Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?...27 ΛΟΓΟΙ

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΓΙΑΤΙ....

1]Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΙΟΛΑΣ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ-ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ-ΚΟΙΜΑΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ[ΨΑΞΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ YOUTUBE].
2]ΓΙΑΤΙ Ο....
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ,ΕΝΩ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ-ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ!!![ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE]
3]ΓΙΑΤΙ HTAN O MONAΔΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ CDS,ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΡΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
4]ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΛΕΠΕ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΤΣΙΠΡΑΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΤΛΠ-ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ....
5]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛΠ-ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
6]ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΑΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ[ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ] ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!
7]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ,ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ,ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.
8]ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ-ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΞΙΑ-ΜΜΕ[ΒΛΕΠΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΤΛΠ]KAI ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ-ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ,ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
9]ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛΠ-ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
10]ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ'' ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 85% ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
11]ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ-ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΜ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ[!!!].ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ[ΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟ]ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΣΚΑΙ[..........]ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΚΟ[ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ]ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ[!!!!!}ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ..............ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ[ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ]ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
12]ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ[ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ].ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ[ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ]ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΑΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
13]ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ [ΒΛΕΠΕ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ ΚΤΛΠ].
14]ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΠΛΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ [ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ,ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΤΛΠ] ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.
15]ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ,
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ,ΑΠΛΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΤΛΠ.
16]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ-ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ-ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΩ -ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜ.ΑΡ.,ΕΠΑΜ ΚΤΛΠ-ΤΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ.
17]ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΟΥΒΕΛΗ,ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ-ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ Η' ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Η' ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΗΤΟΙ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,ΝΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΑ,ΒΛΕΠΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
18]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
19]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η' ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
20]ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ,Ο,ΤΙ ΜΕΙΝΕΙ,ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
21]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.
22]ΓΙΑΤΙ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΕΝΩ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ-ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ.
23]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ EINAI H MONH ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ-ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.[ΣΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...Ο ΔΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....]
24]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΤΛΠΠ[ΒΛΕΠΕ ΑΔΩΝΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...]
25]ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ...
26]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ-ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
27]ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΩ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ THN ΣΥΝΘΗΚΕ SENGEN....[KAI OXI MONO]
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ...
ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ..
[ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΣΠΟΤ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ]

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ...

OI ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ,ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ[ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΣΥΓΑΠΑ,ΠΕΡΙ 45 ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ 40 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ....ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΡΙΑ.....ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ!
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!

Αναγνωστρια

41 σχόλια :

 1. ____________________________________________________________
  __________________________,11111____________________________
  _____________________________`1111,_________________________
  ________________________________"111________________________
  __________________________________111_______________________
  _________________________1111111___111______________________
  _______________________11111111_____111_____________________
  ______________________1111111L______111_____________________
  _____________________`111111111____1111_____________________
  _______________________11'__'1111__11N1_____________________
  _____________________________'111111111_____________________
  ___________________11111______1111111'______________________
  __________________11111111111111111111______________________
  _________________1111_`~11111111111'1111____________________
  ________________11111_______________1111'___________________
  ____________________________________________________________
  ___11111111____1111111111111111___11111111111111111111111___
  ___11111111___11111111111111111__111111111111111111111111___
  ___11111111__111111111111111111_1111111111111111111111111___
  ___11111111_111111111_111111111111111111__111111111111111___
  ___11111111111111111__1111111111111111____111111111111111___
  ___1111111111111111___111111111111111_____11111111__________
  ___111111111111111____11111111111111______111111111111111___
  ___11111111111111_____11111111111111______111111111111111___
  ___11111111111111_____11111111111111______111111111111111___
  ___111111111111111____111111111111111_____111111111111111___
  ___1111111111111111___1111111111111111____11111111__________
  ___11111111111111111__11111111111111111___111111111111111___
  ___111111111111111111_111111111111111111__111111111111111___
  ___11111111_1111111111111111111_1111111111111111111111111___
  ___11111111__111111111111111111__111111111111111111111111___
  ___11111111___11111111111111111___11111111111111111111111___
  ____________________________________________________________
  ____________________________________________________________

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΞΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΑΜΟΥΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ‼… ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ

   Διαγραφή
  2. εσυ που εισαι πασοκτσης να τρεξεις να κρυφτεις!!ελπιζω να καταλαβες τι εννοω

   Διαγραφή
 4. 27 ΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΓΙΑΦΤΟ ΣΠΙΦΙΣΤΕ ΒΑΣΙΛΙ ΛΕΒΕΝΤΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 12.54 ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΚΙΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Παμε γερα για την νικη των Ελληνων.....!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

   Διαγραφή
  2. σκασε βρωμιαρη λεμεεε.εξοριαα

   Διαγραφή
 8. Βίντεο-Καμμένος! Αυτό ο άνθρωπος ήταν Υφυπ. Ναυτιλίας!!!
  Τράτζικ!!
  Σε οποιδηποτε αλλη σοβαρη χωρα θα τον ειχαν "μαζεψει".
  Εδω,μπορει να διεκδικει την ψηφο μας.... ΤΡΑΝΤΖΙΚΚΚΚ!!!

  Η παρακάτω δήλωση να θυμίσουμε ότι προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας. «Για αστεία πράγματα» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Θεόδωρος Βενιάμης, και τόνισε πως «δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο». Δείτε τις ασυναρτησίες που πιστεύουν οι ΑΕροψεκασμένοι και τα σχόλια μετά:
  ΚαμμενοςΑΝΤ1 23/4/2012

  - Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου ότι οι δανειστές μπορούν πλέον με την δανειακή σύμβαση να κατάσχουν πλοία που έχουν ελληνική σημαία.

  - Ο πρόεδρος της Ένωσης Θεόδωρος Βενιάμης, κάνει λόγο -σε ανακοίνωσή του- για «ανύπαρκτο και αβάσιμο» ενδεχόμενο.

  - Η δήλωση αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας. «Για αστεία πράγματα» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Θεόδωρος Βενιάμης, και τόνισε πως «δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο». Ο κ. Βενιάμης, κάλεσε επίσης τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να «μην εμπλέκουν την ελληνική ναυτιλία στην οποιαδήποτε προεκλογική αντιπαράθεση».

  - Προεδρος Ενωσης Ελληνων Εφοπλιστων: «δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο».

  Ανώνυμος είπε...

  ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΤΑ BLOK ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ!!!!!!!!!!!ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!!!!ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!ΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ;;;;;;;;;;;
  ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ Η Μ.....Α!!!!!!!!!!!
  ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!
  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!

  _________________________________________________________
  5-6 ειναι ολοι κι ολοι που ολη μερα τρολαρουν στα μπλογκς!
  Την κυριακη ομως επιστρεφουν ολοι μαζι στο ψυχιατρειο!

  Η αδεια τους απο το τρελαδικο τελειωσε!
  Τα μεσανυχτα της κυριακης πρεπει να ειναι ολοι πισω στους θαλαμους τους!

  Και θέλεις να σε κυβερνήσει ο Πανούλης ρε βλήμα ;
  Τι φοβάσαι;
  Μήπως σου κατασχέσουν το Tanker;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Οι μεγάλες σπατάλες και ανικανότητα να κυβερνήσει η ΝΔ, συνάμα με την διαλύσει του ΣΔΟΕ για να μη κυνηγά τους ανθρώπους της φοροφυγάδες, μας έφεραν σε αυτή την εξαθλίωση που ζούμε σήμερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΝΔ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΨΗΦΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 12:55Ναι ρε μαλάκα νοιώθω υπερήφανος που αφήσαμε μια υπερήφανη Ελλάδα στα πανάχρηστα χέρια σας και την καταντήσατε την πιο ταπεινωμένη χώρα του κόσμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

   Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

   Διαγραφή
  3. 1:03 της μανας σου το μουνι κομματοσκυλο γαμημενε.και εσυ και τα κωλο γαλαζοπρασινα σας μπασταρδα!θα φατε πολυ ξυλο τελικα!

   Διαγραφή
 12. Πως να μην είναι ευτυχής ο Πάνος Καμένος με τέτοιους υποψήφιους βουλευτές που διάλεξε όπως την Μαρία Πολύζου.του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στον νομό Μαγνησίας
  http://skopelos-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_1230.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 1:02 μαύρη αυγή σατανιστές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. 1:02 μαύρη αυγή σατανιστές‼!....http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=wI28dcrGZHc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ; ΓΑΜΑΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ!!!...ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ...
   ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ/ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ/ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΙΛΙΑΔΩΝ!!!...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ"....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
   ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ;; ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ;;;....
   ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤE ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ....
   O MAΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ...ΝΑΖΙΣΜΟ!....
   ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ΄ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ....

   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

   Διαγραφή
 15. Με … Πακιστανούς “γέμισαν” τη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα
  zougla.gr.

  Δεν είναι Πακιστανοί βρε παιδιά.
  Απλά πίνουν πολύ φραπέ και σκούρυναν…
  Εκτός κι αν είναι απ το Μπαγκλαντές.
  Πασόκοι μεταμφιεσμένοι ….:) :)

  Ε πως να το κανουμε βρε.. τον πασοκο και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας..

  Ξέρουν τα αλλοδαπά ότι άλλαξε ο αρχηγός ή νομίζουν ακόμα ότι αρχηγός είναι το “…γκιόργκο… πολύ ωραίο….”?
  Τώρα άλλαξε το σύνθημα ”…..βακελάκι….πολύ χοντρό”.

  Πυργιώτες και Καλαματιανοί από το Ασπρόχωμα είναι βρε παλιορατσιστές.
  Που βλέπετε παντού Πακιστανούς..

  Οι Ραγκούσιοι ψηφοφόροι με πασοκελληνική ιθαγένει..?


  Καλά το ”γεμισαν” είναι σχετικό.
  Ούτε με τους Πακιστανούς δεν γέμισαν την πλατεία.
  ___________________________________________
  Πραγματικά το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον για λύπηση.

  Το ποσοστό άραγε θα πάρει το ΠΑΣΟΚ, στο εκλογικό κέντρο (εντός φράκτη) της Αμυγδαλέζας;
  Όχι νομίζανε ότι θα ξεφύγουν από τον σύντροφο Χρυσοχοΐδη, θα ψηφίσουν θέλουν δεν θέλουν και μετά ας πάνε όπου θέλουνε.

  Ψηφίζετε ……και καθαρίζετε .
  Θα τους πλένουνε κιόλας; :)
  ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Η Ε.Ε.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ(ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ,ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!ΣΤΗΡΙΖΩ Κ.Κ.Ε.ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΔΕ ΛΥΓΙΣΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑ!ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ Ε.Ε.,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!ΨΗΦΙΖΩ Κ.Κ.Ε. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!!ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ,ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ,ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!Κ.Κ.Ε. ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!!ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ,ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ,ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!Κ.Κ.Ε. ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!

   Διαγραφή
 17. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 27 +1=28 ΤΑ 900.000,ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. να πας να βαλεις το ΠΑΣΟΚ σου και την ΝΔ εκει που δεν φεγκει ο ΗΛΙΟΣ(μαλλον πρασινος ηλιος απο την πολι μαλακιτιδα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΑΜ ΜΕΤΟΠΟ ΟΧΙ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ,ΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΓΗΣ.

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

  ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΕΓΗΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.

  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.


  Ενιαίος ασφαλιστικός φορέας-Τράπεζα λαϊκής βάσης.

  Ένα παράδειγμα για να καταλάβετε καλύτερα το πως λειτουργεί το όλο σύστημα.
  Αν ορίσουμε οτι, ανά εκατό ευρό έχουμε και μιά μετοχή, αυτό σημαίνει οτι όλοι οι ασφαλισμένοι είναι μέτοχοι στον ενιαίο ασφαλιστικό φορέα-τράπεζα λαϊκής βάσης.
  Τα κέρδη από τον δανεισμό κατανέμονται στους μετόχους-ασφαλισμένους στο τέλος κάθε χρόνου. Κατ' αυτόν τον τρόπο αυξάνονται τα κεφάλαια για την σύνταξη.
  Το όλο σύστημα καταργεί πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, που έχει να κάνει π.χ. με τα ένσημα που ξέραμε μέχρι σήμερα.

  Κάθε ασφαλισμένος μπορεί να καταθέτει χρήματα πέραν από τις ασφαλιστικές του εισφορές, ώστε κατ' αυτόν τον τρόπο να αυξάνει το ποσό για την σύνταξη του.
  Με αυτό το σύστημα, τα χρήματα των ασφαλισμένων δεν είναι αναγκαίο να επενδύονται σε ομόλογα, τα οποία σήμερα αποδεικνύονται ότι ήταν πολύ καταστρεπτικά για τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων.

  Δείτε τις αποδόσεις που μπορεί να έχουν τα χρήματα των ασφαλισμένων με τον απευθείας δανεισμό στους ασφαλισμένους.

  Ας υποθέσουμε ότι ο ασφαλιστικός φορέας-τράπεζα λαϊκής βάσης δανείζει τρία εκατομμύρια ευρό.

  Ένα εκατομμύριο ευρό σε στεγαστικό δάνειο με επιτόκιο 4%.
  Ένα εκατομμύριο ευρό σε καταναλωτικά δάνεια με επιτόκιο 7%.
  Ένα εκατομμύριο ευρό σε πιστωτικές κάρτες με επιτόκιο 10%.

  Ο μέσος όρος απόδοσης κερδών με βάση το παραπάνω παράδειγμα είναι 7%.


  Ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα με το ίδιο κεφάλαιο αλλά χορήγηση σε:

  Ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρό σε καταναλωτικά δάνεια με επιτόκιο 7%.
  Ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρό σε πιστωτικές κάρτες με επιτόκιο 10%.

  Ο μέσος όρος απόδοσης κερδών στο παραπάνω παράδειγμα είναι 8,5%.


  Ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα με το ίδιο κεφάλαιο αλλά χορήγηση σε:

  Ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρό σε στεγαστικά δάνεια με επιτόκιο 4%.
  Ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρό σε πιστωτικές κάρτες με επιτόκιο 10%.

  Ο μέσος όρος απόδοσης κερδών στο παραπάνω παράδειγμα είναι 7%.


  Ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα με το ίδιο κεφάλαιο αλλά χορήγηση σε:

  Ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρό σε στεγαστικά δάνεια με επιτόκιο 4%.
  Ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρό σε καταναλωτικά δάνεια με επιτόκιο 7%.

  Ο μέσος όρος απόδοσης κερδών στο παραπάνω παράδειγμα είναι 5,5%.


  Γίνεται κατανοητό με βάση τα παραπάνω παραδείγματα ότι η αποδόσεις κυμαίνονται από 5,5% έως 8,5%.

  Που θα μπορούσαν να επενδυθούν τα χρήματα ώστε να έχουν αυτές τις αποδόσεις και μάλλιστα για μόνιμες καταστάσεις για πολλά χρόνια?

  Σκεφτείτε επίσης, ότι ένα νεογέννητο παιδί αφού του δοθεί το όνομα, μπορεί να έχει και τον ΑΜΚΑ (αμκα-αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης), που αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ένας λογαριασμός στον ενιαίο ασφαλιστικό φορέα, ώστε οι γονείς του να μπορούν να βάζουν χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό και θα αφορούν την σύνταξη του, σαν να έκαναν δώρο στο νεογέννητο τους, μία ιδιωτική ασφάλεια ζωής.

  Όταν το παιδί ενηλικιωθεί, μπορεί να έχει πρόσβαση στον δανεισμό, με βάση πάντα το κεφάλαιο που έχει συγκεντρωθεί.

  Σε περιόδους κρίσης δεν θα υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύετε διότι οι ασφαλιστικές σας εισφορές αποτελούν εγγύηση!!!


  Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα με τους πολιτικάντηδες, θα πρέπει ο έλληνας-ελληνίδα πολίτης να καταλάβουν ότι άλλο θέμα είναι το στοιχειώδες δικαίωμα για να ενα κεραμίδι που δικαιούται καθόλη την διάρκεια της ζωής του και άλλο οι επενδύσεις που έχουν να κάνουν με τις επιχειρήσεις.

  είναι σαν να λέμε ότι ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάχυ, τόσο απλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Μαριάς- Περιμένουμε απάντηση από Τσίπρα αν θα στηρίξει Καμμένο για Πρωθυπουργό!!! (Ηχητικό)

  Flash – Α. Κοκορίκος (3 Μαίου 13:50)

  Μαριάς: Σε συνέχεια αυτών που είπαμε την προηγούμενη Παρασκευή δεν ξέρω αν ρωτήσατε τον κ. Τσίπρα να σας πει. Εφόσον ο Π. Καμμένος πάρει εντολή διακυβέρνησης…

  Κοκορίκος: Αν είναι τρίτο κόμμα δηλαδή;

  Μαριάς: Όχι τρίτο κόμμα, αν πάρουμε εντολή διακυβέρνησης και να μην έχουμε την πλειοψηφία στη βουλή, ο κ. Τσίπρας θα μας στηρίξει;… περιμένουμε μια βδομάδα να απαντήσει.

  Κοκορίκος: Με αυτά τα σενάρια που λέτε αμα είσαστε εσείς δεύτερο κόμμα κι ο Τσίπρας τρίτο, τότε δεν έχουμε πρόβλημα με τους υπόλοιπους να τους ρωτάμε, μόνο μεταξύ σας πρέπει να συνεννοηθείτε.

  Μαριάς: Ο Π. Καμμένος έχει κάνει σχετική δήλωση για τα ζητήματα αυτά. Επίσης ο κ. Τσίπρας είπε ότι ευχαρίστως θα δεχόταν τη στήριξη του Π. Καμμένου. Εγώ ρωτάω, εφόσον ο Π. Καμμένος πάρει εντολή διακυβέρνησης ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξουν; Να τα ξεκαθαρίσουν αυτά, γιατί έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας και ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει τι θα γίνει.

  Κοκορίκος: Καλά, δεν ξέρω ποια θα είναι η απάντηση τους, και τα αυτονόητα πλέον πρέπει να τα ψάχνουμε.

  Μαριάς: Αυτονόητα στην πολιτική δεν υπάρχουν. Υπάρχει ρητή διαβεβαίωση το άλφα ή το βήτα. Εμείς είπαμε ποιο είναι το πρόγραμμα μας και πως θα πάμε. Αναμένουμε κι από το ΣΥΡΙΖΑ να πει ορισμένα πράγματα.

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:


  Hosted by kiwi6.com file hosting.
  Download mp3 - Free File Hosting.


  Ηθελα να μαθω ποιος βλακας ανοιξε το ψυχιατρειο και ξαμολυθηκαν εξω ολοι αυτοι οι Καμμένοι "εγκέφαλοι" !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΙΑ!!!!!
  ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καμμενος απο πρωτο χερι...

   Διαγραφή
 25. Καμένο για να μας κάψει! όνομα και πράμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!..
  Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας, λατρεύω την ΧΩΡΑ ΜΟΥ, και ΕΠΕΙΔΗ δεν θέλω αύριο να ντρέπονται τα παιδιά μας που γεννήθηκαν ΈΛΛΗΝΕΣ ,γι αυτό την
  6 ΜΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να τρώνε από τα σκουπίδια, γιατί δεν μπορώ να βλέπω να αυτοκτονούν χιλιάδες συμπολίτες μου..Γιατί δεν μπορώ να βλέπω χιλιάδες ανθρώπους άστεγους. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω συνταξιούχους των 300 ευρώ να πεθαίνουν λόγω μη δυνατότητας αγοράς φαρμάκων. Γιατί κόψανε τα επιδόματα από πολύτεκνους, γιατί δεν μπορώ να βλέπω παιδιά να διαβάζουν με το κερί επειδή η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω χιλιάδες ανθρώπους, άνεργους, που δεν μπορούν να βρουν εργασία, που δεν έχουν να ταΐσουν κυριολεκτικά τα παιδιά τους, που δεν έχουν να πληρώσουν ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ-ΧΑΡΑΤΣΙΑ, που δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο τους, το πετρέλαιο, την ΔΕΗ, που έκλεισε η επιχείρηση τους, που δεν βλέπουν μέλλον για τα παιδιά τους, που περπατούν με σκυμμένο το κεφάλι., που είναι σε απόγνωση, που δεν χαμογελούν πια. Γιατί δεν υπάρχει ΥΓΕΙΑ, δεν υπάρχει ΠΑΙΔΕΙΑ, γιατί η βενζίνη πήγε 2 ΕΥΡΩ, ο μισθός μειώθηκε 40% .
  Γιατί ΑΥΤΟΙ που μας κυβερνούν σήμερα κάνουν πως δεν βλέπουν αυτά που βλέπουμε όλοι εμείς και είναι ανίκανοι να αντιπροσωπεύουν την δημοκρατία !! Αισθάνομαι προδομένος, γελασμένος, απελπισμένος κι οργισμένος γιατί πια δεν πάει άλλο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΕΙΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΟΒΟΥΛΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΝΤΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Η ΚΩΛΑΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΤΣΙΜΕΤΟΛΙΘΟΥΣ Α,ΜΠΛΟΚ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ,ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ...ΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή