Βίντεο – Ντοκουμέντο! Η στιγμή της επίθεσης στο Λαγανά! Σκληρές εικόνες

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Ο καβγάς έγινε η αιτία να τραυματιστεί σοβαρότατα ο Βρετανός τουρίστας, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος είχε πάει στη Ζάκυνθο για έναν γάμο.

Το βίντεο του καβγά, το οποίο τράβηξε ένας περαστικός στο Λαγανά, βοήθησε τους αστυνομικούς να βρουν και τους φερόμενους ως δράστες, λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Σκληρές εικόνες
Στο βίντεο που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, φαίνεται ο 35χρονος Βρετανός να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση, έχοντας αμυντική και όχι επιθετική στάση. Οι δύο συμπατριώτες του όμως, ηλικίας 22 και 25 ετών αρχίζουν να τον χτυπούν μπροστά στα μάτια περαστικών στον Λαγανά Ζακύνθου.

Αρχικά, ο νεαρός που βρίσκεται πίσω από το θύμα, το χτυπά στο κεφάλι και το σπρώχνει. Ο δεύτερος του ρίχνει μία γροθιά στο πρόσωπο. Ο 35χρονος πέφτει στο πεζοδρόμιο χτυπώντας το κεφάλι του και χάνοντας τις αισθήσεις του. Οι δράστες τρέχουν για να εξαφανιστούν…
Σύμφωνα με το OPEN, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, υποστήριξαν ότι ήταν μεθυσμένοι.

Όσο για τον 35χρονο πατέρα, νοσηλεύεται μετά τον καβγά, στη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου. Έχει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικές βλάβης κατά συναυτουργία.

Πηγή: OPEN

loading...