Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Κοντά στην έξοδο η Διαμαντοπούλου

Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Πέτρο Ευθυμίου, ακόμη ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είχε ...
στηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου, φαίνεται να περνάει στην απέναντι όχθη. Και, σύμφωνα με τις σχετικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, να βρίσκεται… στην πόρτα της εξόδου από το ΠΑΣΟΚ, μετά τις χθεσινές εξελίξεις με τον σχηματισμό της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά. Η Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται να θεωρεί “αιτία πολέμου” την υπουργοποίηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θόδωρου Παπαθεοδώρου, σε θέση υφυπουργού Παιδείας, καθώς πρόκειται για τον παράγοντα της ακαδημαϊκής κοινότητας που ύψωσε το… λάβαρο της αντίστασης κατά του νόμου-πλαισίου για τα ΑΕΙ, τον οποίο προώθησε επί θητείας της στο υπουργείο Παιδείας. Μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της κυβέρνησης Σαμαρά, και την υπουργοποίηση του κ. Παπαθεοδώρου, η Άννα Διαμαντοπούλου επικοινώνησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ με το στενό επιτελείο των συνεργατών του Ευάγγελου Βενιζέλου, στους οποίους εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της, και τη δυσφορία της. Το μέτωπο που άνοιξε με την Άννα Διαμαντοπούλου, έρχεται να προστεθεί σε εκείνο που παραμένει ανοικτό με το δίδυμο Λοβέρδου-Χρυσοχοϊδη, μετά την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να μην χρησιμοποιηθούν πολιτικά και προβεβλημένα στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, στην κυβέρνηση Σαμαρά.

44 σχόλια :

 1. Απαντήσεις
  1. Λούλης σε Σαμαρά: Θα είστε σύντομη παρένθεση, εσύ και οι παρακμιακοί εταίροι σου

   Νέο χτύπημα στον Αντώνη Σαμαρά από τον -πρώην συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή και επικοινωνιολόγο της Νέας Δημοκρατίας- Γιάννη Λούλη αποτελεί το σημερινό του άρθρο στο οποίο προβλέπει ότι η εύθραυστη συμμαχία τριών κατεστημένων και σε κατάσταση παρακμής κομμάτων δεν γεννά προσδοκίες. Χαρακτηρίζει «πύρρειο νίκη της Ν.Δ.» το εκλογικό αποτέλεσμα και διαβλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει από τη φθορά αυτής της κυβέρνησης.
   «Αν σχηματιστεί κυβέρνηση μεταξύ των δυο «κατεστημένων» και σε κατάσταση παρακμής κομμάτων, το σχήμα αυτό θα πατά σε de facto εύθραυστα θεμέλια. Άρα, η συνοχή και διάρκεια μιας παρόμοιας κυβέρνησης θα είναι πεπερασμένη. Κινδυνεύει να αποδειχτεί μια σύντομη παρένθεση» γράφει στην εφημερίδα «Ημερησία» ο κ. Λούλης και αφού αποκαλεί «πύρρειο» τη νίκη της ΝΔ αφού βασίστηκε μόνο στο φόβο, συμπληρώνει:
   «Η Ν.Δ. θα κριθεί κυβερνητικά, δηλαδή διαχειριστικά, με βάση τα εξής δεδομένα: (α) το κάτω του μετρίου πολιτικό προσωπικό της, (β) τις δυσκολότατες συγκυρίες που καλείται να διαχειριστεί, (γ) τη μη δημοφιλή ηγεσία της που δε γεννά εμπιστοσύνη, ούτε άλλωστε εμπνέει και (δ) την ανύπαρκτη περίοδο χάριτος που θα διαθέτει. Αρα η ρέουσα πραγματικότητα θα κάνει ακόμα πιο εύθραυστη την όποια εξ υπαρχής αδύναμη κυβερνητική εικόνα».
   Ο κ. Λούλης προβλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επωφεληθεί από τη φθορά της κυβέρνησης και θα ανατρέψει το κομματικό τοπίο.
   «Η όποια κυβέρνηση θα προκύψει με άξονα τη Ν.Δ., θα έχει απέναντι της μια ανερχόμενη και σκληρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα κινηθεί αμείλικτα. Επιπρόσθετα ο Τσίπρας, όση δυσπιστία και να προκαλεί, είναι ταυτόχρονα ο μόνος πολιτικός που εκφράζει κάτι «διαφορετικό» στο ρυτιδιασμένο πολιτικό τοπίο, αποτελώντας έτσι άμεση απειλή για τη ΝΔ. Αν ο Τσίπρας δεν κάνει το μεγάλο λάθος, θα επωφεληθεί από την αναπόφευκτη φθορά της κυβέρνησης, ανατρέποντας το σημερινό εύθραυστο κομματικό τοπίο».

   Διαγραφή
 2. "Σαν κλεμμένο ξωκλήσι
  έτσι μ'έχεις αφήσει
  και μου πήρες σταυρούς και μαλάματα
  κοίτα κάτι πράματα...."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΄Η ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

  Αφιερωμένο σε κάθε ένα που νομίζει ότι είναι έξυπνος και ..Έλληνας!

  Ρε ..πανεξυπνοι και..περήφανοι κάτοικοι της Ελλάδας, ψηφίσατε όλους τους επίορκους λωτοφάγους του Καραμανλή και τους πολανιστές του Κομανέτση ;;
  Δηλαδή τους πολιτικούς που ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ τόσο για το χάλι της οικονομίας όσο και την ΑΠΟΚΡΥΨΗ του μεγέθους του κινδύνου, που ενώ το γνώριζαν σε πλήρες βάθος και λεπτομέρειες , εν τούτοις εσιώπησαν αιδημόνως;
  Δηλαδή τους πολιτικούς που ...αποφάσισαν ότι, δεν υπήρξε σκάνδαλο ομολόγων, σκάνδαλο Βατοπεδίου, Σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ και τόσα άλλα σκάνδαλα που σημαίνει ότι ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ από την τσέπη σας πολλά ΔΙΣ Ευρώ, εσείς ψηφίσατε ξανά να σας κυβερνήσουν;
  Δηλαδή τους πολιτικούς που «αποδέχτηκαν» να αθωωθούν από τον Σανιδά λόγω βλακείας;
  Δηλαδή τους πολιτικούς που ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι κατηγορούσατε πριν από τις εκλογές σαν Λαμόγια ; Τι μεσολάβησε και «πειστήκατε» ότι κάνατε …λάθος;
  Δηλαδή βρήκατε τα λεφτά σας «κρυμμένα» στο ..στρώμα σας, που τα είχε βάλει η..γιαγιά για να μη το μάθετε;
  Που είναι το φιλότιμό σας και η ..δίψα σας για ανεξάρτητη , ελεύθερη , και περήφανη πατρίδα;
  Που είναι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ του παρελθόντος και όλοι όσοι «συνέφαγαν » οργιάζοντας;
  Που είναι ο ΟΤΕ και ο «εθνικός» μας ..νταβατζής ;
  Πως ξαφνικά το βουλώσατε και ..ξεχάσατε και το όνομά σας;
  Που είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ της ΖΗΜΕΝΣ και το παγκόσμιο λαδωτήρι της…ανάπτυξης ;
  Που είναι οι έμποροι όπλων και οι έμποροι της ΕΘΝΙΚΗΣ …συνείδησης;
  Που είναι οι απογραφές , τα ομόλογα , τα Βατοπέδια , οι χιλιάδες παράνομες προσλήψεις;
  Που είναι οι παράνομες εξαγωγές του …μαύρου και… άσπρου χρήματος στο Εξωτερικό;
  Δεν σας νοιάζει να μάθουμε ποίοι μας ΓΑΜΟΥΣΑΝ τόσα χρόνια;
  Δεν ενδιαφέρεστε να μάθετε την αλήθεια;
  Δεν θέλετε να μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ για το έλλειμμα και πως φτάσαμε μέχρι εδώ;
  Απεκαλύφθη εγγράφως και επισήμως ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ άγγιζε το 15%. Γιατί το κρύψανε; Γιατί ματώσανε την Ελλάδα; Γιατί ανοίξανε νέους εμφύλιους; Γιατί διαλύσανε την οικονομία;
  Μα τόσο… πουτάνες !!!!! είσαστε; Πως βρεθήκατε στην Ελλάδα εσείς τα απομεινάρια της παγκόσμιας ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ και ..γυφτιάς;
  Αποφασίζετε με βάση το ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ" !!!ποιος είναι ο καλλίτερος Νταβατζή σας;

  Καλά βρε κουτοπόνηροι,νεοπλουτοι και μυαλοφυγόδικοι , τι θα πείτε στα παιδιά σας; Ότι ψηφίσατε για το...καλό τους;
  Τι θα πείτε για το ΗΘΙΚΟ υπόβαθρο της πολιτικής που επιλέξατε ΠΑΛΙ;
  Ότι είναι νόμιμο είναι και... ΗΘΙΚΟ;

  Δηλαδή να βολευτούμε εμείς και να πάνε να γαμηθούνε οι υπόλοιποι;
  Δηλαδή έχουν δίκιο οι Ευρωπαίοι και οι..Τούρκοι για όσα ειδεχθή σχόλια κάνουν εις βάρος μας;

  Είμαστε τόσο ..ολίγιστοι ή ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΑΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ?...

  Πριν ένα χρόνο τα "μεγαλοστελέχη" της παράταξης ξεκίνησαν μια έντονη πίεση στον τότε Πρωθυπουργό για να αναλάβει "πρωτοβουλίες". Τα μεγαλοστελέχη αυτά στηρίχτηκαν - χωρίς καν να τηρούνται τα προσχήματα - από συγκεκριμένα ΜΜΕ με πρώτο από όλα το ΜEGA.

  Η πίεση αυτή κορυφώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν το ένα μετά το άλλο, τα γνωστά μεγαλοστελέχη, κουνούσαν, με θράσος, το δάχτυλο και ζητούσαν την παραίτηση του Παπανδρέου. Η μια δήλωση διαδεχότανε την άλλη και τα ...δάκρυα που προκαλούσε η κοινωνική ευαισθησία των συγκεκριμένων στελεχών δεν είχαν τελειωμό.

  Δεν δίστασαν να λένε - σε προεκλογική περίοδο (Λοβέρδος) - ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίσουμε Σαμαρά, αν εκλεγεί πρώτο κόμμα η ΝΔ, (σε ποια χώρα του κόσμου ένα κόμμα λέει εκ των προτέρων τι θα πράξει), έτσι ώστε να αναρωτηθεί, λογικά, ο ψηφοφόρος, "αν είναι να ψηφίσω Σαμαρά μέσω του ΠΑΣΟΚ γιατί να μην ψηφίσω κατευθείαν τη ΝΔ ;". Αντί δηλαδή, να αυξήσει τα ποσοτά του, για να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο σχηματισμό κυβέρνησης, εκ των προτέρων δήλωνε ότι θα στήριζε ενα δεξιό σχηματισμό.

  Και τέλος, πολλά από τα μεγαλοστελέχη έβλεπαν τον εαυτό τους στην Κυβέρνηση Σαμαρά και έδιναν μάχες, με ότι αυτό σήμαινε για τον εκλογικό αγώνα, που διεξήγαγε το κόμμα τους, το ΠΑΣΟΚ. Είναι άλλη συζήτηση το εάν έπρεπε να συμμετέχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και άλλο ότι θα έπρεπε να συμμετέχουν τα συγκεκριμένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ !...

  Σημαίες έχω σηκώσει στη ζωή μου. Όχι πολλές και όχι αβασάνιστα. Σημαίες έχω σηκώσει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πάντα όμως τις ίδιες εδώ και δεκαετίες. Από τότε που καταλαβαίνω τον εαυτό μου.

  Παρακολουθώ από την επόμενη των εκλογών της 6ης Μαΐου συμπεριφορές, κείμενα, απόψεις. Βλέπω να εκτυλίσσεται για μια ακόμη φορά μπροστά στα μάτια μου η ίδια ιστορία. Η ξιπασιά, η αλαζονεία, η επιδειξιμανία του πολιτικά νεόπλουτου, η επίδειξη δύναμης να αναδύονται και να παραμορφώνουν πρόσωπα και ψυχές.

  Δεν υπάρχουν Πασόκοι γράφει κάποιος, εξαφανίστηκαν. Υπάρχουν ακόμα «ολίγοι αμετανόητοι Πασόκοι» διαπιστώνει κάποιος σε σχόλιο του επίσης στο facebook.

  Να σας πω λοιπόν τη δική μου αλήθεια για το αν υπάρχουν και πόσοι.

  Δεν ξέρω πόσοι άλλοι υπάρχουν, ξέρω όμως ότι υπάρχω εγώ.

  Είμαι εδώ και είμαι ΠΑΣΟΚ. Έχω όνομα, φίλους, εχθρούς, αποτυχίες και επιτεύγματα, έχω 64 χρόνια ζωής με χαρές, λύπες, όνειρα σακατεμένα και όνειρα ζωντανά.

  Είμαι εδώ και είμαι ΠΑΣΟΚ. Είμαι αυτός που ήμουν πριν τις τελευταίες εκλογές. Είμαι το ίδιο πρόσωπο το 2012 με αυτό που ήμουν το 2009, το 2007, το 2004, το 2000, το 1996, το 1993, το 1990, το 1989, το 1985, το 1981, το 1977, το 1974. Είμαι το ίδιο πρόσωπο στον ίδιο πολιτικό χώρο.

  Είμαι εδώ και είμαι ΠΑΣΟΚ γιατί ήταν και είναι επιλογή μου. Κανείς δεν με πίεσε, κανείς δεν μου έταξε, κανείς δεν με παρέσυρε. Είμαι εδώ που είμαι γιατί πίστεψα, το σκέφτηκα, το ζύγισα και το αποφάσισα. Όχι μία αλλά χιλιάδες φορές. Όχι πάντα εύκολα, όχι χωρίς αμφιβολίες και ερωτηματικά. Αλλά πάντα με ένα αίσθημα σιγουριάς και ελπίδας ότι το χθές δεν είναι παρόν και το μέλλον θα είναι καλλίτερο.
  Ναι απλός στρατιώτης μιας νέας Ελλάδας καλλίτερης από αυτή που έζησα, γεμάτη αγώνα και πίστη. Γεμάτη όραμα και προορισμό, για μια Ελλάδα περήφανη, που την σέβονται ,την εκτιμούν και την θαυμάζουν όχι μόνο για το παρελθόν της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Ευτυχώς στη ζωή
   που υπάρχεις κι εσύ..."(!!!)
   ΠαΣόΚε, τελευταίε!
   Για να διατηρηθεί το (σπάνιο) είδος, να μη χαθεί, μπας και ξαναδιαπρέψει στο μέλλον και μας... ξανασώσει (όπως πρόσφατα, με τον κουφιοκέφαλο εγκληματία ΓΑΠ). ΒΡΕ... ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩΩΩΩ!!!

   Διαγραφή
 6. ΣΑΜΑΡΑ
  ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
  ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
  Ο ΘΕΣΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΓΕΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ … ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;
   =========================
   Τελικά, εκμεταλλευόμενος τη διάλυση της ιστορικής παράταξης και τη συντριβή της στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009, ο Αντώνης Σαμαράς είχε το απύθμενο θράσος να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ!!! Και εδώ έγκειται το τεράστιο λάθος της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία όφειλε τότε να βάλει ΒΕΤΟ στην υποψηφιότητα του εν λόγω προδότη!
   Δυστυχώς όμως, μέσω μηχανορραφιών και συμφωνιών πίσω από την πλάτη, ο Σαμαράς εξελέγη πρόεδρος του κόμματος που ξεπούλησε το 1993!...

   Πώς μπόρεσαν άραγε να τον ψηφίσουν τόσοι πολλοί Νεοδημοκράτες ;
   Πόσο έχει πια προχωρήσει η σαπίλα στον λαό μας;
   Πώς είναι δυνατόν αυτοί που πετούσαν αυγά και βίδες στον Σαμαρά το 1993 να τον ψηφίσουν για αρχηγό της ΝΔ το 2009;
   Επαναλαμβάνουμε: πώς;… Είμαστε τόσο κομματόσκυλα; Μας φτύνουν και λέμε ευχαριστώ;

   Πάντως, ο Αντώνης Σαμαράς τα «κατάφερε» μια χαρά!
   Έχοντας δίπλα του μια κλίκα ψευτοσυμβούλων (πρόκειται για κακά και αλλοπρόσαλλα άτομα, που δεν έχουν θέση στον πολιτικό βίο της χώρας μας!) ακολούθησε μια πολιτική τόσο έξαλλη, τόσο παράλογη, ώστε διέσπασε ως αντιπολίτευση και μόλις μέσα σε δύο χρόνια τη ΝΔ δύο φορές!
   Έσπασε δηλ. κάθε ρεκόρ…
   Όσο για την αντιπολίτευση που έκανε επί δύο χρόνια;
   Θα γραφτεί με τα χειρότερα λόγια για τον τρόπο που την άσκησε ο Αντώνης Σαμαράς, αρκεί να υπενθυμίσουμε απλά και μόνο την απίστευτη στροφή-«κωλοτούμπα» που έκανε μέσα σε δευτερόλεπτα ως «νέα Κομανέτσι»!
   Από δήθεν «αντιμνημονιακός» μεταλλάχθηκε σε μνημονιακό,
   δείχνοντας έτσι παγκοσμίως αναξιοπιστία όχι μόνο για τον ίδιο τον εαυτό του (αυτό είναι δικό του πρόβλημα), αλλά και για την παράταξη και τη χώρα!...

   Έφτασε έτσι τη ΝΔ στο… 18% των ψήφων!!!
   Και όχι μόνο δεν παραιτήθηκε ΑΜΕΣΩΣ, ως όφειλε, την ίδια τη βραδιά των εκλογών, αλλά παριστάνει τώρα και αυτόν που θα επανενώσει τα θρύψαλα της ΝΔ!
   Το θράσος του είναι απίστευτο…
   Και αυτός μεν, τέτοιος είναι, τέτοια πράττει.
   Οι άλλοι όμως εκεί μέσα; Το ίδιο σάπιοι κι αυτοί;… Ας είναι λοιπόν.
   Σύντομα θα απολαύσουμε τη νέα συντριβή της «νέας» ΝΔ του «Κομανέτσι»,
   του Πάκη Παυλόπουλου,
   του Μιχελάκη,
   του Λυκουρέντζου,
   των «Χρύσανθων» κτλ.
   Ευχόμαστε λοιπόν εκ βάθους καρδίας σ’ αυτούς τους απίθανους τύπους:
   με το «καλό» και στο 10% και ύστερα… «στα σπίτια σας»!
   Όλοι μαζί,

   ο Αντώνης,
   ο Aβραμόπουλος,
   η Ντόρα,
   ο Παυλόπουλος,
   ο Ψυχάρης,
   ο Άρης,
   ο Ζαγορίτης,
   ο Γιακουμάτος,
   ο Ανδρεουλάκος,
   ο Ρεγκούζας,
   ο Συμπιλίδης,

   ο Αντώναρος,

   ο Φαήλος,

   ο Χρύσανθος,

   ο Μπατίστα,

   ο Tάσος Μητρόπουλος,

   ο Ανατολάκης,

   ο Κικίλιας,

   η Άρια η Αγάτσα,

   ο Θάνος ο Πλεύρης,

   ο Στέλιος ο Σταυρίδης,

   ο Τραγάκης,

   ο Βελόπουλος,

   ο πρωταθλητής των μεταγραφών Κιλτίδης,

   ο Ψωμιάδης,

   ο Άδωνις,

   ο Βορίδης,

   ο Παπαδόπουλος,

   ο Παττακός,

   ο Γλύξμπουργκ,

   η Άννα Μαρία,

   η Σοφία,

   ο Χουάν Κάρλος,

   ο Παπάγος,

   ο Χολαργός,

   ο Γρίβας,

   ο Ψαρρός,

   ο Σκόμπι,

   ο Μεϊμαράκης,
   =============
   ο Βουλγαράκης,

   η Βουλγαράκη – Πελέκη,

   ο Εφραίμ,

   ο Ρουσόπουλος,

   ο Καραμανλής,

   ο Ψυχάρης,

   ο Σπηλιωτόπουλος,

   ο Κακλαμάνης,

   ο Γιώργος ο Κύρτσος,

   ο Γιώργος ο Μύρτσος,

   η Νίκη Τζαβέλλα,

   ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης,

   ο Κώστας ο Μητσοτάκης,

   ο Κώστας ο Μπακογιάννης,

   η Ντόρα, τυχόν μέλη της οικογενείας Μητσοτάκη – Μπακογιάννη που ξεχνώ,

   αυτή η κεντροδεξιά ντριμ τιμ, αυτή η δύναμη ελπίδας, αυτή η ομάδα των ασυμβίβαστων ευρωπαϊστών και ανυποχώρητων πατριωτών μαζί.

   Διαγραφή
 7. Εσυ ο απο πανω να κοψεις τα εξστασι προκαλουν παραισθησεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Φωτόπουλος προς ΠΑΣΟΚ: «Διαγράψτε με, δεν σας ψήφισα»... τι να ψήφισε άραγε;;;

  ποιος φωτόπουλος!
  ΦΑΓΟΠΟΥΛΟ$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ...ΒΕΝΙΖΕΛΟ !!

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΛΑγΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


  γουστάρω τους .....ΑΦΡΟΥΣ σου
  απο το επιθανάτιο ρόγχο σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ο δικτατωρ βενιζελος//..κανει οτι θελει στο κομματιδιο τσεπης που λεγεται ΠΑΣΟΚ..αφου κατηργησε ολα τα οργανα ..μετετρεψε το κομμα σε προσωπικο..αρκειται στον ρολο του συμπληρωματος της ΝΔ,,ειναι δοσμενος ψυχη τε και σωματι στους κερδοσκοπους ,.παιζει με πολυ χρημα ανενοχλητος ..το παιζει σκιωδης ηγετης της ελλαδας ..με εργο παρακαλω ,,ΜΗΔΕΝΙΚΟ...Τι να πουμε αυτη ειναι η καταντια μας ..και που να αρχισει να βρυχαται απο δευτερα η τροικα..ολοι θα πανε απο το τρεμουλο που εχουν σε νοσοκομεια ..θα εχει πολυ γελιο η υποθεση ..αλλα αφου ο λαος ειναι κοντοφθαλμος και δεν βλεπει που θα μας οδηγησει η ατολμη κυβερνηση ΣΑΜΑΡΑ ..θα πληρωσει τωρα ακριβα τις επιλογες του ..και δεν υπαρχει πλεον ευκαιρια να εκφρασθει ο λαος ..αλλωστε τι να πει οταν οι μισοι ψηφιζουν εναντιον των αλλων μισων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Βαγγέλης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα βασηστικάν και τα δύο κόμματα εξουσίας για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές τις χορηγίες και τις μίζενς …

   Ο ταπεινός δωσίλογος, που θριαμβολογεί για τη "σωτηρία" μας.

   Ο Βενιζέλος είναι ο πρώτος που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης και της Ψευδοδημοκρατίας των Μιζαρισμένων των τελευταίων 38 ετών

   Αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Mεταπολίτευσης.

   Έλληνες πατριώτες κινδυνεύουμε πιο πολύ από τον Βενιζέλο και τους σχεδιασμούς του παρά από τους δανειστές μας!

   Διαγραφή
 13. Οποιος διαφωνεί
  ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
  έτσι και αλλιώς ΗΛΙΘΙΟΣ είναι
  αφού δεν καταλαβαίνει
  ότι δεν είναι υποχρεωμένος κανένας
  άνθρωπος στον Πλανήτη Γή
  να ΠΛΗΡΩΝΕΙ, κάποιους ελληναράδες, απολειφάδια του αισχρού ΠΑΣΟΚισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΕΛΟΣ..πράσινα-ρουζ-κοκκινωπά ΕΡΠΕΤΑ

  Σύνταξη φαρδιά και παχουλά ΕΦΑΠΑΞ
  απο το Α΄Νεκτοταφείο
  ΤΑΦΟ Ανδρέα Παπανδρεου
  ΕΝΤΑΥΘΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η Αννα η Αννούλα ὀχι ρε παιδιά δεν θα το αντέξω ... μα η Αννούλα ήταν το Πασοκ αυτοπροσώπως... χα χα χ α ... χα χα χα τι έχουμε να δούμε , κλωτσιές δεν βλέπω ακόμη και ανησυχώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Στον αγύριστο να πάει ...
  και να μην ξαναγυρήσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΣΤΟΝ ΟΞΑΠΟΔΩ. ΟΥΣΤ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΠΑΛΙΟΓΥΝΑΙΚΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΣΑΝ ΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΠΗΣΟΥΝΕΕΕΕΕ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Δεν θα μας λείψει καθόλου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΕΤΣΙ!!! ΕΞΩ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΕΡΣΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΗΤΗΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ALTER
  http://ergazomenoialter.blogspot.gr/
  http://www.youtube.com/watch?v=8JRnctqschQ&feature=relmfu
  http://www.youtube.com/watch?v=BXUrv4Ywx3E&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=9qaHDhub1SE
  http://www.youtube.com/watch?v=ZG1uFmTxsJI&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=ZG1uFmTxsJI&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=ZG1uFmTxsJI&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=mVWysOueYeU&feature=related
  http://ergazomenoialter.blogspot.gr/2012/01/alter_09.html
  http://www.youtube.com/watch?v=evLe3WtNKHc&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=XMx1Vpna1IQ&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=lWfy-6BInjU&feature=related
  http://ergazomenoialter.blogspot.gr/2012/02/blog-post_08.html#comment-form

  ΑπάντησηΔιαγραφή