ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΤΣΗΔΕΣ!!

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΟΧΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΟΧΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ!!!

Γράφει η Anna Art

Μας κατηγόρησαν ψεκασμένους!Απάντηση: Εσείς οι αψέκαστοι έχετε εφεύρει ειδικά μέτρα προστασίας ώστε να μην σας πιάνουν οι

καθημερινοί ψεκασμοί;

Μας είπατε συνομωσιολόγους:

Τις συνομωσίες από ότι γνωρίζω τις στήνετε εσείς σε κάτι συναντήσεις που έχετε όπως στο Νταβός, Ρίο υπογράφοντας κάποιες ατζέντες για εμάς χωρίς εμάς, δήθεν για το καλό μας!

Και φυσικά αυτοί που ερευνούν και μαθαίνουν τις συνομωσιολογικές σας πράξεις και πού ανακαλύπτουν τα ύπουλα και σ@τ@νικά σχέδια σας αποκαλύπτοντας τα στους άλλους θεωρούνται απο εσάς συνωμοσιολόγοι!

Μας είπατε αρνητές!!

Απάντηση: Σας πληροφορώ ότι παρόλο που έχετε σπουδάσει στο Χάρβαρντ δεν έχετε μάθει να ερμηνεύετε σωστά οιανδήποτε πράξη που αφορά νοήμονες ανθρώπους που ερευνούν σχολαστικά οτιδήποτε τους σερβίρουν ΜΜΕ πληρωμένοι υποτελείς επιστήμονες επιστρατευμένοι απο το σύστημα διαπλοκής, που είναι τόσο διαπλεκόμενο όπως ένα χταπόδι, η μάλλον δεν χρησιμοποιείτε την κατάλληλη ορολογία η λέξεις που αφορούν αυτήν την μερίδα ανθρώπων!

Αρνητής δεν ονομάζεται ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πιστεύει εξαγγελίες και διατάγματα μίας κυβέρνησης που απέδειξε με πράξεις ότι μόνο για το καλό και για την υγεία του λαού που τον ψήφισε δεν νοιάζεται και αυτά που εξαγγέλει και διατάσσει αντιτίθενται στους νόμους του Συντάγματος!

Και έχω άπειρα να σας πώ πάνω σε αυτό!

Όταν ο λαός σας δίνει ψήφο για να τον αντιπροσωπεύσετε σας τον δίνει για να ενεργήσετε για το δικό του συμφέρον και για το συμφέρον της πατρίδας του!

Αποδείξτε μου, ότι έχετε ενεργήσει για το καλό της πατρίδας και του λαού!

Να ξεκινήσουμε απο πού; Απο την αθρόα εισροή των λαθραία εισερχόμενων από όλη την Αφρασία,που τους φτιάξατε πολυτελείς δομές με όλα τα απαραίτητα κομφόρ διαβίωσης, η τους εγκαταστήσατε σε διαμερίσματα, ξενοδοχεία, με αυξημένα επιδόματα που τους πληρώνετε, ενώ τα εισπράττετε για λογαριασμό τους απο τον πτωχευμένο Ελληνα που εσείς οδηγήσατε και καταστήσατε άστεγους άπειρους Ελληνες ένεκα του ότι με διαπλοκή τους πήρατε τα σπίτια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

    

loading...