έχει τον αριθμό...»; Και γιατί ένας νόμος που εκδόθηκε σήμερα το 2008 γράφεται στην καθαρεύουσα, (ουδείς δύναται...) όταν όλοι οι άλλοι νόμοι που γράφονται εδώ και δεκαετίες είναι στη δημοτική; Όλα τα υπόλοιπα άρθρα του ιδίου νόμου είναι στη δημοτική. Γιατί α υ τ ό το συγκεκριμένο 153 άρθρο είναι στην καθαρεύουσα και που θυμίζει... Αποκάλυψη, κεφ.13;

  Σ φ ρ α γ ι ζ ό μ α σ τ ε ! Το καταλαβαίνετε, ναι ή όχι;

  Κ α ι γ ό μ α σ τ ε ! Το αισθάνεσθε, ναι ή όχι;

  Χ α ν ό μ α σ τ ε ! Το βλέπετε, ναι ή όχι;

  Λίγο ακόμα και δ ι α γ ρ α φ ό μ α σ τ ε !
  Το πιστεύετε, ναι ή όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Διαγραφόμαστε από το βιβλίο της ζωής του Αρνίου και γραφόμαστε κυριολεκτικά στα κατάστιχα του διαβόλου! Διότι θα έχουμε αντί όνομα, αριθμό, όπως και οι δαίμονες στην θεραπεία του δαιμο-νισμένου των Γαδαρηνών (Μάρκος κεφ.5, εδ.9) που όταν ο Χριστός ρωτάει «ποιο είναι το όνομά σου;», το δαιμόνιο απαντάει «λεγεών, ότι πολλοί εσμέν». Η Ρωμαϊκή λεγεώνα αποτελείτο από 6.000 άνδρες οι οποίοι διοικούντο από 6 χιλίαρχους, 60 εκατόνταρχους και 600 δέκαρχους. Οι 6.000 άνδρες διοικούντο από... 666 αξιωματούχους που δεν συμπεριλαμβάνονταν στην δύναμη των στρατιωτών.

  Μα και στα barcode ο αριθμός του είδους πλαισιώνεται από τις μπάρες ασφαλείας 666 που δεν συμπεριλαμβάνονται στον κωδικό του είδους! Τι ομοιότητα...Το όνομα που αποτελεί συνδυασμό γραμμάτων σήμερα το ανταλάσσουμε με ένα άλλο πουσυνίσταται από συνδυασμό ψηφίων. Το κράτος με αυτό θα μας αναγνωρίζει πλέον.

  Άρα αποτελεί «όνομα» στη γλώσσα των αφηρημένων αριθμών. Και είναι και σε ψηφιακή μορφή. «...ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου»! Ψηφιακή εποχή βλέπετε... Και από τότε που η Ιερά Σύνοδος της Εκκλη-σίας της Ελλάδος (24-10-2009) *(Συμπηρωματικά από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ .....και συνόδων του πατρίου ) ανακοίνωσε ότι ο ΑΜΚΑ δεν είναι κάτι κακό, επήλθε η κατάρ-ρευση της οικονομίας και των ασφαλιστικών ταμείων! Ήλθε η φτώχεια και η ανασφάλεια. Τώρα που διαπράξαμε σαν λαός αυτό το ατόπημα, δίκαια θα έλθει και ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, και όχι μόνον αυτός... Τώρα τι λέτε; Ζούμε ή όχι στην έσχατη γενεά;

  Εσείς, τι λέτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ψύχωση έχετε πάθει με αυτό το 666 και το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε να τρομοκρατήσετε τον κόσμο.το πράγμα είναι εντελώς άλλο από αυτό που πιστεύετε.την εποχή της προσπάθειας οργάνωσης της εκκλησίας οσυγγραφέας της αποκαλυψης γύρο στο90 με 100 μετα τον Χριστό και ενώ ενοιωθε το τέλος του θέλοντα να προστατέψει την νεοσύστατη εκκλησία προσπάθησε να εντοπίσει και να καταγράψει στο βιβλίο του τους κινδύνους για την εκκλησία ,ή αν θ´έλεις τους εχρούς της και τους απαριθμεί παρουσιαζοντάς τους σαν αγρια θηρία απροσδιορίτου μορφής για κατατρομοκράτησηπρωτος εχρός το ρωμαἰκό κράτος με το θεοποιημένο αυτοκράτορά του και πάει συνέχεια ένας όπως άλλος και ποιο φοβερός ηταν οι αιρετικοί και από αυτούς οι λεγόμενοι Γνωστικοί που επειδή είχαν νομικές γνωσεις αξίων αυτοί να ερμηνευουν την διδασκαλία του Χριστού τότε η υπό παρανομια εκκλησά χρησιμοποιούσε διάφορα σύμβολα όπως ψάρι κλπκαι οι γνωστικοί είχαν το δικό τους σύμβολο που ηταν το πρώτο και το τελευτίο γράμμα της λέξεως ΧΡΙΣΤΟC δηλαδή ΧC.οι άλλοι όμως για να τους τσιγκλίσουν έβαλαν ανάμεσα στα δύο γράμματα το συμβολο του φιδιού δηλαδή αυτό ξ και έγινε νέο σύμβολο το εξής;Χξς όπως ειναι και στο βιβλίο τηα αποκάληψης και με τον ελληνικό τρόπο αρίθμησης γίνεται αυτό 666 οπερ και σημαίνει οι αιρετικοί Γνωστικοί εκείνης της εποχής Χ=600 ξ=60 και ς=6 γκέκε !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ασε ρε γνωστικε σε πηραμε γραμμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.
  ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ΄ΕΛΛΆΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
  Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΟΙΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ, ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΕΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΟΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΚΑΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
  ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ .
  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ;
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΜΟΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !
  ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ !
  ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστός. Επίσης, αν διαβάσετε Ιστορία, θα δείτε ότι εκπαιδευτές του στρατού του Κεμάλ (των Τσέτηδων των οποίων έταξε εδάφη ο Κεμάλ αν εξαφάνιζαν το Ελληνικό στοιχείο από τη μικρά Ασία, και ήταν Κούρδοι, οι οποίοι αφού κατέσφαξαν όλους τους Έλληνες τους αποδεκάτισε μετά ο Κεμάλ) ήταν Γερμανοί αξιωματικοί, οι οποίοι τον συμβούλευσαν αντί για εκτοπισμούς στα ενδότερα της Τουρκίας και αξισλαμισμμό -πράγμα που ήταν αδύνατο- να αφανίσει το Ελληνικό στοιχείο γιατί θα το βρει μπροστά του.

   Διαγραφή
 15. Εμείς πιστεύουμε το έξης: Όταν λήξει η ηλεκτρονική ταυτότητα μετά από χρόνια, είτε πολλά είτε λίγα, δεν έχει σημασία, θα αναγκάσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα μας εμφυτεύσουν κάτω απ' το δέρμα τσιπ R.F.ID., όταν κάποια στιγμή καταργήσουν τις Ηλεκτρονικές Νέες Ταυτότητες.
  Γι' αυτό το όπλο μας είναι να την ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ την Ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα, διότι μας καλύπτει το Άρθρο 9Α του Ελληνικού Συντάγματος, έχουμε ήδη τις απλές μπλε ταυτότητες και θα παραμείνουμε μ' αυτές! Διότι εμείς ως Έλληνες δεν είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ότι μας λέει η Δικτατορική Ευρωπαϊκή Ένωση του Κανονισμού και δεν την αναγνωρίζουμε, εμείς έχουμε το Ελληνικό μας Σύνταγμα και έχουμε Δημοκρατία, κι είμαστε υποχρεωμένοι να το ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ υπέρ μας του άρθρου αυτού. (Άρθρο 9Α).
  Γιατί πρέπει να είμαστε και εμείς υποχρεωμένοι, για κάτι που το κάνουν και το θέλουν οι άλλοι απ' την Νέα Τάξη Πραγμάτων;; Δεν θα τους κάνουμε το χατήρι, χαλάμε τα σχέδια τους και να κρατήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας! Δύναμή μας είναι η ΑΡΝΗΣΗ και το ΑΡΘΡΟ 9Α! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. “Και ποιεί πάντας τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και ίνα μή τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ή μή ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού»

  ΑπάντησηΔιαγραφή