Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Ζούμε σ ‘ ένα σύμπαν…

Ζούμε σ ‘ένα σύμπαν που ξεκίνησε περίπου πριν 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια. Η ακτίνα του παρατηρήσιμου σύμπαντος είναι 13,7 δισεκατομμύρια έτη φωτός (ή περίπου 1,4×1026 μέτρα). Όμως, κάθε πέντε δευτερόλεπτα, το σύμπαν διαστέλλεται τόσο, όσος περίπου είναι ο χώρος που καταλαμβάνει ο γαλαξίας μας! Γι αυτό και η πραγματική ακτίνα του σύμπαντος είναι 45 κι όχι 14 δισεκατομμύρια έτη φωτός που είναι η ηλικία του Κόσμου. Ούτε σκέψη ότι θα μπορέσουμε να δούμε τι κρύβει η ‘αόρατη’ πλευρά του σύμπαντος, πολύ πέρα από τη σημερινή παρατηρήσιμη ορατή περιοχή του, η οποία συνεχώς αυξάνει με τρομακτικό ρυθμό. Περιέχει περισσότερα άστρα και πλανήτες απ’ όσοι είναι οι κόκκοι άμμου του πλανήτη μας κι ωστόσο η πυκνότητά του είναι ..
μικρή (1,4×10-29 gr/cm3), που αντιστοιχεί κατά μέσον όρο σε ένα άτομο ανά κυβικό μέτρο. Το περίεργο είναι πως, αν αφαιρέσουμε το κενό ανάμεσα στα άτομα ή τα υποσωματίδια, η καθαρή συμπυκνωμένη ύλη του απέραντου σύμπαντος θα χωρούσε σ’ ένα κουταλάκι του καφέ. Υπ’ όψιν ότι, στους 1011γαλαξίες του σύμπαντος υπάρχουν, περίπου, 2,9×1023 άστρα, που θα διαλυθούν σε πενήντα δισεκατομμύρια χρόνια από τώρα. Το ορατό σύμπαν αποτελεί ένα ελάχιστο τμήμα μιας τεράστιας φυσαλίδας. Όλα ξεκίνησαν με τη δημιουργία φυσαλίδων στη διάρκεια ενός πολύ μικρού χρονικού διαστήματος (της τάξης του 10-32 sec), οι οποίες αναπτύχθηκαν υπερβολικά (πληθωρισμικά) με τρομακτική ταχύτητα. Από ένα σημείο και μετά η υπερδιαστολή σταματά κι αρχίζει μια βραδύτερη ανάπτυξη που δίνεται από το νόμο του Hubble. Στις πρώτες στιγμές του σύμπαντος, κάθε φορά που η θερμοκρασία έπεφτε κάτω από κάποια οριακή τιμή, το κενό υφίστατο μεταβολή φάσης και περνούσε σε κατάσταση χαμηλότερης ενέργειας. Η μεταβολή της φάσης δεν ήταν ακαριαία κι έτσι η διαφορά ενέργειας των δύο καταστάσεων παρέμεινε αποθηκευμένη. Σύμφωνα με την έννοια του κβαντικού κενού, αυτή η κατάσταση που περιέχει ενέργεια μπορεί να ονομαστεί "ψευδοκενό". Η πίεση που αντιστοιχεί στην ενέργεια του κενού είναι αρνητική κι έτσι οι φυσαλίδες του ψευδοκενού ωθούνται σε μια υπερανάπτυξη, διαστελλόμενες με εκθετικό τρόπο. Επομένως, στις πρώτες στιγμές του σύμπαντος κυριαρχεί η διαστολή, που οφείλεται στη διαφορά ενέργειας μεταξύ κενού και ψευδοκενού. Το κενό, λοιπόν, είναι γεμάτο από αόρατη ύλη, που χαρακτηρίζεται από αρνητική ενέργεια. Όταν σε κάποιο σημείο αυτού του κενού χώρου επιδράσει μια υπερβολικά συγκεντρωμένη ποσότητα ενέργειας, τότε κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο της ύλης σωματίδια και αντισωματίδια στον κόσμο της αντιύλης. Πρόσφατα ερευνητές συμπλήρωσαν τη θεωρία, υποστηρίζοντας ότι, νέφη υδρογόνου είναι κατανεμημένα στη νοητή επιφάνεια τεράστιων φυσαλίδων, αφού η παρατήρηση των σμηνών των γαλαξιών έδειξε ότι αυτές οι φυσαλίδες υπάρχουν, αλλά σήμερα έχουν μια διάμετρο 100 εκατομμύρια έτη φωτός σε σμήνη των 1000 γαλαξιών.

22 σχόλια :

 1. Το σύμπαν είναι μια τεράστια τσιχλόφουσκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το μεγαλείο του Θεού Δημιουργού των πάντων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτο ειναι το μεγαλειο των Θεων.. Οι δημιουργοι των παντων..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΔΙΗΓΟΥΝΤΕ ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ.

  Γεν. 1,3 καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετo φῶς.

  Αλήθεια, τι είναι το φως;
  Το φως αποτελείται από σωμάτια που λέγονται φωτόνια. Ένα τεράστιο πλήθος φωτονίων κινούνται στη διεύθυνση διάδοσης κάθε ακτινοβολίας.
  Τι είναι τα φωτόνια;
  Διαφέρουν από τα υλικά σωμάτια, γιατί δεν έχουν μάζα! Δεν έχουν ούτε ηλεκτρικό φορτίο. Είναι «πακέτα» ενέργειας, πραγματικές άυλες φυσικές οντότητες που μεταφέρουν ενέργεια και ορμή. Δύο από αυτά, αν συγκρουστούν, εξαφανίζονται! Και η ενέργειά τους τι έγινε; Υλοποιήθηκε! Δύο φωτόνια, αν συγκρουστούν, ΄΄εξαφανίζονται΄΄ και στη θέση τους εμφανίζονται στοιχειώδη σωματίδια της ύλης, που έχουν μάζα! ΄΄Χάνεται΄΄ ενέργεια και εμφανίζεται ύλη!
  Μπορεί λοιπόν να προέλθει ύλη από το φως; Ναι έτσι γίνεται, παραδέχονται σήμερα όλοι οι επιστήμονες, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, γιατί δεν το έχουν υποθέσει, το έχουν δει να γίνεται μπροστά στα μάτια τους, στο εργαστήριο.
  Είναι αδύνατο να μη σκεφτούμε την Αγία Γραφή, που παρουσιάζει στη Γένεση το Θεό, να δίνει την πρώτη εντολή: «Γεννηθήτω φως» και μετά από το φως να δημιουργείται η ύλη. Πως το ήξερε ο Μωυσής, (1500 π.Χ.) που έγραψε τη Γέννεση;

  Υπάρχουν επιστήμονες τους προηγούμενους αιώνες που ειρωνεύτηκαν την Γένεση, ακριβώς γιατί ο Θεός έφτιαξε πρώτα το φως και μετά τον κόσμο. Που να ήξεραν!
  (Οπωσδήποτε εδώ πρόκειται για το κτιστό υλικό φως και όχι το άκτιστο,το νοερό).

  Αναφερθήκαμε στη Γέννεση. Ας δούμε μερικά ακόμη πολύ περίεργα, τα οποία έγραψε ο Μωυσής, που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως τα ήξερε!
  Ο Θεός υποσχέθηκε στον Αβραάμ ότι θα πληθύνει το σπέρμα του σαν την άμμο της θάλασσας και σαν τα άστρα του ουρανού.
  Καλά, είπαν οι υλιστές επιστήμονες και φιλόσοφοι προηγούμενων αιώνων, τι ηλίθια υπόσχεση είναι αυτή! Η άμμος της θάλασσας είναι αμέτρητη, τα αστέρια του ουρανού όμως είναι γύρω στα 5.000! Έτσι πίστευαν, και κατηγορούσαν το Μωυσή ότι έγραψε ένα «δημώδες διήγημα» και όχι ένα επιστημονικό έργο. Που να ήξεραν ότι ο Μωυσής ¨είδε¨ ότι τα αστέρια στον ουρανό ήταν όση και η άμμος της θαλάσσης!
  Ο Μωυσής όμως μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στην Αίγυπτο. Τι πίστευαν οι Αιγύπτιοι λοιπόν; Ότι οι αστέρες είναι λυχνίες κρεμασμένες από ένα σιδερένιο θόλο στον ουρανό, που κάποια θεϊκή δύναμη, άναβε το βράδυ για να βοηθάει τους ανθρώπους πάνω στη γη! Ο ουρανός, για τους Αιγύπτιους, ήταν ένα σιδερένιο κάλυμμα της γης, πάνω στο οποίο κυλούν τα νερά που περιβάλλουν τη γη. Μέσα στις απόψεις αυτές, γεννήθηκε ο Μωυσής, και έγραψε τη Γέννεση!
  Τι άλλο απίστευτο για την εποχή εκείνη αναφέρει η γέννεση;

  Γεν. 1,16 καὶ ἐπoίησεν ὁ Θεὸς τoὺς δύo φωστῆρας τoὺς μεγάλoυς, τὸν φωστῆρα τὸν μέγαν(τον ήλιο) εἰς ἀρχὰς τῆς ἡμέρας καὶ τὸν φωστῆρα τὸν ἐλάσσω(σελήνη) εἰς ἀρχὰς τῆς νυκτός, καὶ τoὺς ἀστέρας.
  Γεν. 1,19 καὶ ἐγένετo ἑσπέρα καὶ ἐγένετo πρωΐ, ἡμέρα τετάρτη.

  Ο Μωυσής έγραψε ότι πρώτα γεννήθηκε το φως, και μετά γεννήθηκε ο ήλιος! Πράγματι την πρώτη ημέρα της δημιουργίας είπε ο Θεός «γεννηθήτω φως», και μόλις την τετάρτη ημέρα! έφτιαξε τον ήλιο και τη σελήνη. Αυτό είναι αληθινά απίστευτο, αν σκεφτούμε ότι όλοι οι λαοί εκείνη την εποχή θεωρούσαν τον ήλιο, θεό). Ήταν αδιανόητο να φτιαχτεί πρώτα η γη και μετά ο ήλιος, για κάθε άνθρωπο που έζησε εκείνη την εποχή. Παρόμοιες παρατηρήσεις έγιναν τους περασμένους αιώνες, με αρκετά ειρωνικά σχόλια για το Μωυσή από υλιστές φιλοσόφους και ερευνητές.
  Τι λέει όμως η επιστήμη σήμερα;
  Η επιστήμη σήμερα γνωρίζει χωρίς αμφιβολία, ότι δεν ήταν το φως του ήλιου το πρώτο φως που έλαμψε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ας προσέξουμε και την ΄΄τύχη΄΄ η οποία συνετέλεσε στην αρχική δημιουργία μίας αρμονίας η οποία θα αφανιζόταν αν στο ελάχιστο είχε διαταραχθεί μία ισορροποία.Οποιος ξέρει στατιστική εύκολα μπορεί να παρατηρήσει ότι το τυχαίο ενδεχόμενο να είχε πραγματοποιηθεί η Δημιουργία σε τέτοια αρμονία είναι ένα προς άπειρο(πρακτικά).

  «Αν η αναλογία του φωτός προς την ύλη ήταν μεγαλύτερη, το φως θα υπερίσχυε και δεν θα επέτρεπε στην ύλη να δημιουργήσει τοπικά συγκεντρώσεις, που εξελίχθηκαν σε γαλαξίες και αστέρες. Η πίεση της ακτινοβολίας θα διέλυε τη συμπαγή ύλη.
  Αν η αναλογία του φωτός προς την ύλη ήταν μικρότερη, το φως δεν θα μπορούσε να συγκρατήσει τη δημιουργία πυρήνων τα πρώτα λεπτά του σύμπαντος. Όλη η ύλη του σύμπαντος θα είχε μετατραπεί σε βαριά στοιχεία, και δεν θα υπήρχε υδρογόνο, ούτε ήλιος, ούτε ζωή.

  Το φως έπρεπε να είναι ακριβώς τόσο, ώστε και να εμποδίσει τη συνολική μετατροπή του υδρογόνου και ηλίου σε βαρύτερα στοιχεία, αλλά και να μην εμποδίσει το σχηματισμό των αστέρων και γαλαξιών μεταγενέστερα. Μια φοβερή χρυσή τομή, μια απίστευτη ισορροπία ύλης και ενέργειας, που εξασφάλισε τη δυνατότητα στη ζωή να υπάρξει.  «Αν η ταχύτητα διαστολής, ακριβώς ένα δευτερόλεπτο μετά τη μεγάλη έκρηξη, ήταν πολύ λίγο μικρότερη από την πραγματική, το σύμπαν θα είχε καταρρεύσει πριν προλάβει να δημιουργηθεί η ζωή».
  Πράγματι, τα υλικά σώματα έλκονται με τεράστιες ελκτικές δυνάμεις. Αν η αρχική ταχύτητα διαστολής δεν ήταν τόσο μεγάλη, μετά την έκρηξη τα αρχικά σώματα θα διαστέλλονταν για λίγο, θα σταματούσαν, και θα γύριζαν (λόγω έλξης) με μεγάλη ταχύτητα πίσω, όπου θα συγκρούονταν και πάλι.

  -Αν λοιπόν η αρχική ταχύτητα διαστολής, μετά τη μεγάλη αρχική έκρηξη, ήταν λίγο μικρότερη από την πραγματική οι γαλαξίες και η ζωή δεν θα είχαν δημιουργηθεί.

  -Αν η αρχική ταχύτητα διαστολής, μετά την μεγάλη αρχική έκρηξη, ήταν λίγο μεγαλύτερη από την πραγματική, η βαρύτητα δεν θα μπορούσε να συγκεντρώσει την ύλη του σύμπαντος σε τοπικές συγκεντρώσεις, αλλά η ύλη θα είχε διασπαρεί, χωρίς να δημιουργηθούν συγκεντρώσεις. Η ζωή φυσικά δεν θα είχε που να δημιουργηθεί.

  -Η αρχική ταχύτητα διαστολής έπρεπε να έχει ακριβώς μια τιμή, αυτή που πράγματι είχε, ώστε: και να μπορεί η ύλη να απομακρυνθεί από το σημείο της αρχικής έκρηξης με μεγάλη ταχύτητα, και να μπορούν τα μόρια να έλκονται και να δημιουργήσουν τους αστέρες, τους πλανήτες, τους γαλαξίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Βεβαίως οι επιστήμονες θεωρούν ότι το σύμπαν διαστέλεται επ άπειρον.
  Κάτι τέτοιο δεν ισχύει ως προς το χώρο.Μόνον ως προς το χρόνο.Η διαστολή υφίστατω εντός συγκεκριμένου χώρου όπου αν η ύλη το υπερβεί τότε απορροφάται ΄΄εξαφανίζεται΄΄ στην άββυσο.Και εντός του χώρου έχουμε τις πύλες,΄΄μάυρες τρύπες΄΄οι οποίες απορροφούν κάθε περρίσευμα ύλης λόγο συνεχόμενης αννανέωσης.
  Ιωβ. 38,8 Εγώ έφραξα με πύλας τας της θαλάσσης, όταν αυτή δημιουργουμένη και εξερχομένη από το χάος εφαίνετο, ως εάν εξήρχετο από την κοιλίαν της μητρός της(η θεωρία του BIG BANG) με την βοήθειαν μαίας.(η θάλασσα εδώ είναι το ορατό μας σύμπαν).
  Ιωβ. 38,10 Εθεσα εις αυτήν όρια, διότι ετοποθέτησα ολόγυρα κλειδιά και πύλας.(ταχύτητα του φωτός –μάυρες τρύπες).

  Ένα ακόμη παράδοξο.
  Η κατασκευή του ατόμου, με τον πυρήνα στο κέντρο και τα ηλεκτρόνια να περιστρέφονται γύρω από αυτόν, θυμίζει έντονα τον ήλιο και τους πλανήτες. Ήλιος είναι ο πυρήνας, πλανήτες είναι τα ηλεκτρόνια. Είναι φανερό ότι στο σύμπαν υπάρχει το ίδιο βασικό σχέδιο σύνθεσης και κατασκευής, από το άπειρα μικρό, στο άπειρα μεγάλο.
  Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο μικρόκοσμο του ατόμου και τον μακρόκοσμο του σύμπαντος. Διαφορές, που δημιουργούν όμως απορία και θαυμασμό. Σύμφωνα με την ηλεκτρομαγνητική θεωρία η οποία έχει αποδειχθεί, αφού το ηλεκτρόνιο κινείται σε κυκλική τροχιά γύρω από τον πυρήνα, εκπέμπει συνεχώς ακτινοβολία, όπως οποιοδήποτε άλλο κινούμενο φορτίο στον κόσμο. Η ακτινοβολία αυτή φυσικά συνοδεύεται από συχνή απώλεια ενέργειας.
  Αν αυτό συνέβαινε στο ηλεκτρόνιο, η ακτίνα περιστροφής θα έπρεπε συνεχώς να μικραίνει και το ηλεκτρόνιο να πέσει τελικά πάνω στον πυρήνα. Ε, λοιπόν, ειδικά στο ηλεκτρόνιο, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ αυτό που συμβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο κινούμενο φορτίο στη φύση. Ο Bohr το διαπίστωσε, και από τότε ξέρουμε για την καταπληκτική αυτή εξαίρεση, που αν δεν υπήρχε, δεν θα υπήρχε ζωή.
  Το μικρό άτομο, ΄΄κρύβει΄΄ μέσα του τρομακτική ποσότητα ενέργειας. Ένα γραμμάριο οποιασδήποτε ύλης, αν μεταστοιχειωθεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, εκλύει ενέργεια επτά δισεκατομμυρίων κιλοβατωρών. Ένα μόνο γραμμάριο, όχι ουρανίου, οποιουδήποτε υλικού. Γιατί, έχει ενέργεια, που πρώτη φορά ο άνθρωπος διαπίστωσε στη Χιροσίμα. (Τα μη ραδιενεργά στοιχεία, με κατάλληλο βομβαρδισμό του πυρήνα τους, διασπώνται και αυτά δημιουργούν άλλα στοιχεία, με έκλυση ενέργειας).

  Ας αφήσουμε όμως τον κόσμο των ατόμων, για να πάμε στην πιο σημαντική χημική ένωση, το νερό. Κάτι θαυμαστό συμβαίνει και στο νερό, για να εξασφαλιστεί η συνέχεια της ζωής πάνω στη γη.
  Ας πάρουμε μια περιοχή της γης, που κατά τη διάρκεια του χειμώνα η θερμοκρασία πέφτει συνεχώς. Μόλις φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου, το νερό έχει αποκτήσει τη μεγαλύτερη του πυκνότητα και καταβυθίζεται. Αν το ψύχος επιμείνει, η επιφάνεια των υδάτων θα γίνει πάγος, στο βάθος όμως η θερμοκρασία θα είναι 4 βαθμοί Κελσίου, και η ζωή θα συνεχίζεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αν δεν συνέβαινε αυτή η «ανωμαλία διαστολής» του νερού, ο πάγος θα ήταν βαρύτερος από το νερό και θα βυθιζόταν. Θα ακολουθούσε το επόμενο στρώμα νερού, που θα πάγωνε και θα βυθιζόταν, μέχρι ολόκληρη η ποσότητα του νερού του ποταμού, της λίμνης, της θάλασσας να είχε γίνει πάγος, και η ζωή μέσα στο υγρό στοιχείο να είχε θανατωθεί.  Το νερό εξατμίζεται! Γίνονται τα σύννεφα, και μεταφέρονται με αυτά τεράστιες ποσότητες από το πολύτιμο αυτό μόριο. Τι νόημα έχει αυτή η διαδικασία; Τα μολυσμένα νερά αυτοκαθαρίζονται! Οι ρύποι δεν εξατμίζονται με το νερό, αλλά αποχωρίζεται το καθαρό από το ακάθαρτο! Τροφοδοτούνται οι πηγές, ποτίζεται η γη, ξεδιψούν οι άνθρωποι και τα ζώα.
  Ο αέρας που αναπνέουμε, έχει 20% περίπου οξυγόνο.
  Συχνά ακούμε την παρατήρηση: »Τι κρίμα, να μην έχει πιο πολύ οξυγόνο ο αέρας, να αναπνέουμε οξυγόνο καθαρό αν είναι δυνατό».
  Όμως, αν το οξυγόνο ήταν περισσότερο, όλες οι καύσιμες ύλες θα είχαν γίνει εύφλεκτες, ώστε ένας κεραυνός θα προκαλούσε φωτιά που θα ήταν αδύνατο να σβήσουμε!
  Αν το οξυγόνο ήταν λιγότερο, δεν θα υπήρχε η φωτιά, που βοήθησε πολύ τον πολιτισμό, και οι πνεύμονες θα έπρεπε να βρουν άλλο τρόπο να δεσμεύουν το απαραίτητο οξυγόνο για να ζήσουμε.

  Αλλη μία παράδοξη ΄΄σύμπτωση΄΄ η ΄΄τύχη΄΄!!!!

  Τα αέρια έχουν μια ιδιότητα. Επεκτείνονται, και απλώνονται(κατά ΄΄τύχην΄΄ και όχι κατά νόμον μάλλον) σε όλο το χώρο. Είναι αυτό σημαντικό; Ναι, γιατί έτσι η ατμόσφαιρα ανανεώνεται και αυτοκαθαρίζεται. Αναθυμιάσεις, συσσωρεύσεις ρύπων, καπνοί, εξαφανίζονται, χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπου, αλλά μόνο του νόμου αυτού των αερίων, που τα αναγκάζει να απλωθούν. Τα φυτά βοηθούν σημαντικά την κάθαρση της ατμόσφαιρας. Απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα.
  Τα φυτά παίρνουν το διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα, το διασπούν σε άνθρακα και οξυγόνο, κρατούν τον άνθρακα, ελευθερώνουν το οξυγόνο.
  Τον άνθρακα, τι τον κάνουν; Αν είναι δέντρα, καρπούς! Ενώνεται με υδρογόνο (του νερού) και άλλα άτομα, και δημιουργούν πολύτιμες χημικές ενώσεις, κατάλληλες για την τροφή των ζώων και του ανθρώπου. Ποια σοφή σκέψη βρίσκεται πίσω από όλα αυτά; Πως μπορούμε να υποθέσουμε ότι όλα έγιναν κατά τύχη, από σύμπτωση:
  Ας συνεχίσουμε όμως να εξετάζουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Το φως διαδίδεται ευθύγραμμα, γιατί διαφορετικά δεν θα βλέπαμε σωστά, αλλά τελείως θολά και ακανόνιστα. Ο ήχος όμως δεν διαδίδεται ευθύγραμμα, αλλά έχει κυματοειδή μορφή, γιατί διαφορετικά δεν θα διακρίναμε τους ήχους!
  Ας συνεχίσουμε να σκεπτόμαστε, καθώς τρέχουμε πάνω στη γη μας με ταχύτητα χιλιομέτρων κάθε δευτερόλεπτο. Αλήθεια, δεν κάνουμε κυκλική τροχιά, αλλά ελλειπτική. Γιατί;
  Αν δεν ήταν ελλειπτική η τροχιά, αλλά κυκλική, δεν θα φώτιζε ο ήλιος τους πόλους. Οι πάγοι θα συσσωρεύονταν στους πόλους, η στάθμη των νερών των ωκεανών θα είχε πολύ κατέβει γιατί τεράστιες ποσότητες νερού θα είχαν σχηματίσει τεράστιους όγκους πάγου στους πόλους, και πολύ νερό θα δεσμευόταν. Η γη θα αποκτούσε άλλο σχήμα με δυσάρεστες συνέπειες για την τροχιά της. Οι βροχές θα ήταν σπάνιες, η ξηρασία θα ήταν φοβερή μάστιγα για τα ζώα, τα φυτά, τον άνθρωπο. Όμως, η ελλειπτική αυτή τροχιά, σχηματίζει με τον ισημερινό τη σοφά επιλεγμένη γωνία 230, ώστε ο ήλιος να φωτίζει άλλοτε το βόρειο ημισφαίριο και άλλοτε το νότιο, επιτρέποντας τη θαυμαστή αυτή ισορροπία νερού-ατμού που επιτρέπει την ύπαρξη του κόσμου όπως τον ξέρουμε σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αλλη μία σύμπτωση!!!!
  Αν η σελήνη ερχόταν λίγο πιο κοντά στη γη, η παλίρροια θα ήταν τεράστια. Δύο φορές τη μέρα τεράστιες εκτάσεις γης θα καλύπτονταν από τα νερά των θαλασσών, η γη θα δεχόταν φοβερή διάβρωση, θα υπήρχαν τρομερές καταιγίδες.
  Η τύχη την κρατάει και αυτήν!!!!.


  Αρκετά όμως στρέψαμε την προσοχή μας στον κόσμο που μας περιβάλλει. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε λίγο μέσα μας, το σώμα μας, την ύπαρξή μας.
  Ας δούμε την αρμονία και την ισορροποία που περιβάλει τον ποιό πολύπλοκο υλικό οργανισμό,το σώμα μας.
  Θα βρούμε θαύματα, που η καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει να παρατηρήσουμε. Γιατί, είμαστε τόσο πολύ απασχολημένοι, όπως λέει και η παραβολή του σπορέως, «από την μέριμνα του αιώνος, την απάτη του πλούτου, και την επιθυμία των άλλων πραγμάτων».

  Ζωή, χωρίς τη λήψη τροφής, είναι αδύνατη. Για να δούμε πως γίνεται αυτό. Δόντια, σάλιο, στοματική κοιλότητα, μηχανισμοί μάσησης, θαυμάσιο ξεκίνημα για τη σωστή διάσπαση της τροφής. Η επιγλωττίδα κλείνει, η τροφή δεν πάει στους πνεύμονες, αλλά στο στομάχι. Εκκρίνονται τα κατάλληλα υγρά, το υδροχλωρικό οξύ σκοτώνει μικροοργανισμούς, διασπά την τροφή, την εμποδίζει να σαπίσει. Ο πυλωρός (η είσοδος για τα έντερα) μένει κλειστός, μέχρι να του δοθεί εντολή να ανοίξει, γιατί τότε μόνο η τροφή είναι κατάλληλη να προχωρήσει στην επόμενη φάση της απορρόφησης! Χολή, παγκρεατικό υγρό, εντερικές εκκρίσεις αναμιγνύονται με την τροφή, και γίνεται εφικτή η αφομοίωση. Το υλικό που απορροφήθηκε καταλήγει στο συκώτι, αποχωρίζεται η ουρία, συμβαίνουν διαδικασίες που χρειάζεται ένα βιβλίο για να περιγραφούν.
  Η καρδιά, μια ζωντανή αντλία που εργάζεται συνεχώς, με καταπληκτική κατασκευή. Είναι χωρισμένη σε διαμερίσματα. Γεμίζει αίμα και το εκσφενδονίζει μέχρι τα άκρα του οργανισμού, όπου γίνεται η ανταλλαγή της ύλης. Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, η καρδιά κάνει 60.000 διαστολές και άλλες τόσες συστολές κατά μέσο όρο, μετακινώντας σε κάθε διαστολή 200 περίπου (κατά μέσο όρο) γραμμάρια αρτηριακού αίματος που καταλήγει σε φλεβικό και επανέρχεται στην καρδιά. Όλοι γνωρίζουν, πόσο καθοριστική για τη ζωή και την υγεία είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς.
  Οι πνεύμονες έχουν αναπνευστική επιφάνεια ογδόντα περίπου τετραγωνικών μέτρων. Πως γίνεται; Με τις κυψελίδες, που φτάνουν τα 400 εκατομμύρια, και έχουν σφαιρικό σχήμα. Εκεί γίνεται διαπίδυση, όπου το φλεβικό αίμα παίρνει οξυγόνο και αποβάλλει διοξείδιο του άνθρακα.
  Το σχήμα εξασφαλίζει την τεράστια επιφάνεια επαφής, που είναι απαραίτητη για το είδος αυτό των φυσικών και χημικών κατεργασιών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το νευρικό σύστημα, μεταβιβάζει τις πληροφορίες από όλο το σώμα στο κέντρο ελέγχου, τον εγκέφαλο. Ερεθισμοί, αισθήσεις, ευχαρίστηση, πόνος, όλα μεταφέρονται στον εγκέφαλο.
  Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου, με ένα μόνο σπέρμα απειροελάχιστων διαστάσεων, που ενώνεται με ένα ωάριο, κληρονομούνται και αναδημιουργούνται στους απογόνους. Ένα αρχικό κύτταρο, εξελίσσεται σε πλήθος διαφορετικών κυττάρων που έχουν τελείως διαφορετική αποστολή.
  Το ανθρώπινο σώμα είναι τόσο εξαιρετική δημιουργία, που δεκάδες τόμοι της ιατρικής καταφέρνουν να περιγράψουν μόνο ένα μέρος και μόνο ορισμένες λειτουργίες. Η σκέψη, τα αισθήματα, η κρίση, η συνείδηση, η δυνατότητα σχεδιασμού, οι νοητικές δυνατότητες σύλληψης και επεξεργασίας, είναι αδύνατο να ερμηνευτούν κάτω από οποιοδήποτε ανθρώπινο μικροσκόπιο.
  Αλήθεια, όλα αυτά τα καταπληκτικά, πως τα ερμηνεύουν οι άνθρωποι; Τι απόψεις έχουν διαμορφωθεί; (απόσπασματα από το βιβλίο-έρευνα του Γιώργου Ι. Λεκάτη΄΄Υπάρχει Θεός?΄΄.Είναι μία επιστημονική προσέγγιση επιβεβαίωσης της Αγίας Γραφής.)
  Ποια ΄΄Τύχη΄΄ τα κρατά σε τέτοια εκπληκτική αρμονία και ισορροποία?

  Μας ερωτά ο Θεός, εμάς τους ΄΄παντογνώστες΄΄μέσω του Ιώβ:

  Ιωβ. 38,16 Γνωρίζεις την πηγή από την οποία εδημιούργησα την θαλασσα(το αρχικό ύδωρ,το υλικό σύμπαν),η περιπάτησες στα αδυτα της αβύσσου(΄΄σκοτεινή ΄΄ύλη)?
  Ιωβ. 38,5 Ποιός έθεσε τα μέτρα αυτής; Πές μου, εάν το γνωρίζης. Ποιός, όταν αυτή οικοδομείτο, έβαλε νήμα στάθμης δια την ακρίβειαν της οικοδομής;

  Ιωβ. 38,6 Επάνω δε εις ποίαν βάσιν έχουν εμπηχθή στερεά οι κρίκοι αυτής; Ποιός είναι εκείνος, που έβαλε τον ακρογωνιαίον θεμέλιον λίθον(τον Λόγο), δια να την υποβαστάζη στερεάν και ακλόνητον(την Δημιουργία);
  Ιωβ. 38,31 Μηπως εξεύρεις με ποίον είδος δεσμού είναι δεμένα μεταξύ των τα άστρα της Πλειάδος η μήπως μπορείς να διάσπασης τον δεσμόν των αστέρων του Ωρίωνος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σοφ. Σολ. 7,16 Διότι εις τα χέρια αυτού ευρισκόμεθα και ημείς και οι λόγοι μας, η σύνεσίς μας όπως και η επιστήμη των διαφόρων έργων.

  Σοφ. Σολ. 7,17 Αυτός μου έχει δώσει την αληθή γνώσιν των όντων, ώστε να γνωρίσω πως συνεστήθη ο κόσμος και πως ενεργούν τα επί μέρους στοιχεία της φύσεως.
  Ο Σολομώντας αναφερόμενος στην Σοφία,μιλάει για Πρόσωπο, τον Χριστό και όχι για μία κατάσταση η ιδότητα.
  Σοφ. Σολ. 7,21 Χαρις εις την θείαν σοφίαν εγώ εγνώρισα όλα τα απόκρυφα και φανερά όντα και τας ιδιότητας αυτών. Η σοφία, η οποία εκ του μηδενός εδημιούργησε και κατευθύνει τα πάντα, με εδίδαξε αυτά.

  Σοφ. Σολ. 1,3 σκολιοὶ(φθαρτοί-πονηροί) γὰρ λογισμοὶ χωρίζουσιν ἀπὸ Θεοῦ, δοκιμαζομένη τε ἡ δύναμις ἐλέγχει τοὺς ἄφρονας.

  Σοφ. Σολ. 1,4 ὅτι εἰς κακότεχνον ψυχὴν οὐκ εἰσελεύσεται σοφία, οὐδὲ κατοικήσει ἐν σώματι κατάχρεῳ ἁμαρτίας·

  Σοφ. Σολ. 6,22 Τι δε είναι αυτή η σοφία και πως έγινε, θα σας το αναγγείλω και δεν θα κρύψω από σας τα μυστήρια του Θεού. Αλλα θα φέρω αυτά εις φως από την αρχήν της δημιουργίας, θα καταστήσω φανεράν την γνώσιν αυτής και δεν θα αντιπαρέλθω την θείαν αλήθειαν.

  Σοφ. Σολ. 6,23 Δεν θα συμπεριπατήσω ούτε θα συναναστραφώ με άνθρωπον, που τον λυώνει ο φθόνος, διότι αυτός δεν αποκτήση ποτέ αληθή επικοινωνίαν και σχέσιν με την σοφίαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΟΡΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΚΤΙΣΗΣ;
  ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
  Ιω1.1Aρχικά υπήρχε ο Λόγος και ο Λόγος υπήρχε με το Θεό, και Θεός ήταν ο Λόγος. 2Aρχικά αυτός υπήρχε με το Θεό. 3Tα πάντα μέσω αυτού δημιουργήθηκαν, και απo όλα τα δημιουργήματα, ούτε ένα δε δημιουργήθηκε χωρίς αυτόν...

  Προς Κολ.β.15 Αὐτὸς εἶναι εἰκὼν τοῦ ἀοράτου Θεοῦ, πρωτότοκος ὅλων τῶν δημιουργημάτων,
  16 διότι δι’ αὐτοῦ ἐδημιουργήθησαν τὰ πάντα, τὰ ἐπουράνια καὶ τὰ ἐπίγεια, τὰ ὁρατὰ καὶ τὰ ἀόρατα, εἴτε θρόνοι, εἴτε κυριότητες, εἴτε ἀρχαί, εἴτε ἐξουσίαι. Τὰ πάντα δι’ αὐτοῦ καὶ δι’ αὐτὸν ἔχουν δημιουργηθῆ.
  17 Αὐτὸς ὑπάρχει πρὶν ἀπὸ ὅλα καὶ ὅλα δι’ αὐτοῦ συγκρατοῦνται εἰς τὴν ὕπαρξιν.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ ΚΡΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.
  Β Πε. 3,12
  Να περιμένετε δε όχι με φόβον, αλλά με ελπίδα και χαράν, και να προχωρήτε με όρεξιν και ενδιαφέρον προς την παρουσίαν της μεγάλης εκείνης ημέρας του Θεού, κατά την οποίαν οι ουρανοί φλεγόμενοι από το πυρ θα διαλυθούν και τα υλικά στοιχεία του σύμπαντος καιόμενα και αυτά θα λυώσουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. καλες οι παρατηρησεις 11.28, βγαλε τον ΘΕΟ στην ακρη γιατι δεν ξερεις τιποτα γι'αυτον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ

  ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΑ

  Τον 3ον αιώνα μ.Χ. στην Αντιόχεια της Συρίας ζούσε ένας Καρχηδόνιος στην καταγωγή, πλούσιος, ευγενής, μορφωμένος και πολύ ικανός στη μαγεία, ο Κυπριανός. Διέθετε τέτοια ικανότητα, ώστε καλούσε τους δαίμονες και τους έστελνε να εξυπηρετήσουν όποια εντολή τους έδινε σε βάρος των θυμάτων του.

  Στην ίδια πόλη κατοικούσε μία ευσεβής παρθένος, πιστή χριστιανή, η Ιουστίνα. Τούτη την κόρη ένας νεαρός πλούσιος ειδωλολάτρης με άσωτη ζωή, ο Αγλαίδας, θέλησε να την εμπλέξει στα δίχτυα του. Επειδή όμως όλες του οι προσπάθειες δεν έφεραν αποτέλεσμα, έτρεξε στη μαγική δύναμη του Κυπριανού. Πραγματικά, ο Κυπριανός άρχισε να στέλνει διάφορους δαίμονες, για να ξελογιάσει την Ιουστίνα και να την υποδουλώσει στα αμαρτωλά σχέδια του Αγλαίδα. ΟΙ δαίμονες γύριζαν άπρακτοι στον Κυπριανό χωρίς να καταφέρνουν καν να πλησιάσουν στην κόρη, διότι , όπως έλεγαν, με το σημείο του Σταυρού τους έκαιγε και δεν μπορούσαν να σταθούν κοντά της. Όμοια άπρακτος γύρισε και ο άρχοντας των δαιμόνων, τον οποίο χρησιμοποίησε στο τέλος ο Κυπριανός ως έσχατο όπλο του.

  Η πραγματική αυτή ήττα των δαιμονικών δυνάμεων άνοιξε τα μάτια της ψυχής του Κυπριανού. Κατανόησε την πλάνη του και την ακαταμάχητη δύναμη του Ιησού Χριστού. Έτσι, αληθινά μετανοημένος προσπίπτει στον επίσκοπο Αντιοχείας Άνθιμο, καίει μπροστά του όλα τα μαγικά βιβλία και ζητάει να γίνει χριστιανός.

  Μετά την βάπτισή του ο Κυπριανός αξιώνεται σιγά-σιγά να γίνει επίσκοπος. Το έτος 304 μάλιστα στη Νικομήδεια μαζί με την Ιουστίνα υφίστανται μαρτυρικό δι' αποκεφαλισμού θάνατο. Η μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Κυπριανού και της αγίας παρθενομάρτυρος Ιουστίνης εορτάζεται στις 2 Οκτωβρίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

  Ο βίος των αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης είναι ένα ζωντανό μάθημα για τη δύναμη της μαγείας, που συντρίβεται από την παντοδυναμία του Χριστού. Δυστυχώς όμως και στην εποχή μας η μαγεία, με τις διάφορες μορφές της, έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας. Τα κρούσματα της λευκής και μαύρης μαγείας αυξάνονται επικίνδυνα. Οι μάγοι, οι πνευματιστές, οι εξορκιστές, οι οραματίστριες, οι μέντιουμ, οι αστρολόγοι κ.λ.π. πληθαίνουν όλο και περισσότερο και κάνουν χρυσές δουλειές. Είναι και αυτό ένδειξη της απομάκρυνσής μας από τον αληθινό Θεό. Η πίστη στο Θεό και η ζωντανή σχέση μαζί Του, έχουν ατονήσει. Ο άνθρωπος αισθάνεται ανασφαλής, νοιώθει το κενό και προσπαθεί να το υποκαταστήσει με τη μαγεία και τον αποκρυφισμό. Είναι παρατηρημένο από την ιστορία ότι όσο η πίστη των ανθρώπων στον ζώντα Θεό ατονεί, τόσο αναβιώνει η μαγεία και αυξάνουν οι μάγοι. Στις μέρες μας πολύ συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας γεγονότα συγκλονιστικά και ιστορίες φρικιαστικές με πρωταγωνιστές μάγους, σατανιστές κι ένα σωρό τσαρλατάνους και αγύρτες. Τα μέσα που χρησιμοποιούν είναι μαγικά ξόρκια και φυλαχτά, δαιμονικές επικλήσεις και μαγγανείες, σατανιστικές τελετουργίες με ζωοθυσίες και ανθρωποθυσίες. Οι συνέπειες στη ζωή εκείνων που καταφεύγουν στη μαγεία, είναι τραγικές. Ξεκινούν με την ελπίδα ότι θα λύσουν τα προβλήματά τους και καταλήγουν σε σύγχυση και αδιέξοδο, σε μαρασμό και κατάθλιψη, σε ψυχοσωματική και οικονομική εξουθένωση.

  ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ 300.000 ΜΑΓΙΟΙ,ΜΕΝΤΙΟΥΜ,ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ,ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΄΄ΜΑΛΑΚΙΕΣ΄΄;
  Η ΜΑΓΕΙΑ(ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ.
  ΚΑΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΦΕΥΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ.Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΨΕΥΔΟΣ

  Είναι θλιβερό να βλέπεις κάποιον σύγχρονο άνθρωπο στο άκουσμα του Λόγου του Θεού, να ταράσσετε ψυχικώς, πέραν του βομβαρδισμού του εγκεφάλου με καταιγισμό λογισμών. Πραγματικά η Αλήθεια για μία μερίδα ανθρώπων είναι σχεδόν ανυπόφορη. Μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα σχετικοποιήσεων και ατομιστικών στάσεων υπάρχουν φυσικά εγκλωβισμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν συμβιβάζονται με το Ψεύδος, πλην όμως ψάχνουν με «ορθολογιστικό» τρόπο να απεγκλωβιστούν. Το παρακάτω κείμενο αφορά κυρίως αυτούς που δεν συμβιβάζονται με το πνεύμα του κόσμου που θεοποίησε τον θάνατο, έκανε θρησκεία τον διάβολο και αποκαλεί κοινωνία, το ψεύδος.
  O «σύγχρονος» άνθρωπος εμποτισμένος από την μόλυνση της αθεΐας την οποία προσπάθησε να επιβάλλει η εσκεμμένη και κατευθυνόμενη «επιστήμη» σιωνιστικής προελεύσεως του προηγούμενου αιώνα, έχοντας την ρίζα της στον αποκαλούμενο ΄΄διαφωτισμό΄΄ σαν ο έτερος πόλος του ευρωπαϊκού παπικού φαρισαϊκού μεσαίωνα, βλέποντας να καταρρέει το απατηλό αυτό οικοδόμημα εισέρχεται σε μία νέα περίοδο πνευματικής αναζήτησης.
  Όντας ΄΄εκπαιδευμένος΄΄ στην εύκολη λύση δια της προπαγάνδας, πέφτει θύμα για μία ακόμη φορά των επικίνδυνων πνευματικών και κατ’ επέκταση ψυχικών καταστάσεων.Την τελευταία ειδικά δεκαετία παρατηρείται μια έξαρση των ειδωλολατρικών πανάρχαιων τεχνασμάτων με διάφορα νέα ονόματα (πνευματισμός, μεταφυσική, παραψυχολογία, ψυχολογία του υποσυνειδήτου, υπνωτισμός, μέντιουμ, αστρολογία, κρυσταλλοθεραπεία, μαγνητοθεραπεία, γιόγκα και ο κατάλογος δεν έχει τέλος....).
  Δυστυχώς ο άνθρωπος από την μία πλάνη, της πνευματικής τύφλωσης, της αθεΐας, εισέρχεται σε πιο επικίνδυνες πλάνες και γίνεται παιχνίδι του Πονηρού.
  Στην προ Χριστού εποχή η ενασχόληση με την μαγεία, μαντεία, αστρολογία και οποιαδήποτε σατανική επίκληση άμεση ή έμμεση ,του λαού του Θεού, αποκαλούνταν βδέλυγμα και η τιμωρία ήταν άμεσος θάνατος. Και αυτό διότι δεν υπήρχε άφεση αμαρτιών, ο Χριστός δεν είχε παραλάβει δια του Αίματος Του, την Αμαρτία του Κόσμου και ως εκ τούτου η πνευματική μόλυνσης ακύρωνε την ύπαρξη του ανθρώπου στον κόσμο αυτό. Στην μετά Χριστό εποχή η τιμωρία για τον λαό του Θεού, τους χριστιανούς, είναι αφορισμός και ανάθεμα, δηλαδή αποκοπή από το Σώμα της Εκκλησίας τουτέστιν πνευματικός θάνατος εφόσον οι τελούντες τα εκτρώματα, ή οι καταφεύγοντες σε αυτούς δεν μετανοήσουν πραγματικά .
  Θεωρείται η πιο ασεβής πράξη προς τον Δημιουργό .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ...Η μαύρη μαγεία έχει σαν στόχο την καταστροφή συγκεκριμένων ιστών, δηλαδή τον άμεσο θάνατο διότι προσβάλει τους συγκεκριμένους νευρώνες που αντιστοιχούν σε αυτούς. Αντιλαμβανόμαστε ότι η μαγεία στοχεύει στην παράκαμψη ή την διαταραχή της λειτουργίας των πεπερασμένων και περιορισμένων αισθήσεων μας με στόχο το λογιστικό μέρος της ψυχής. Λευκή ή μαύρη μαγεία είναι ένα και το αυτό, ο θύτης είναι ο ίδιος, ο διάβολος, απλά διαφέρει ο τρόπος της απώλειας του θύματος αν του επιτραπεί από τον Θεό (αυτό θα το διαπιστώσουμε και στα ταρό όπου ο διάβολος αναλόγως της αποστολής αποκαλείται με δύο διαφορετικά ονόματα, Εωσφόρος ή Σατανάς ενώ πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο).
  Προσβάλλοντας το υποσυνείδητο μέρος του εγκεφάλου αν ο άνθρωπος δεν έχει ΄΄αντισώματα΄΄ του Λόγου είναι σίγουρο ότι θα αρρωστήσει αρχικά ψυχικά και ύστερα σωματικώς αναλόγως της αντίστασης.
  Για να το καταλάβουμε καλύτερα ας δούμε μία σύγχρονη μορφή μαγείας στην οποία θύτης είναι ο ΄΄άνθρωπος΄΄ και όχι κάποιο ακάθαρτο πνεύμα.
  Οι μεγάλες πολυεθνικές και τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να επηρεάσουν την ανθρωπότητα. Η ουσία της απάτης βρίσκεται ακριβώς στον τρόπο παράκαμψης της επεξεργασίας της πληροφορίας και την αποθήκευση αυτής απευθείας στο υποσυνείδητο των ανθρώπων. Άλλα στοχεύουν στην τσέπη μας και άλλα στο πνεύμα μας. Απευθύνονται στην κάθε ηλικία, μα περισσότερο στη νεολαία. Για τη μετάδοσή τους χρησιμοποιούνται όλες οι μέθοδοι, κάθε επίτευγμα της τεχνικής. Πώς όμως με ποιό τρόπο; Τί είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα; Τα μηνύματα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μηνύματα που εκπέμπονται την ώρα που «παίζεται» και ακούγεται ο δίσκος ή η κασέτα ή η κινηματογραφική – τηλεοπτική ταινία, χωρίς να ακούγονται ή να βλέπονται συνειδητά, συλλαμβάνονται όμως από το υποσυνείδητο.
  Γιατί το μήνυμα που στέλνεται στον ακροατή ή θεατή χωρίς καν να το αντιληφθεί με τις αισθήσεις του άμεσα. Οπότε η ενσυνείδητη γνώση και θέλησή του μη διακρίνοντάς το δεν μπορεί να το αναλύσει, να το κρίνει έτσι ώστε να το δεχθεί ή να το απορρίψει. Ωστόσο αυτό έχει καταγραφεί μυστικά στο υποσυνείδητο, σαν σε κάποιο αρχείο στον υπολογιστή μας και μολύνει την συνείδησή μας, δηλαδή την οντολογική ύπαρξη μας.
  Έτσι με αυτόν τον τρόπο, έχουμε σαφώς παραβίαση της ελευθερίας, της λογικής, της συνείδησης και τέλος της όλης προσωπικότητας του ατόμου. Είναι μια αθέμιτη μέθοδος με την οποία επιχειρείται και στο τέλος εύκολα κατορθώνεται, η λεγόμενη πλύση εγκεφάλου. Τα υποσυνείδητα μηνύματα μεταδίδονται με κάθε μέσο, ακουστικό, οπτικό ή και έντυπο ακόμη (σύμβολα).
  ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ...Για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για μαγεία, ας εξετάσουμε την πανάρχαια ΄΄τέχνη΄΄ της επίκλησης του διαβόλου, τα ταρό από τα παιδιά του ψεύδους και θα καταλάβουμε ότι στην ουσία πρόκειται για επίκληση υπαρκτών και συγκεκριμένων δαιμονικών οντοτήτων και όχι μία αόριστη τελετουργία. Η μασονία και όλες οι σιωνιστικές λέσχες και ΄΄θρησκείες΄΄ βασίζονται στην παρακάτω πανάρχαια απάτη.
  Οπως βλέπουμε στην παρακάτω βιβλιογραφία που προτείνεται για τις εκπαιδευόμενες πνευματικές πόρνες, θηλυκές ή αρσενικές, το όνομα του ιδρυτή της Εκκλησίας του Σατανά Crowley Aleister δεσπόζει σε περίοπτη θέση. Επίσης στα ταρό θα δούμε την άμεση σχέση των ανατολίτικων θρησκειών, του Σιωνισμού, της μασονίας, της αστρολογίας και της χαρτομαντείας με τον σατανισμό.
  • Ταρό – Μαντεία για όλους, Μετάφραση: Δαρβέρης Τάσος, εκδ. Μπίμπης – Στερέωμα, Θεσσαλονίκη
  • Κόμης του Σαιν Ζερμαίν, Αστρολογία και Ταρώ, Μετάφραση: Γ.Μούστρης, εκδ. Νέα Ακρόπολη, Αθήνα 1999
  • Σημηριώτης Νίκος, Η μαντική τέχνη του Ταρό, εκδ. Μακρή, Αθήνα 2006
  • Τσαρόπουλος Τάκης & Τσαροπούλου Κασσάνδρα - Μαρία, Πλήρες βιβλίο ταρό, εκδ. Πύρινος Κόσμος, Αθήνα 2003
  • Bartlett Sarah, Η Βίβλος των Ταρώ, Μετάφραση: Κατερίνα Ψαρρού, εκδ. Ισόρροπον, Αθήνα 2007
  • Crowley Aleister, Το βιβλίο του Θωθ – Αιγυπτιακά Ταρώ, Μετάφραση: Απόστολος Κοντός, εκδ. Ιάμβλιχος, Αθήνα 1992
  • Crowley Aleister, Ταρώ του Θωθ, εκδ. Ιάμβλιχος, Αθήνα [χ.χ.]
  • Didier D., Το μυητικό ταρό των διδασκάλων, εκδ. Πύρινος Κόσμος, Αθήνα 2008
  • Droesbeke Erna, Λενορμάν, η εξέλιξη του Ταρό – Προβλέψτε το μέλλον σας, μάθετε σήμερα για το αύριο, εκδ. Erian, Αθήνα 2004 Falconnier R., Το ερμητικό ταρό, Μετάφραση: Χριστίνα Αυγερινού – Lummel, εκδ. Κυβέλη, Αθήνα 1998
  • Hapron Robert, Τα μυστικά του Ταρό, Μετάφραση: Μάριος Βερέττας, εκδ. Ωρόρα, Αθήνα 1986
  • Knight Gareth, Ταρό – Θεωρία και Πρακτική, Μετάφραση: Θεόδωρος Σιαφαρίκας, εκδ. Ιάμβλιχος, Αθήνα 1990
  • McErloy Mark, Da Vinci Ταρό, Εικονογράφηση: Iassen Ghiuselev, Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος, εκδ. Κοάν, Αθήνα 2006
  • Osho, Ζεν Ταρό – Το υπερβατικό ζεν παιχνίδι, Εικονογράφηση: Deva Padma, Μετάφραση: Τατιάνα Ραπακούλια, εκδ. Ρέμπελ, Αθήνα 2003 ISBN: 960-7259-88-2
  • Osho, Το νέο Ταρό, Μετάφραση: Μα Τζιβαν Πουτζαρι – Σουάμι Shivam Δημήτρης, εκδ. Ρέμπελ, Αθήνα 1994
  • Ouspensky Peter, Η συμβολική του Ταρώ, Μετάφραση: Ανδρέας Τσάκαλης, εκδ. Πύρινος Κόσμος, Αθήνα [χ.χ.]
  • Stewart R.J., Τα Ταρό του Μέρλιν, Εικονογράφηση: Miranda Gray, Μετάφραση: Όλγα Γκαρτζονίκα, εκδ. Ελάτη, Αθήνα 2005
  • Waite Arthur, Το κλειδί του Ταρό, Μετάφραση: Ανδρέας Τσάκαλης, εκδ. Πύρινος Κόσμος, Αθήνα 1980
  ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 12.04
  ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
  ΤΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑ-ΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΑ-ΒΟΛΗΣ ΦΙΛΕ.
  ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αστο ΧΑΧΑ δεν ποιάνει πια το εβραικό-προοδευτικό γέλιο...
  Επειδή ξέρω ότι είσαι Βαλιανάτικη κοπρομάρκα σου αφιερώνω την παρακάτω παράσταση των προοδευτικών φίλων σου.

  Georgiou vs poystares

  http://www.youtube.com/watch?v=9V0JmFU_fMc
  Mαλλον προσπάθησες να πεις τι μαλακίες είναι αυτές ---->• Crowley Aleister, Ταρώ του Θωθ, εκδ. Ιάμβλιχος, Αθήνα [χ.χ.]
  Για να δούμε όμως είναι μαλακίες εβραιοσπορο.
  ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ Vicki Polin ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!
  παρουσιαζεται εις το Ιντερνετ βίντεο (5 λεπτων) [from "Ruckel" at The Oprah Winfrey Show,1989 ] at Internet sites

  http://thisiszionism.blogspot.com/20...nd-jewish.html


  OR

  http://www.youtube.com/watch?v=mRYm5YtaCQo

  ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!...
  ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο SUPERΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ SUPERΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ aleister crowley ΜΕ >= 150 ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΥΠΕΡΕΠΩΔΥΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ...
  ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!...


  Για περισότερες σχετικές πληροφορίες ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ την μελέτη του
  Dr John Coleman , "SATANISM" , searching in his Internet site:
  http://www.coleman300.com

  ΚΑΙ δια το ότι τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνιας(Τηλεόραση,τύπος,ΜΟΥΣΙΚΗ,φιλμς
  ,κ.α) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΕΜΜΕΣΑ & άμεσα) ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ μελετήστε τα σχετικά άρθρα εις την Internet site:
  http://www.jewwatch.com
  ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ Vicki Polin ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!! παρουσιαζεται εις το Ιντερνετ βίντεο (5 λεπτων) [from "Ruckel" at The Oprah Winfrey Show,1989 ] at Internet sites http://thisiszionism.blogspot.com/20...nd-jewish.html OR http://www.youtube.com/watch?v=mRYm5YtaCQo ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!... ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο SUPERΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ SUPERΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ aleister crowley ΜΕ >= 150 ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΥΠΕΡΕΠΩΔΥΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ... ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!... Για περισότερες σχετικές πληροφορίες ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ την μελέτη του Dr John Coleman , "SATANISM" , searching in his Internet site: http://www.coleman300.com ΚΑΙ δια το ότι τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνιας(Τηλεόραση,τύπος,ΜΟΥΣΙΚΗ,φιλμς ,κ.α) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΕΜΜΕΣΑ & άμεσα) ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ μελετήστε τα σχετικά άρθρα εις την Internet site: http://www.jewwatch.comΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ Vicki Polin ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!! παρουσιαζεται εις το Ιντερνετ βίντεο (5 λεπτων) [from "Ruckel" at The Oprah Winfrey Show,1989 ] at Internet sites http://thisiszionism.blogspot.com/20...nd-jewish.html OR http://www.youtube.com/watch?v=mRYm5YtaCQo ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!... ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο SUPERΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ SUPERΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ aleister crowley ΜΕ >= 150 ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΥΠΕΡΕΠΩΔΥΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ... ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!... Για περισότερες σχετικές πληροφορίες ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ την μελέτη του Dr John Coleman , "SATANISM" , searching in his Internet site: http://www.coleman300.com ΚΑΙ δια το ότι τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνιας(Τηλεόραση,τύπος,ΜΟΥΣΙΚΗ,φιλμς ,κ.α) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΕΜΜΕΣΑ & άμεσα) ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ μελετήστε τα σχετικά άρθρα εις την Internet site: http://www.jewwatch.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή