Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος: Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ

Καλάβρυτα, 29.07.2021

Εις μνήμην ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ Αρχιερέως,

του αειμνήστου Γέροντός μου (+ 29.02.2020)

*************************

ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΒΙΩΝΕΙ,

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ,

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ;

Στην Ελλάδα, την κοιτίδα της Ορθοδοξίας μέχρι το έτος 1982, η Κοινωνία είχε απολύτως συντηρητικές Αρχές! Η διδασκαλία του Ευαγγελίου ήταν ο Νόμος, ο οποίος κυβερνούσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς! Η Χριστιανική Ηθική ήταν ο Νόμος, τον οποίον εφάρμοζαν όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως! Έτσι, λοιπόν, και στο ζήτημα του Γάμου η μόνη παραδεκτή μορφή γάμου ήταν ο θρησκευτικός Γάμος! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ, ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ! Η συμβίωση και συγκατοίκηση δύο προσώπων, χωρίς να έχει προηγηθεί ο γάμος, εθεωρείτο όχι μόνον ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, αλλά και ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ! Εξ επόψεως ηθικής η συγκατοίκηση και η συμβίωση δύο προσώπων, χωρίς προηγουμένως να έχουν τελέσει το Μυστήριο του Γάμου, ονομαζόταν ΠΟΡΝΕΙΑ! Η συντηρητική Κοινωνία των χρόνων εκείνων καταδίκαζε αυτόν τον τρόπο συμβιώσεως! Οι όροι που χρησιμοποιούσαν τότε ήσαν: «Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ» για τον άνδρα, «Η ΓΚΟΜΕΝΑ» για την γυναίκα! Την ορολογία αυτή την βλέπουμε εν χρήσει ακόμη και σήμερα! Διαβάζουμε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ κάτι που αναφέρεται στον γυιό του Πρωθυπουργού: «Και τι είπε η ΣΥΡΙΖΑΙα ….ότι για να σε παίξει η ΕΡΤ πρέπει να είσαι γκόμενα του υιού του Πρωθυπουργού…». Και συμπληρώνει: «Θίχτηκε ο εθνικός βλαχογκόμενος…..κι’ έβγαλε γλώσσα»!!!!!

( βλ. φ. της 28.07.202, σελ. 9)

Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν ριζικά, όταν στην εξουσία ανήλθε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο μακαρίτης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος πρόδωσε την γυναίκα του, την Μαργαρίτα, και «τάφτιαξε» με την αεροσυνοδό του! Πλην όμως ετέλεσε τον γάμο του! Από τότε αρχίζει το γκρέμισμα της χριστιανικής Ηθικής και η Ελλάδα μας αρχίζει να μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια Κοινωνία ακολασίας! «Στις 17 Φεβρουαρίου του 1982 ο πολιτικός γάμος καθιερώνεται στην Ελλάδα. Θεσμοθετείται από την Κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου που είχε ονομαστεί ως «Κυβέρνηση Αλλαγής», διαβάζουμε στο Internet!

Και επί πλέον: «Στην Ελλάδα νομιμοποιήθηκε το 1982 με τον νόμο 1250 από τον Ανδρέα Παπανδρέου, 200 χρόνια μετά την καθιέρωσή του από τη Γαλλική Επανάσταση. Έως τότε ίσχυε η υποχρεωτική ιερολογία του γάμου (θρησκευτικός γάμος), που είχε καθιερωθεί με Νεαρά του αυτοκράτορα Λέοντος ΣΤ’ του Σοφού το 893 μ.Χ. («Μη ερρώσθαι τα συνοικέσια άνευ της ιεράς ευλογίας»).

Είναι ο γάμος που διεξάγεται στα κατά τόπους Δημαρχεία των Δήμων της χώρας από τους αντιδημάρχους….».

Έτσι, λοιπόν, άρχισε ο από-χριστιανισμός της Ελλάδος! Οι Παραδόσεις και τα Χρηστά Ήθη άρχισαν να αλλάζουν! Οι άθεοι ή και Αντίχριστοι Κυβερνήτες επέτυχαν το ακατόρθωτο! Ώστε καθώς τρέχει ο χρόνος φθάσαμε στη εποχή, που

Πρωθυπουργός της Ελλάδος και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γίνεται ο άθεος, ή και Εβραίος

καθώς φημολογείται, ο γνωστός κ. Κώστας Σημίτης, οπότε με ένα πολύ μεγάλο Πρωθυπουργικό πείσμα αποφασίσθηκε η διαγραφή του Θρησκεύματος από την ατομική Ταυτότητα! Θα ενθυμούνται οι παλαιότεροι τις μεγάλες Λαοσυνάξεις, που ετέλεσε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και τα εκατομμύρια υπογραφών, τα οποία με πολύ κόπο είχε συλλέξει εναντίον της αλλαγής! Πλην όμως ο τότε Πρωθυπουργός κ. Σημίτης αγνόησε όλα αυτά και με πείσμα προχώρησε στην διά Νόμου διαγραφή του Θρησκεύματος από την ταυτότητά μας! Έτσι, λοιπόν, άρχισε να μειώνεται η ευσέβεια προς τον Μόνο Αληθινό Θεό, τον Σωτήρα του κόσμου, τον Ιησού Χριστό! Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα μέτρα κατά της Ορθοδοξίας μας, π.χ. καταργήθηκε ο εκκλησιασμός των Μαθητών κλπ.

Φθάνουμε τώρα στην εποχή του Πρωθυπουρ-γού Αλέξ. Τσίπρα, ο οποίος έχει δηλώσει δημο-σίως την απαρέσκειά του προς τη Εκκλησία! Να τι διαβάζουμε στο Διαδίκτυο:

«Στη συμφωνία της κυβέρνησης και της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις σχέσεις κράτους και Εκκλησίας αναφέρεται ανταπόκριση της εφημερίδος Frank-furter Rundschau. Ο Γερμανός ανταποκριτής κάνει λόγο «για ιερό πόλεμο του Τσίπρα με τον κλήρο», επισημαίνοντας ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός θέτει εν αμφιβόλω το καθεστώς του δημοσίου υπαλλήλου για τους ιερείς, προκειμένου να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να κερδίσει πόντους στον προεκλογικό αγώνα».

Η ανταπόκριση της εφημερίδας της Φραγκφούρτης αναφέρεται στη συμφωνία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, η οποία μεταξύ άλλων προβλέπει αλλαγές στο καθεστώς μισθοδοσίας των κληρικών, και σχολιάζει ότι «ο Τσίπρας και ο Ιερώνυμος λογάριασαν χωρίς τον κλήρο. Αυτός εξεγείρεται», σημειώνει το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της FR. Το άρθρο επισημαίνει ότι «ο δηλωμένος αθεϊστής Τσίπρας πανηγυρίζει για τη συμφωνία, παρουσιάζοντάς την ως σημαντικό βήμα για τον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας. Μέχρι σήμερα η Ορθοδοξία έχει ισχύ εθνικού θρησκεύματος και οι ιερείς διαθέτουν καθεστώς δημοσίων υπαλλήλων. Σε μια αναθεώρηση του Συντάγματος ο Έλληνας Πρωθυπουργός θέλει να εδραιώσει τη ‘θρησκευτική ουδετερότητα’ του Κράτους».

(βλ. https://www.dw.com/el/ο-ιερός-πόλεμος-του–τσίπρα-με-τον-κλήρο/a-46400476)

Και τώρα πλέον φθάσαμε στον σημερινό Πρωθ-υπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, υποτίθεται, ότι ανήκει στην συντηρητική παράταξη της Ελ-ληνικής Κοινωνίας. Δυστυχώς τα πράγματα μας διέψευ-σαν! Με τις αποφάσεις Του και την εν γένει συμπεριφορά Του απέδειξεν, ότι ήλθε στην Εξουσία με σκοπό να αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει ακόμη όρθιο στην άλλοτε Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας! Έτσι, λοιπόν, με το Νόμο περί των «ΛΟΑΤΚΙ», δηλ. των σεξουαλικώς ανωμάλων, νομιμοποίησε την ανωμαλία στη σχέση του ζευ-

γαριού! Τώρα πλέον δύο άνδρες μπορούν να παντρεύωνται με πολιτικό γάμο και έτσι να νομιμοποιούν την ανώμαλη και αφύσικη σεξουαλική σχέση τους! Τα Σόδομα και τα Γόμορρα, στα οποία ο Θεός έρριψε πυρ εξ Ουρανού και τα κατέκαψε, με την φροντίδα Μητσοτάκη ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ επανέρχονται στην Ελληνική Κοινωνία ως τρόπος νομίμου συμβιώσεως! Και για να επικυρώσει ο Πρωθυπουργός το υπέρ της ανηθικότητος έγκλημά Του προσέλαβε έναν ομοφυλόφιλο ως πολύ στενό Συνεργάτη Του στο Μέγαρο Μαξίμου! Τα ΜΜΕ τον ξεφώνισαν, αλλά το αυτί του Προστάτη των ΛΟΑΤΚΙ Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ!

Ιδού, λοιπόν, τι μας πληροφορούν τα ΜΜΕ και μάλιστα ο κ. Μανώλης Καψής στο Διαδίκτυο:

«Ηταν μια φράση, μέσα σε μια συνέντευξη στο “Γεύμα με την Καθημερινή”, με τον οικονομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού και διευθυντή του οικονομικού του γραφείου, Αλέξη Π…….λη.

“Ο πρωθυπουργός προφανώς και έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου, όπως έχω γνωρίσει και εγώ τη σύζυγό του”, είπε ο διαπρεπής οικονομολόγος. Τόσο απλό. Αλλά και βαρυσήμαντο.

………..Ήταν παραπάνω από προφανές, ότι η φράση δεν διατυπώθηκε τυχαία. Ούτε μπορώ να φανταστώ ότι ειπώθηκε χωρίς να έχει την έγκριση του προϊσταμένου του Αλέξη Π…..λη, Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχε στόχο λοιπόν οχι να προκαλέσει, αλλά να στείλει ένα μήνυμα.

Αποδέκτες ήταν η ελληνική κοινωνία, η Νέα Δημοκρατία και προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που διεκδικεί να εκφράσει αυτός, και μόνο αυτός, τον χώρο των δικαιωμάτων. Η Νέα Δημοκρατία, που παραμένει ένας αρτηριοσκληρωτικός, συντηρητικός μηχανισμός, αλλεργικός στις νέες ελευθερίες.

Αλλά η πολιτική σκοπιμότητα, είναι μια λεπτομέρεια μπροστά στην ευρύτερη στόχευση. Του να εξοικειώσει την ελληνική κοινωνία με τις νέες ελευθερίες και τα νέα δικαιώματα. Και από αυτήν την άποψη ήταν μια ειρηνική επανάσταση….». (βλ.https://www.capital.gr/me-apopsi/3461554/o-prothu-pourgos-exei-gnorisei-ton-suntrofo-mou).

Ο Πρωθυπουργός μας κ. Μητσοτάκης, καθώς φαίνεται, έχει καβαλήσει το καλάμι της υπεροψίας και παίζει το παιγνίδι της Εξουσίας ως απόλυτος Μονάρχης! Εκδίδει Αποφάσεις, πολλές φορές όχι μόνον απολυταρχικές, αλλά και αντιφατικές, οι οποίες και Τον εκθέτουν! Ιδού, αγαπητοί μου, τι εξεστόμισε σε μια από τις τελευταίες Συνεδριάσεις της Βουλής: Χωρίς δισταγμό είπε: «Αποφάσισα, πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εκπαιδευτικών δεν είναι ενδεδειγμένη λύση»!!!! Και η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χαρακτηρίζει την έκφραση αυτή ως «Ναπολεόντειο σύνδρομο» και προσθέτει: «Σε κρίση μεγαλείου ο Μητσοτάκης στη Βουλή». Και το περαιτέρω επικριτικό σχόλιο της Εφημερίδος είναι, ότι «παρέκαμψε την Επιτροπή των Λοιμοξιο-λόγων, που υποτίθεται, ότι εισηγείται»!!!!

Και φθάνουμε πλέον στο Σχεδίασμα του Κορωνοϊού, με τον οποίον ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Τώρα πλέον ο εκκλησιασμός των πιστών επιτρέπεται υπό όρους! Για κάποιο διάστημα είχαν απαγορευθεί τα Μυστήρια του Γάμου, της Βαπτίσεως κλπ. Καταργήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων κατά την εορτή των Θεοφανείων! Η λειτουργία της Αναστάσεως μετετράπη σε λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου! Επίσης έχουν καταργηθεί οι Λιτανείες των Ιερών Εικόνων της Πίστεώς μας, τα Πανηγύρια, οι Παρα-κλήσεις, οι Ολονυκτίες και ό,τι άλλο συνιστά την πνευματική ζωή των πιστών τέκνων της Εκκλησίας! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Ο Διάβολος πανηγυρίζει και χορεύει από την χαρά Του!

ΝΑΙ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΟ-ΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!! Τώρα πλέον η Εκκλησία μας οδηγείται σε εσωτερικό διχασμό! Αιτία η χρήση της μάσκας μέσα στο Ναό, που επιβάλλεται πλέον από τους Εκκλησια-στικούς Ηγέτες μας, οι οποίοι υπετάγησαν τυφλά στις διαταγές του Πρωθυπουργού! Ιδού και η απόδειξη:

Οι Μητροπολίτες, λοιπόν, υπηρετούν τα σχέδια Μητσοτάκη και οι πιστοί επαναστατούν! Να ένα πρόσφατο περιστατικό:

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Εκκλησία, η οποία υπακούει πλήρως το Κράτος…

Μετά την Ζάκυνθο, εικόνες έντασης εκτυλίχθηκαν την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 μετά το πέρας του Εσπερινού της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Ευκαρπία της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πιστοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας αναφέρθηκε στα εμβόλια.

Οι πιστοί αποδοκίμασαν τις προτροπές του , ενώ παράλληλα ζητούσαν να μην λέει για τα εμβόλια, αλλά να κηρύξει για την τιμώμενη Αγία.

“Ντροπή, αίσχος! Δεν είναι πνευματικό κήρυγμα αυτό, να μας μιλήσεις για την Αγία. Αν θέλουμε να ακούσουμε για τα εμβόλια θα βλέπαμε ΣΚΑΪ” – φώναζαν οι πιστοί.

(βλ. https://www.el.gr/thriskia/xesikomos-piston-kata-toy-neapoleos-v/)

Και ένα δεύτερο

Έπειτα έχουμε και το περιστατικό στην Πάρο! Ένα τραγελαφικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε εξωκκλήσι σε χωριό της Πάρου την Κυριακή 25 Ιουλίου.

Απίστευτο σκηνικό σε εκκλησία της Πάρου: Άρπαξε από τον παπά κι έσκισε την Εγκύκλιο για τα εμβόλια!

«Όταν η Λειτουργία τελείωσε και ήρθε η ώρα να διαβαστεί από τον άμβωνα η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες και τάσσεται υπέρ των εμβολιασμών, ο ιερέας παρέδωσε το έγγραφο της εγκυκλίου στον ψάλτη με τον τελευταίο να αρνείται να το διαβάσει.

Τότε, όταν ο ίδιος ο ιερέας πήρε το έγγραφο και ξεκίνησε να το διαβάζει προς τους πιστούς, ένα αναπάντεχο γεγονός έφερε τα πάνω κάτω στο μικρό ναό. Γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο ξωκλήσι, άρπαξε ξαφνικά την εγκύκλιο από τα χέρια του ιερέα και την έσκισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ποιμνίου που έμεινε εμβρόντητο να κοιτάζει το απρόσμενο θέαμα!

Σύγχυση και αναστάτωση επικράτησε την ώρα εκείνη μεταξύ του εκκλησιάσματος, που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει μπροστά στην απρόσμενη τροπή που πήρε η ανάγνωση της εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία τονίζει μεταξύ άλλων, ότι ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid – 19 δεν έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική διδασκαλία συστήνοντας σε όλους σε συνεννόηση με το γιατρό τους να κάνουν το εμβόλιο».

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/peristatiko-se-ekklisia-parou-gynaika-eskise-egkyklio-ieras-synodou-gia-emvolio.

Με την επιθετική στάση του κατά της Μητρός Εκκλησίας ο Πρωθ-υπουργός κ. Μητσοτάκης κατώρθωσε το ακατόρθωτο! Ερήμωσαν οι Ναοί της Ορθοδοξίας από πιστούς, ενώ, αντιθέτως, τα Τζαμιά των Μουσουλμάνων αυξάνονται ταχύτατα και πλημμυρίζουν από κόσμο! Η παρακάτω φωτογραφία το επιβεβαιώνει! Και είναι πρόσφατη! Δημοσιεύθηκε στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 27.07.2021 (βλ. σελ. 10).

Ας έλθουμε τώρα και στα τελευταία νέα. Κυκλοφορεί η είδηση, ότι η Ερίτιμος Υπουργός Παιδείας και μη Θρησκευμάτων Κυρία Νίκη Κεραμέως προσανατολίζεται να εισαγάγει στην Εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων, και μάλιστα από το Δημοτικό, την Σεξουαλική Διαπαιδαγώ-γηση, στην οποία θα περιλαμβάνεται και η κατηγορία

των Ομοφυλοφίλων! Στον Ημερήσιο Τύπο των Αθηνών διαβάσαμε την εξής φρικιαστική δημοσίευση: «ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ! Πάνω από 60.000 πολίτες ζητούν την παραίτησή της» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 28ης. 07.2021, σελ. 16).

Έτσι, λοιπόν, η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ επεκτείνεται ολοταχώς στην άλλοτε συντηρητική Ελληνική Κοινωνία! Ο Πρωθυπουργός κ. Κούλης Μητσοτάκης ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΝ! Κατέστρεψε την Ορθόδοξη Εκκλησία, την Τροφό και Σώτειρα του Γένους! Ανέτρεψε τα πάντα! Αναστάτωσε την Ελλάδα! Τον ξεφώνισαν οι μυριάδες των Ελλήνων, που ανθίσταται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! Ιδού τι λέγουν και τι γράφουν παράγοντες της Ελληνικής Κοινωνίας: «Έχουμε την πιο αναξιόπιστη Κυβέρνηση από το 1974 και τον μεγαλύτερο ψεύτη Πρωθυπουργό που έχει περάσει από τη Χώρα», λέγει ο Πρόεδρος εργαζομένων την Εστίαση και τον Τουρισμό κ. Γεώργιος Χότζογλου (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 28.07.2021, σελ.7).

Όλα αυτά, τελικώς, οδήγησαν την Ελλάδα στην παρακμή! Μια παρακμή ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, όπως είναι ο θεσμός της οικογενείας, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΗΘΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ κλπ.

ΑΣ ΕΛΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

ΣΤΗΝ Κα ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ,

ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα η Κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Από το Γραφείο της κατάργησε τα Εθνικά Σύμβολα κλπ. και δεν ασπάζεται το Ευαγγέλιο, όταν προσέρχεται σε κάποιο Ναό για κάποια επίσημη Εορτή! Αυτά όλα όμως δεν είναι τόσο σημαντικά, όσο το γεγονός, ότι συζεί με ένα πρόσωπο, με το οποίο δεν έχει τελέσει ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ! Άρα συζεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ με κάποιον άνδρα, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΌ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Αντιθέτως τον προβάλλει συνεχώς και με προκλητικό τρόπο, ώστε να προκαλεί την αγανάκτηση ακόμη και κοσμικών κοινωνικών Παραγόντων! Να μια από τις πολλές φωτογραφίες, που κυκλοφορούν:

Ένα ακόμη στοιχείο, το οποίον προκαλεί την αγανάκτηση των Ελλήνων, είναι ότι ο Σύντροφός της, δηλ. Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ της, έχει εγκατασταθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, έχει το δικό του Γραφείο εκεί και όχι μόνον αυτό, αλλά και προσπαθεί να επεμβαίνει στα καθημερινά προβλήματα, να χαράζει γραμμή πλεύσεως, να διατάζει τους υπαλλήλους κλπ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα! Έτσι, λοιπόν, τα Μέσα Ενημερώσεως ξεφώνισαν την Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τα λόγια: «Τσιφλίκι του συντρόφου της Κατίνας το Προεδρικό». Και συμπληρώνουν: «Στα μαχαίρια με τον Δένδια η Σακελλαροπούλου λόγω του Κ…., που έχει στήσει μαγαζάκι στο Μέγαρο» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 28.07.2021, σελ. 3).

Ένα ακόμη δημοσίευμα με σκληρό τρόπο κατακρίνει και καταδικάζει τη Κυρία Πρόεδρο για τη σχέση Της με τον Σύντροφο, δηλ. τον παράνομο Σύζυγότης!

Παύλος Κοτσώνης: Ποιος είναι ο σύζυγος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου [pics]

Παύλος Κοτσώνης: Στο πλευρό της συντρόφου του, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, σε όλες τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Σε όλες τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ο Παύλος Κοτσώνης, ο σύντροφος της Προέδρου της Δημοκρατίας, ήταν στο πλευρό της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Από την εκδήλωση στην Εθνική Πινακοθήκη και το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, μέχρι τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση και την υποδοχή του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021.

Να σημειωθεί ότι ο Παύλος Κοτσώνης ήταν ένα αξιολογότατος σύμβουλος Επικρατείας. Εδώ και χρόνια έχει παραιτηθεί από το δικαστικό σώμα, και πλέον έχει μια πολύ σημαντική καριέρα δικηγόρου στο εξωτερικό, και ειδικότερα στις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΗ: https://www.flash.gr/greece/1785393/paylos-kotsonis-poios-einai-o-syzygos-tis-proedrou-tis-dimokratias-katerinas-sakellaropoulou-pics.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ:

Όλα αυτά όμως δεν μας απασχολούν και δε μας ενδιαφέρουν. Τα αναφέραμε απλώς για να τονίσουμε την ηθική διάσταση αυτής της συμπερι-φοράς!

Η Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αφού δεν έχει τελέσει ούτε θρησκευτικό, ούτε και πολιτικό γάμο μετά του Συντρόφου της, άρα συζεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μετ’ αυτού! Δηλ. διάγει ΑΝΗΘΙΚΟΝ ΒΙΟΝ, τον οποίον και προβάλλει δημοσίως! Συνεπώς εκ της πολύ επισήμου θέσεως, την οποίαν κατέχει, εισηγείται προς τον Ελληνικό Λαό τα εξής περίπου: Αγόρια μου και Κορίτσια μου, μη βασανίζεσθε και μη προβληματίζεσθε με το πως και πότε θα τελέσετε του γάμους σας! Δεν σας χρειάζεται ΟΥΤΕ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ! Πάρτε τον φίλο σας, πάρτε τον γκόμενό σας, και ζήστε ελεύθερα! Βλέπετε, αυτό κάνω κι’ εγώ και ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ! Ούτε και αυτή η Ηγεσία της Ορθοδόξου Εκκλησίας! Σας δίνω το παράδειγμα! Σας δίνω τη λύση!

Πλην όμως η Κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον τρόπο αυτό ανατρέπει τους κανόνες της ηθικής της εντίμου και της νομίμου συμβιώσεως των ανθρώπων. Με τον τρόπο αυτό όμως ποδοπατεί και καταργεί την Ελληνική Παράδοση, το Νόμο και του Θεού και των ανθρώπων και εισηγείται αυτό, που έως χθες ωνομάζετο ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΣ! Ώστε

ΕΡΩΤΩΜΕΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΒΙΩΝΕΙ,

ΑΛΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ

ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ

ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ

ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ,

ΩΣ ΤΡΟΠΟΝ ΖΩΗΣ;

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ!

loading...