ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ!





 Της Λέττας Καλαμαρά *

Είναι απίστευτη και προκλητική η αδιαφορία του Υπουργού Υγείας Κικίλια και όλων των ανεύθυνων εξουσιαστών για τους συμπολίτες μας που καθημερινά πεθαίνουν και διασωληνώνονται. Σε καμία δήλωσή τους δεν αναφέρονται σε αυτούς και σε μέτρα προστασίας τους. Δυστυχώς αυτό αποδεικνύει και την υποκρισία τους στην αντιμετώπιση του COVID-19  και την εργαλειοποίησή του για άλλους σκοπούς.

Ενώ καθημερινά πεθαίνουν και διασωληνώνονται συνάνθρωποι μας άνω των 70 και/ή με υποκείμενα νοσήματα, κατά βάση ανεμβολίαστοι, ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και πάλι μόνο σε υποχρεωτικούς αντισυνταγματικούς εμβολιασμούς παρά τη θέληση του για το υγειονομικό προσωπικό που τους περιποιείται και όχι μέτρα για τους ίδιους τους ευάλωτους ασθενείς.

Μία κρατική μέριμνα για τους ευάλωτους είναι δεδομένο ότι θα μείωνε τις απώλειες και θα ανακούφιζε το ΕΣΥ αλλά προφανώς το καθεστώς Μητσοτάκη έχει άλλες προτεραιότητες όπως ο διχασμός της κοινωνίας, η διάσπαση του κοινωνικού ιστού, ο έλεγχος του Στρατού, ο εμβολιασμός των παιδιών και η διάλυση της εθνικής οικονομίας για πιο εύκολο ακόμα εθνικό ξεπούλημα και/ή παράδοση.

Ντροπή, άμεσα μέτρα εμβολιασμού για τους συνανθρώπους μας άνω των 70 και/ή με υποκείμενα νοσήματα που απειλούνται από το COVID-19 και κανένας υποχρεωτικός εμβολιασμός με ανήθικο εξαναγκασμό.

loading...