Ούτε αντιρατσιστικές ,ούτε φεμινιστικές καλομπουκωμενες οργανώσεις ,αντιδρούν!

 Αν ενταχθεις στην Χρυση Αυγη,η’ σε μια Ναζιστικη ομαδα,τοτε και εγκλημα εσυ ο ιδιος να μην κανεις,μονο που ανικεις σε τετοιες ομαδες που προβαλουν τον σοβινισμο,ρατσισμο,βια…ως σημαια τους,τοτε εισαι και εσυ ενας εγκληματιας και ως ετσι αντιμετωπιζεσαι!

Πχ ο Ρουπακιας εκανε τον φονο,επειδη ομως δηλωνε Χρυσαυγιτης,ο φονος χρεωθηκε σε ολη την ομαδα!

Καποιοι Χρυσαυγιτες εδειραν τους Αλγερινους στο Πειραια,ομως ο ξυλοδαρμος χρεωθηκε σε ολη την ηγετικη ομαδα του Πειραια!

Καλος η’ κακος αυτο εγινε!

Οι μουσουλμανοι απ την αλλη πλευρα,που θελουν να μας τους μπολιασουν και μας τους βαζουν μεσα στα σχολεια,που τους φτιαχνουν τζαμια να προσευχοντε…στο Κορανι τους,το ιερο τους βιβλιο,μιλουν για απιστους που αν τους σφαξεις πας στον παραδεισο,προτρεπουν σε βια στο κορανι,η γυναικα ειναι ενα αντικειμενο γιαυτους….και βλεπουμε οτι δεν γινεται τιποτα!

Ουτε αντιρατσιστικες,ουτε φεμινιστικες καλομπουκωμενες οργανωσεις,αντιδρουν!

Αυτα διδασκοντε σε τζαμια εντος Ελλαδος!

Κανενας δεν επεμβαινει!

Και σιγουρα,σε καποια μελλοντικη δολοφονια που θα εχει “αρωμα” μουσουλμανικου Τζιχαντ,δεν θα χρεωθει στην ηγετικη τους ομαδας εντος της Ελλαδος,αλλα θα θεωρηθει μεμονομενο περιστατικο!!

Δυο μετρα και δυο σταθμα!!

Διαβασα καπου τελευταια ενα παρα πολυ ωραιο ρητο,ΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ,ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!

Γ.Ν

loading...