Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

ΠΤΥΧΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ: ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!

Η γνώση της Ισπανικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό εφόδιο και επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο. Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάθε χρόνο σπεύδουν να .....
μάθουν Ισπανικά ή να τα βελτιώσουν, προκειμένου να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να εκμεταλλευτούν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Αντίθετα με ότι ίσως πιστεύουν κάποιοι, αποδεικνύεται στην πράξη ότι ένας ενήλικος μπορεί να μάθει Ισπανικά ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ένα παιδί, καθώς διαθέτει κίνητρο, αυτοσυγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προσήλωση.

Τα ταχύρυθμα μαθήματα σε τμήματα που συγκροτούνται από μία εξειδικευμένη, καλά οργανωμένη και πιστοποιημένη σχολή Ισπανικών για ενήλικες είναι σίγουρα ο μοναδικός αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να μάθει Ισπανικά ένας ενήλικος. Είναι γενικά παραδεκτό ότι η αποτελεσματική εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας προϋποθέτει την αλληλεπίδραση όχι μόνο με τους καθηγητές αλλά και με τους άλλους σπουδαστές. Επιπλέον, η συμμετοχή σε ένα τμήμα μειώνει δραστικά το κόστος της εκπαίδευσης, καθώς αυτό επιμερίζεται μεταξύ των σπουδαστών που συμμετέχουν. Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός καταξιωμένου φροντιστηρίου Ισπανικής γλώσσας για ενήλικες είναι ότι οι καθηγητές είναι αυστηρά επιλεγμένοι και αποδεδειγμένης ικανότητας και εμπειρίας, ενώ και το περιβάλλον ενός φροντιστηρίου που διαθέτει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα σπουδών μεγιστοποιεί την απόδοση ενός καθηγητή και του επιτρέπει να αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητές του. Επίσης, η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα απλοϊκό εκπαιδευτικό αντικείμενο που θα μπορούσε κανείς να αποπειραθεί να μάθει μόνος του, με κάποια βιβλία ή μέσω internet.

Η σωστή επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που να είναι εξειδικευμένη στα ταχύρρυθμα προγράμματα Ισπανικής γλώσσας για ενήλικες μπορεί επιπλέον να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ενήλικες σπουδαστές να πετύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να μάθει Ισπανικά σε βασικό επίπεδο και άλλα τόσα για να τα τελειοποιήσει. Και φυσικά δε διανοείται ότι θα πληρώνει δίδακτρα κάθε χρόνο, για τόσα πολλά χρόνια. Η αξιοποίηση των καλοκαιρινών μηνών μπορεί να βοηθήσει κάθε ενήλικο σπουδαστή να φτάσει στο στόχο του συντομότερα ή, εναλλακτικά, μπορεί να τον βοηθήσει να παρακολουθήσει ένα λιγότερο απαιτητικό πρόγραμμα σε σχέση με αυτό που θα επέλεγε εάν αξιοποιούσε μόνο τους χειμερινούς μήνες.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας σε ενήλικες, προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Ισπανικά τους σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Ισπανικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής που θα παρακολουθήσει τα ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ που παρέχει η Ευρωδιάσταση (έναρξη: Ιούνιος 2012) καλύπτει την ύλη που απαιτείται για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του αναγνωρισμένου πτυχίου DELE INTERMEDIO (BASICO) B2 (αντίστοιχου του Lower) σε 5 μόλις μήνες.

Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα παίζει ρόλο στην επιλογή φροντιστηρίου είναι το κόστος. Κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει Ισπανικά ή να τα βελτιώσει είναι λογικό να αναζητήσει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Ισπανικής γλώσσας για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300,
210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Παγκράτι, Ζωγράφου, Περιστέρι, Καλλιθέα, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Βύρωνα, Ιλίσια, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον κλπ).

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου. Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός).

ευρωδιασταση – ισπανικα για ενηλικες – ispanika gia enilikes – σχολες ισπανικων – sxoles ispanikon – ισπανικα για αρχαριους – ispanika gia arxarious – dele – inicial – intermedio – basico – superior – ισπανικα αθηνα – ισπανικα αμπελοκηποι – ισπανικα περιστερι – ισπανικα αιγαλεω- ισπανικα αγια παρασκευη – ισπανικα χολαργος – ισπανικα χαλανδρι – ισπανικα καλλιθεα – πτυχια ισπανικων – ισπανικα πτυχια – ptyxia ispanikon – ispanika ptyxia