Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Εμείς είμαστε στις Θερμοπύλες μαχόμενοι! Εσείς;

Μόνο η ύπαρξη σωστά ενημερωμένων πολιτών
καθιστά το Λαό κυρίαρχο
και εξασφαλίζει την οικονομική και κοινωνική δημοκρατία.
Μόνο ο ενήμερος Λαός και όχι η ευσυγκίνητη μάζα
μπορεί να ασκήσει ορθή πολιτική πράξη.

Ηλίας Μαρκόπουλος

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται οραματιστές και όχι άβουλους διαχειριστές, υπαλλήλους πολυεθνικών εταιριών και ....
εντολοδόχους σκοτεινών κέντρων εξουσίας.

Στους κάθε λογής κερδοσκόπους και διεθνείς τοκογλύφους της παγκοσμιοποίησης και τους τυχοδιώκτες της νέας τάξης πραγμάτων η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ έχει να αντιτάξει το όραμα μιας κοινωνίας που θα στηρίζεται στα ιδανικά της οικογένειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης. Θα εργαστεί για τον περιορισμό των οικονομικών ανισοτήτων, τη διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών.

Στους σχεδιασμούς των τραπεζιτών και των εγκάθετων διαχειριστών προτάσσουμε μια παραγωγική αναπτυξιακή πολιτική, με απασχόληση και κοινωνική προστασία, έχοντας ως κέντρο τον άνθρωπο και το συμφέρον του λαού και της πατρίδας.

Η νέα ιστορική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει. Ο λαός ενωμένος με αλληλεγγύη, με όραμα, πρέπει να δώσει νέους αγώνες στα νέα πλαίσια και δεδομένα για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ και ΟΧΙ των τραπεζιτών, μια ΕΛΛΑΔΑ που ο ΛΑΟΣ θα είναι κυρίαρχος και όχι κυριαρχούμενος.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ένας είναι ο δρόμος της συνείδησης και του καθήκοντος. Είναι ο δρόμος που οφείλουμε να ακολουθήσουμε, απέναντι στην πατρίδα μας, τα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές.

Δεν νομιμοποιούμαστε και δεν δικαιούμαστε να παραδώσουμε από κάθε άποψη ΕΛΛΑΔΑ μικρότερη από αυτήν που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Από αυτή που κατοχυρώθηκε μετά από αγώνες και θυσίες, μέσα από διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο.

Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά, ότι εμείς, η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν αναγνωρίζει καμιά σύμβαση, συμφωνία, υπογραφή, νόμο, υπουργική απόφαση, προεδρικό διάταγμα ή ότι άλλο συνήψαν οι προδοτικές κυβερνήσεις και οι συνοδοιπόροι τους, από τον Οκτώβριο του 2009 και μετά.
Δεν αναγνωρίζουμε Μνημόνιο 1, Μεσοπρόθεσμο, Μνημόνιο 2, Εφαρμοστικούς νόμους, Ζάππειο 1 και Ζάππειο 2.

Προειδοποιούμε τους πάντες ότι ετοιμάζουμε το Γουδή 2, στο οποίο θα λογοδοτήσουν στο Λαό και την Πατρίδα όσοι επί 36 ολόκληρα χρόνια με πράξεις και παραλείψεις διέπραξαν και διαπράττουν το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.


Για μας, ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Θα φυλάξουμε τις Θερμοπύλες της Ελλάδας και του ελληνισμού με όποιο τίμημα.

ΕΛΛΗΝΕΣ, σας καλούμε να πράξετε το καθήκον σας προς την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Επί τέλους σας καλούμε να θέσετε πάνω από τα όποια προβλήματά σας, την καθημερινότητά σας, ή ότι άλλο σας απασχολεί, την ΕΛΛΑΔΑ, αποδεικνύοντας έτσι ότι είστε άξια τέκνα της Πατρίδας και δικαίως φέρετε τον τιμητικό τίτλο του Έλληνα Πολίτη.

Και μη ξεχνάτε ποτέ ότι η Ελλάδα δεν μας οφείλει ΤΙΠΟΤΑ. Εμείς οφείλουμε τα ΠΑΝΤΑ στην ΠΑΤΡΙΔΑ.

Έχοντας πάντα στο νου και στην ψυχή σας ότι : «Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστίν η Πατρίς»


Μην παρασυρθείτε από τις σειρήνες του προδοτικού παλαιοκομματισμού και τις παραφυάδες του που δημιουργήθηκαν από υλικά κατεδαφίσεως του σάπιου και διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος και προσπαθούν να σας πείσουν ότι εκπροσωπούν το νέο. Είναι συνυπεύθυνοι με πράξεις και παραλείψεις για ότι έχει συμβεί, συμβαίνει και θα συμβεί στην Πατρίδα μας.


Προσπαθούν να σας παραπλανήσουν με ψεύτικα μεγάλα λόγια, ως όψιμοι επαναστάτες του γλυκού νερού, ότι τάχα ενδιαφέρονται για το Λαό και την Πατρίδα. Πού ήταν τόσα χρόνια; Συμμετείχαν ή όχι στην καταστροφή και στην διάλυση της χώρας επί δεκαετίες; Τώρα θυμήθηκαν το Λαό και την Πατρίδα; ΟΧΙ, προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους και μόνον αυτό τους ενδιαφέρει. Βάλτε τους στο περιθώριο. Ρίξτε τους στη χωματερή των σκουπιδιών της δήθεν μεταπολίτευσης.

Την μεταπολίτευση θα την κάνει ο Λαός!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!

Αφήστε τα λόγια και τις συντεχνιακές διαμαρτυρίες. Αφήστε τα δάκρυα και τα παράπονα. Οι ευθύνες για τις όποιες κατά καιρούς επιλογές είναι και δικές μας. Αφήστε το εγώ και ελάτε στο εμείς. Αυτά δεν αρμόζουν στους πραγματικούς Έλληνες. Αποδείξτε με πράξεις και με έργα την αγάπη σας στην πατρίδα. Διαφορετικά είμαστε άξιοι αυτών που επιλέγουμε εδώ και 36 χρόνια, ο καθένας για τους δικούς του λόγους βέβαια, να μας διοικούν.

Εμείς, η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είμαστε στις Θερμοπύλες, βρισκόμαστε στα Δερβενάκια, στο Σαραντάπορο, στη Θεσσαλονίκη, στη Σμύρνη, στο Ρούπελ, στο Γράμμο και στο Βίτσι, στην Κύπρο και σε όλους τους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες σημαιοφόροι της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής ακεραιότητας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Σημαιοφόροι μιας νέας Ελλάδας αρχών και αξιών

Αν θέλετε να μας βρείτε ελάτε μαζί μας, σας περιμένουμε. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο και δεν είναι πάνω από την πατρίδα.ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

12 σχόλια :

 1. Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΓΩ,,,ΟΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΕ..

   Διαγραφή
 2. ΟΥΠΣ SORY
  ΔΕΝ γνωρίζω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μιλά για νέα εποχή... και ο καμμένος αποτελέι άλλη μια μνημονιακή εφεδρεια
  του συστήματος αφού δέχεται το μνημόνιο και μιλά αντιμνημονιακα μόνο ως προς το επιτόκιο δανεισμου υπερ του ευρω του ρότσιλτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε 2 μήνες θα γινουμε χειρότερα απο Βουλγαρία αν συνεχίσουν να κυβερνάνε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ:
  1) 250-300 ευρω θα πεσει ο μισθος (στον ιδιωτικο και στον δημοσιο τομεα).
  2) 200 ευρω οι συνταξεις.
  3) Ολες οι μικρο-μεσαιες επιχειρησεις θα κλεισουν.
  4) 50% θα φτασει η ανεργια.
  5) 80% του λαου θα ζει κατω απ το όριο φτωχιας...
  6) 1 εκατομυριο Ελληνες θα ειναι αστεγοι (δεν θα μπορουν να πληρωσουν τα δανεια και θα τους παρουν οι τραπεζες τα ακινητα) και θα ζουν απ τα συσσίτια... Ηδη 500.000 ζουν απ τα συσσίτια.
  7) Αυξηση φορων και μεγαλη ακρίβεια στην αγορα και σε ολα τα προιόντα...
  8) Θα ξεπερασει τα 2,00 ευρω η βενζινη, 1,80 το πετρελαιο κινησης και 1,40 το πετρελαιο θερμανσης.
  9) Θα ξεπουλησουν τον ορυκτο και φυσικο πλουτο της χωρας στους ξενους.
  10) 2 εκατομυρια θα φτασουν οι λαθρομεταναστες και καθε χρονο θα αυξανονται επικυνδηνα...
  11) καθε μερα αυτοκτονίες, δολοφονειες, ληστείες και αυξηση πορνειας και βιασμων...
  12) Ηδη ειμαστε 5η χωρα σε φτώχια σε ολη την Ευρωπη...σε λιγους μηνες θα ειμαστε πρωτοι..
  13) Τα χρέη της χωρας θα συνεχίσουν να αυξανονται οσο συνεχίζουμε να παιρνουμε δανεια με το τεραστιο παράνομο επιτόκιο των 6%.

  Μας το φωνάζουν καθε μερα έλληνες και ξενοι οικονομολόγοι οτι η μόνη λύση ειναι να βγουμε απο Ε.Ε. και απο ευρω..
  Οταν γίνουν εκλόγες μαυρίστε την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα παραρτήματα τους, δηλαδη Καρατζαφερη, Μπακογιαννη και Κουβελη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κανονιστε να ψηφισετε παλι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ και να ξανα κυβερνησουν... Τοτε ετοιμαστειτε για εμφυλιο... δεν θα καταδικαστει το μελλον των παιδιων μου εξαιτιας σας παλιο κομματοσκυλα... δεν αστειευται πλεον το συνολο του ελληνικου λαου...ετοιμαστειτε για εμφυλιο... για εσας δεν ξερω, εγω παντως σκεφτομαι τα παιδια μου και δεν θα τα αφησω να πεθανουν της πεινας δουλευοντας σκλαβοι ολη μερα για 300 ευρω ή ανεργοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το αστείο της όλης υπόθεσης ποιο ειναι;
  Παράγουμε τα παντα σα χωρα: γαλακτοκομικα, κρεατα, οσπρια, ελαιολαδο, λαχανικα, φρουτα κ.τ.λ., εχουμε ορυκτο πλουτο, πετρελαια, φυσικο αεριο, λυγνιτη, φωτοβολταικα κ.τ.λ., ημαστε πρωτοι σε ναυσιπλοία και νησια κτ.λ.,και τουρισμο... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ εχουμε τα παντα σε αφθονία, εχουμε την πιο πλουσια χωρα ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (σε ολα τα προιοντα και βενζινη 1,90 το λιτρο), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

  ΥΣ. Και με τους υψηλοτερους φορους στην Ευρωπη...
  Με εσοδα απο παντου (υψηλοι φοροι, τελωνεία, διόδια κ.τ.λ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προσεξτε τι θα ψηφισετε.. ανοιξτε τα ματια σας Ελληνες... Ο επομενος που θα κυβερνησει πρεπει να τους πεταξει ολους εξω απ την χωρα.. Να βγουμε απο Ε.Ε. και ευρω και να γυρισουμε στην δραχμη.. Αλλιως μαγκες την βαψαμε... Ερχονται κι αλλα μνημονια... ερχονται και χειροτερα μετρα... επισης θα χασουμε ολο τον δημοσιο και ορυκτο πλουτο μας και την εθνικη μας κυριαρχια... Ολα αυτα ειναι στο προγραμμα... Προσεξτε τι θα ψηφισετε... αυτο σας λεω μονο.. τιποτα αλλο... Eμεις δεν εχουμε πολλα χρονια ζωης... Καντε το για τα παιδια σας.. Σκεφτειτε το μελλον τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το πρωτο που πρεπει να κανουμε ειναι να δικαστουν σε λαικά δικαστηρια οσοι πολιτικοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ φτασαν την χωρα σ αυτο το σημειο... Με λιγα λογια να ξεβρωμισει ο τοπος απ τα λαμογια και τους δοσιλογους-προδοτες (απ ολα τα κομματα), να κατασχεθουν περιουσιες και κλεμενα εκατομυρια του δημοσιου και να επιστρεψουν ολα αυτα τα δισεκατομυρια ευρω στα δημοσια ταμεια του κρατους...
  Για να αναγεννηθει, να αναπτυχθει η χωρα και να ανοιξουν θεσεις εργασιας... Καταρχην, πρεπει να βγουμε απ το ευρω και την Ε.Ε. (αρα αυτοματα βγαινουμε και απ το ΔΝΤ και απο τα μνημονια) και να μην αναγνωρισουμε τα 3/4 των χρεων γιατι ειναι παρανομα και ακυρα (τα επιτοκια). Τα πραγματικα χρεη που χρωσταμε (100 δις περιπου) μπορουν να πληρωθουν απο τα δις που μας χρωσταει η Γερμανια απο τις ζημιες στον Β' Παγκοσμιο πολεμο...
  Επειτα, να εκμεταλευτουμε τον γεωργικο και ορυκτο μας πλουτο (γεωργικα προιοντα και κατασκευη εργοστασιων-βιομηχανιων, εξορυξη πετρελαιου, φυσικο αεριο, τοποθετηση φωτοβολταικων σε ολα τα σπιτια και τις υπηρεσιες, εμποριο, ναυσιπλοία, νησια, τουρισμος κ.τ.λ.).
  Να περασουν στα χερια του κρατους ξανα ολες οι εταιριες (ΟΤΕ, ΟΣΕ, Ελ.Βενιζελος, ολυμπιακη, διόδια, λιμανια κ.τ.λ.) με την προυποθεση οτι θα λειτουργουν σωστα με αυστηρο ελεγχο...
  Και τελος, να εχουμε συνεργασιες, συναλλαγες και εμποριο με χωρες οπως η Ρωσια, το Ιραν, η Κινα κ.τ.λ. και οποια αλλη χωρα θελει αρκει να εχουμε κερδος και συμφερον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΗΧΕΙ ΩΣ ΚΛΙΣΕ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΠΛΕΟΝ ΦΑΓΑΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΛΟΓΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=pla_0763fc34-6cba-497a-bfdf-e8d141b6e8b0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
  Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
  ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
  0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή